سلام
پس بودجه رو اعلام کنین که یک مدل مناسب معرفی بشه.
سلام
پس بودجه رو اعلام کنین که یک مدل مناسب معرفی بشه.
حدود همون 100 دیگه ..
ولی حالا پیشنهادهاتون رو هم بگید ولی نمیخوام بیشتر از اینا هزینه کنم چون استفاده دائم ندارم ..
البته من برای گوشی میخوام استفاده کنم که خروجی خودش Beats هست (One X)
Last edited by Spak; 10-07-2012 at 13:49.
سلام
دوستان برای موزیک پاپ تو رنج 100 تا 170 تومن چی پیشنهاد میدن
کیفیت و وضوح صدا برام مهمه
خودم نظرم روی sennheiser Hd 228 و Klipsch S5i هست
ممنون
سلام
پیشنهادها میتونه اینطوری باشه:
audio technica ck 303
audio technica ck400
audio technica ckm55
akg k328
sennheiser mx 580
sennheiser mx365
sennheiser cx300II
klipsch s4
creative ep830
panasonic hje350
jays هر سه مدل t و a و v
sennheise cx271
sennheiser cx281
فعلا اینها به ذهنم رسید.حتما دوستان هم مدلهایی رو پیشنهاد خواهند کرد.
موفق باشین
سلام به همه دوستان گلم
راستش فردا روز تولد rezaomido هست و دوست بسیار بسیار عزیزی لطف کردن و توی وبلاگ شخصیشون تبریک گفتن و چون وبلاگ نداشتم خواستم اینجا ازشون تشکر ویژه کنم و همینطور از شما بپرسم اینجا کسی یه کارتن شمع و یه کسیه آرد کیک و یه کیسه شکر برای درست کردن کیک برای بابا بزرگی مثل من سراغ نداره :-)
خارج از شوخی
------------------
خواستم که اگه تمایل داشته باشین اون قرار حضوری رو به زودی زود انجامش بدیم
دوستانی که علاقه مند هستن و دوست دارن شرکت کنن یه جوری اعلام کنن که همه با هم هماهنگ باشیم
شما هم موفق باشید.
سلام
دوستان کسی اطلاع نداره هدفون های DENON رو از کجا میشه گیر آورد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر قیمتش نزدیک به 120 / 30 باشه مدل خیلی خوب و راحتیه ...
سلام بر استاد عزيزم تاج سر فوروم
تولدتون مبارك صد سال به اين سالها (كلي جمله قشنگ پيدا كردم ولي چون فكر كردم ممكنه تكراري باشن ديگه نزدم .بهترين تبريكها رو از طرف من قبول كنين)
در مورد قرار هم خيلي وقته اماده ايم منتظر شما بوديم كه هماهنگ بشيم.فقط روز و محل هر چه زودتر مشخص بشه خيلي عالي هست و اينكه تعداد عزيزاني كه قرار تشريف بيارن.
دوستان هر كس تمايل به شركت در اين جلسه اشنايي رو داره لطفا يه تبريك روز تولد به rezaomido و اعلام امادگي جهت حضور در جلسه رو بده ممنون ميشيم.
با تبريك مجدد به استاد و تشكر از همه دوستان عزيز
رضا جان تولدت مبارک ... شما نبودید خیلی ها نمیتونستند صدا رو بصورت حرفه ای دنبال کنند ... راستی چند سالتون شد ؟
پ.ن : ببخشید بابت اسپم ولی حتما از میتینگ عکس بگیرید و اینجا بذارید ... ممنون ...
دوست عزیز چرا یه هدفون 30 دلاری اگه قیمتش 120-30 باشه خوبه !!! من مدل d510 توی جمهوری دیدم 180 میگفت 710 رو هم دیدم بالای 300 میگفتن ولی آدرس دقیق ندارم.
آقا مشتاق دیدار فقط هر چی زودتر باشه بهتره ...از الان فقط تاریخشو اعلام کنید بچه ها اون روزو خالی کنن هه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)