سلام
دوستان خسته نباشید
من دیروز یه النترا 2014 گرفتم
ماشین قبلی پرشیا بود
الان هیچی سر در نمیارم از النترا
دفترچه راهنما هم گشتم همشون انگلیسی بود
کجا میتونم یه راهنمای فارسی از دکمه ها و نحوه کار و.... پیدا کنم ؟
دوستان خسته نباشید
من دیروز یه النترا 2014 گرفتم
ماشین قبلی پرشیا بود
الان هیچی سر در نمیارم از النترا
دفترچه راهنما هم گشتم همشون انگلیسی بود
کجا میتونم یه راهنمای فارسی از دکمه ها و نحوه کار و.... پیدا کنم ؟
مبارکه
راهِ حلها:
1- زنگ بزنین نمایندگی هیوندای بپرسین کاتالوگ فارسی کجا پیدا میشه
2- کاتالوگ انگلیسیش رو دانلود کنین یک تاپیک جداگانه بزنین به اسم راهنمائی برای ترجمه کاتالوگ النترا 2014 و عکس صفحاتی که براتون مهمه رو بذارین تا دوستانِ وارد راهنمائی کنند
میتونین تاپیک رو در قسمت خودرو بزنین و یا قسمت زبان انگلیسی
این تاپیک جای مناسبی نیست
سلام
ممنون قابلتو نداره
تو نت خیلی گشتم فارسی پیدا نکردم حتی انگلیسی هم باشه مشکلی نداره زبانم بد نیست
چشم ممنون
آیا تو ترافیک باید مرتب دنده را خلاص کنیم و یا میشه دنده یک باشه و کلاج را تا ته بگیریم و پا را روی ترمز بگذاریم و دیگه دنده را از یک به خلاص برنگردانیم و وقتی ماشین جلویی حرکت کرد پا را از روی کلاج کم کم آزاد کنیم و گاز بدهیم؟ کدام حالت بهتر است؟
رانندگی در این شرایط باعث میشه خیلی زود نیاز به تعویض کلاچ پیدا کنی.
در هنگامی که پا بر روی کلاچ میزاری خورشیدی روی کلاچ بر روی دیسک کلاچ در حال سر خوردن هست و در حال فرسایش. هرچه بیشتر پا روی کلاچ بزاری، زودتر عمرش تموم میشه.
با فاصله گرفتن از ماشین جلویی و حرکت با حداقل سرعت میتونه بهتون کمک کنه که قبل اینکه به ماشین جلویی برسی ترافیک راه یک کمی حرکت کنه و شما مجدد بتونی به راهت ادامه بدی. اینطوری باعث میشه کمتر دنده عوض کنی. که البته دیگران منتظر هستن تا شما یک کمی در راه رفتن تعلل کنی تا جای شمارو بگیرن. که اینجا لازمه چشمهای تیزبینی داشته باشی که راننده هایی که قصد اینکار رو دارن رو یا بزنی به در بغلشون بره تو و یا اینکه مانع از ورود به مسیر شما بشی.
امروز دو مورد پیش آمد که ماشین سمت راستی آمد مسیر من را قطع کرد و رفت دست چپ تو باند سرعت! انگار بادش افتاده که میخواسته بره تو تقاطع سمت چپ!
تو اینجور مواقع چیکار باید کرد؟ سرعتام را کم کنم تا رد بشه بهتره؟ چون اگر سرعتام را زیاد کنم وقتی مقابلام میرسه احتمالاً میخورم بهش! از طرفی هم میخواهم بهش راه ندهم تا دیگه از این حرکات خطرناک نکنه!
از من میشنوی هیچوقت در رانندگی، سعی و تلاش نکن به دیگر راننده ها چیزی یاد بدی.
منظورم اینه که فکر میکنی اگر شما هم بری جلو تا بهش راه ندی، آخرش چی میشه؟
انگلیسی را میتوانی از لینک زیر بگیری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با توجه به یکسان بودن خیلی از موارد با سایر مدلهای هیوندای، میتوانی دفترچه راهنمای فارسی برخی مدلها را در لینک زیر پیدا کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خود نمایندگی هم پیگیر باشی، دفترچه راهنمای فارسی دارند.
این موضوع یک معضل اساسی است برای همه رانندگان، به طوری که در بسیاری خودروهای ایمن امروزی، حسگر نقاط کور روی ماشین نصب میشود که با روشن شدن یک چراغ در آینه ی بغل یا لرزش فرمان، راننده را از وجود خودرو یا ... در نقاط کور مطلع میکند.
برای خودروهایی که این حسگر را ندارند، میتوان از آینه های کوچک محدب استفاده کرد و این آینه های کوچک را روی آینه ی بغل چسباند. البته به استفاده ازش باید عادت کنی. خصوصا فاصله ها در این آینه ها را باید با تجربه به دست بیاری.
یا اینکه آینه ی بغل را به نحوی تنظیم کنی که به جای دیدن کمی از بدنه ی ماشین خودت، بیشتر اطراف را نشان دهد که آن هم باید با تجربه، موقعیت مناسبش را پیدا کنی.
راه حل دیگر هم استفاده از آینه ی بزرگتر وسط است که در برخی خودروها جواب میدهد. در این حالت علاوه بر عقب خودرو، شما قسمتی از عقب سمت چپ خودرو را هم ( یعنی تقریبا تصویر شیشه ی عقب پشت راننده) را میتوانی در آینه وسط ببینی. البته همانطور که گفتم این مورد بستگی به خودروی مورد استفاده شما دارد.
بهرحال، همیشه مراقب موتور سیکلت ها و عابرین پیاده باش که سر و کله شان ممکن است از هر جایی پیدا شود.
هر جایی هم احساس کردی که ممکن است موتور و ... از کنارت رد شوند، سرعت را کم و احتیاطت را بیشتر کن.
دو عادت غلط هست بعضی افراد موقع رانندگی انجام میدن، یکی همین پا گذاشتن های بی مورد روی کلاچ و دومی گذاشتن دست روی دسته دنده به عنوان تکیه گاه ... که هر دو عمر قطعات در گیر رو کمتر میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)