چون مال شما خوب بوده دلیل نمیشه همش خوب باشه خیلی ها تو همین فروم و فروم های دیگه مشکل داشتن مصرف سوخت هم از 1800 1 تا 1.5 لیتر پایین تره
چون مال شما خوب بوده دلیل نمیشه همش خوب باشه خیلی ها تو همین فروم و فروم های دیگه مشکل داشتن مصرف سوخت هم از 1800 1 تا 1.5 لیتر پایین تره
خیلی ممنون از جوابتون این اطلاعات رو میدونم قدرت ال 90 خیلی بیشتره و هم اینکه ترمز ای بی اس و ایربگ داره که v20 اینا رو نداره ولی در مورد دنده عقبش کمی به شک افتادم چون تا حالا باهاش رانندگی نکردم ترسیدم به مشکل بربخورم لطفا کسانی که ال نود دارن در این مورد نظر بدن
ممنون
ال 90 فضای بیشتر و جادار تری به نسبت 405 و سمند داره و دل باز تر هم هست .
داشبورد ال90 پلاستیکی هست و اگر خیلی توی دست انداز بندازیدش به راحتی سروصدا میافته توش ، سمند هم به دلیل سنگینی به مرور صدا میافته توش البته به نوع رانندگی شما بستگی داره . ملاحظه ماشین رو بکنید مشکلی براش پیش نمیاد .
از نظر موتوری ال 90 بیصداترین و 405 موتور ،TU5 و سمند EF7 به ترتیب
ام و ی ام 530 با ال 90 نمیتونه مقایسه بشه ، از هر نظری MVM530 از ال 90 سرتر هست ، پس مقایسه ندارن .
ترمزهای ال 90 واقعا بی نظیره حتی از 207 که 4 چرخش دیسکی و وزن کمتر و جمع و جورتره .
دید پشت ال90 خیلی بد هست اما با نصب سنسور تا حد زیادی مشکلتون برطرف میشه .
به هر حال هنگام دنده عقب گرفتن خیلی باید احتیاط کنید ( درضمن آینه بقل های ال 90 بدترین نوعی هست که تا حالا دیدم ، خیلی کوچیک و دید محدود دارن )
Last edited by mohamad skystar; 11-06-2012 at 15:34.
قیمت تا 12 چون بیشتر از 12 نمیتونیماگر میخواین اقساطی از شرکت خرید کنید به نظر من الان پژو 405 با موتور TU5 گزینه خوبی براتون میتونه باشه
تندر 90 هم هست که شرایط اقساطیش سخته یعنی دو ودیعه ای هست.
405 با موتور TU5 هم برای خانواده شما مناسب هست و هم از عملکرد قابل قبولی برخوردار بوده.![]()
اقساد نمیخوایم نقدی که یک مقدار با وام میگیرم از جایی دیگه ...
با 12 میلیون تومان نقدی نمیتونید ماشین صفر فقط پراید و تیبا میتونید بخرید.
اگر تو فکر 405 - 206 یا تندر و سمند هستین کارکرده میتونید بخرید.
405 و سمند از فضای بیشتری برخوردار هستن دوست من.
Last edited by mohamad skystar; 11-06-2012 at 15:34.
کیفیت MVM530 نسبت به خودروهای داخلی مخصوصا تندر 90 واقعا بیشتره؟
مصرفش چه جوره و اینکه برای خانواده ماشین راحتی هست؟ یعنی بدون دردسر باشه و سر و صدای زیادی نداشته باشه.
بله دوست من
خودروهای تازه وارد مثل MVM و لیفان به راحتی محصولات داخلی رو از هر نظر به چالش کشیدن و پشت سر گذاشتن.
MVM 530 رو هر کس داشته راضی بوده و برای خانواده هم خوبه
بدون درد سر هم هست و از نظر تامین قطعاتو خدمات پس از فروش هم روز به روز داره بهتر میشه
ولی من فکر میکنم کابین ال 90 خیلی بزرگتر از سمند و 405 هست ، مخصوصا اینکه صندلیاش نازک هستن و بیشتر دلباز و جادار نشون میده .
من خودم هم ال90 داشتم هم 405 تقریبا یکی هستند ولی ال90 سقفش بلندتره
مهمترین برتری این ماشین نسبت به بقیه موتور 2 لیتری و 138 اسبی است درکل اگه خدمات پس از فروش خوبی داشته باشه و مثلا 5 سال دیگه با نبود قطعه مواجه نشید براحتی تمام رقبا را شکست خواهد داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)