خونه ما 2 تارادیاتور داره. پس اگه درجه رادیاتور پکیج رو روی max بزارم و یکی از رادیاتورها رو ببندم مشکلی پیش نمیاد؟ اگه هر دو تا رادیاتور را تا نصف ببندم چطور؟
خونه ما 2 تارادیاتور داره. پس اگه درجه رادیاتور پکیج رو روی max بزارم و یکی از رادیاتورها رو ببندم مشکلی پیش نمیاد؟ اگه هر دو تا رادیاتور را تا نصف ببندم چطور؟
سلام پدی جان.حق با توه.اما پارسال که واسه یه پروژه محاسبات مربوط به میزان صرفه جویی سیستم سولار و قیمت تمام شده خریدشو برا تهران برآورد کردم به صرفه نبود.امسال هم با رشد قیمت سیستم سولار فکر نمی کنم به صرفه باشه.البته تو شهرهایی مثل یزد خیلی استفاده ازش مرسومه.هرچند دوست دارم بگم "اصرفه جویی خوبه" بعد یادم میفته که قطر و ایران حوزه استخراج مشترک گاز دارن و با توجه به امکان کم ذخیره سازی گاز به علت به صرفه نبودن ما استفاده نکنیم اونا میکنن.پس فعلا همون گاز بهتره! :-) راستی جای مارو حسابی خالی کن.خوش بگذره.به سرماشم می ارزه
سلام .من یک واح آپارتمان در طبقه دوم دارم واحد من دارای عایق حرارتی و شیشه دو جداره وجنوبی نیز می باشد .متراژ 65 متر دوتا اطاق خواب 8 و 6 متری و پذیرایی 25 متری و آشپز خانه 8 متری دارم. من یک پکیج 24 هزار یک مبدله بوتان خریداری کردم .حالا تو انتخاب رادیاتور مشکل دارم (اندازه ونوع فولادی یا آلمینیومی و مارکش )داخل پذیرایی یک جا فقط برای رادیاتور هستش چیکار کنم ؟(پکیجم خوب هست یا نه؟)
اره رفت و برگشت اشتباست.به پکیج فشار میاد؟اخه گرماش برا اتاق کافیه
من آبگرم کن زمینیم دارم.برا اینکه به پکیچ فشار نیاد ایراد داره آب گرم مصرفی ار آبگرم کن بگیرم؟
نه برای پکیج مشکلی ایجاد نمیشه.اگر گرماش کافی بهش دست نزن وگرنه باید بکنی ومیفتی تو خرج تا لوله های رفت و برگشت رو اصلاح کنی.
پکیج مصرف گازش از آبگرمکن کمتره وبه نظر من بهتره از پکیج استفاده کنی و استفاده همزمان باعث میشه مصرف گازت بره بالا.
بله کاملا حرفت درسته. تو ایران سولار هنوز اقتصادی نیست.
اینم مثل همهٔ چیزهایی که تو ایران گرونه...
اما یه نکته جالبه دیگهای که امروز فهمیدم اینه که دولت از یه سری برق میخره.
اونایی که ذخیرشون بیشتر از مصرفشون، مازاد اون برق وارد سیستم برق شهری میشه و دولت بهشون پول میده.
بوتان پکیج خوبیه.
رادیاتور اگر میتونی از خود رادیاتورهای بوتان بخر واگر پیدا نکردی رادیاتور پنلی با ضمانت معتبر بگیر.(رادیاتورهای پنلی خوب مثل فرولی یا کرمی آلمان).
برای پذیرای یک رادیاتور 20پره و برای خواب ها یک 10بره و یک 8 پره بوتان مدل پریمو کفایت میکنه.
پدی جان سلام جات خیلی خالیه.امیدوارم هرجا که هستی بهت خوش بگذره.و همیشه موفق باشی .
من پریمو بوتان وصل کردم.گرما دهی بالایی داره برا اتاق خواب 7پره و 5 کافیه(نظر شخصه بندست)
اینکه میگن رادیاتور آلمینیومی پره ای خوب نیست و پکیج رو خراب میکنه درسته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)