تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 405 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

خونه ما 2 تارادیاتور داره. پس اگه درجه رادیاتور پکیج رو روی max بزارم و یکی از رادیاتورها رو ببندم مشکلی پیش نمیاد؟ اگه هر دو تا رادیاتور را تا نصف ببندم چطور؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام پدی جان.حق با توه.اما پارسال که واسه یه پروژه محاسبات مربوط به میزان صرفه جویی سیستم سولار و قیمت تمام شده خریدشو برا تهران برآورد کردم به صرفه نبود.امسال هم با رشد قیمت سیستم سولار فکر نمی کنم به صرفه باشه.البته تو شهرهایی مثل یزد خیلی استفاده ازش مرسومه.هرچند دوست دارم بگم "اصرفه جویی خوبه" بعد یادم میفته که قطر و ایران حوزه استخراج مشترک گاز دارن و با توجه به امکان کم ذخیره سازی گاز به علت به صرفه نبودن ما استفاده نکنیم اونا میکنن.پس فعلا همون گاز بهتره! :-) راستی جای مارو حسابی خالی کن.خوش بگذره.به سرماشم می ارزه
    دوستای خوبم سلام. خیلی خوشحالم که تاپیک اکتیو و پویا مونده و هر روز هم به جمع متخصصین اضافه میشه.
    آقا قدر ارزون بودن انرژی رو بدونید تو ایران. الا که دارم مینویسم با گرمکن و جورابو 3 دست لباس نشستم.
    اینجا (بلغارستان) اکثرا از سیستم‌های برقی استفاده می‌کنن. (هیتر) تازه دارن گاز کشی‌ می‌کنن. نکته جالبشم اینه که لوله‌های اصلی‌ گاز فلزی نیست. پلاستیکی با عطر بالاست. اما اینجا که من ساکنم سیستمش موتور خونس و رادیاتور داریم. رادیاتور پنلی. اما انقد انرژی گرونه که روزی ۴ بار هر بار ۱ ساعت روشن می‌کنن و بد دوباره خاموش...
    نکته‌ای جالبه دیگه اینه که اینجا حتا در شهرستنا‌های دور افتاده و پرت هم سیستم سولار به شدت رایجه. کلا تو ترکیه هم در دهات‌ها هم پشت بوم همهٔ خونه‌ها صفحه‌های خورشیدی می‌دیدیم.
    میدونم که ایران خودش صاحب انرژی و ... اما واقعا از این بابت خیلی‌ خوبه که انرژی هنوز هم ارزونه.

3. این کاربر از hvac.eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام .من یک واح آپارتمان در طبقه دوم دارم واحد من دارای عایق حرارتی و شیشه دو جداره وجنوبی نیز می باشد .متراژ 65 متر دوتا اطاق خواب 8 و 6 متری و پذیرایی 25 متری و آشپز خانه 8 متری دارم. من یک پکیج 24 هزار یک مبدله بوتان خریداری کردم .حالا تو انتخاب رادیاتور مشکل دارم (اندازه ونوع فولادی یا آلمینیومی و مارکش )داخل پذیرایی یک جا فقط برای رادیاتور هستش چیکار کنم ؟(پکیجم خوب هست یا نه؟)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اره رفت و برگشت اشتباست.به پکیج فشار میاد؟اخه گرماش برا اتاق کافیه
    من آبگرم کن زمینیم دارم.برا اینکه به پکیچ فشار نیاد ایراد داره آب گرم مصرفی ار آبگرم کن بگیرم؟

پس به احتمال زیاد لوله رفت و برگشت شوفاژو جابجا گذاشتن.به شیر پایین و بالای رادیاتور دست بزنید ببینید که کدومش گرمتره.

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اره رفت و برگشت اشتباست.به پکیج فشار میاد؟اخه گرماش برا اتاق کافیه
    من آبگرم کن زمینیم دارم.برا اینکه به پکیچ فشار نیاد ایراد داره آب گرم مصرفی ار آبگرم کن بگیرم؟
    نه برای پکیج مشکلی ایجاد نمیشه.اگر گرماش کافی بهش دست نزن وگرنه باید بکنی ومیفتی تو خرج تا لوله های رفت و برگشت رو اصلاح کنی.
    پکیج مصرف گازش از آبگرمکن کمتره وبه نظر من بهتره از پکیج استفاده کنی و استفاده همزمان باعث میشه مصرف گازت بره بالا.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام پدی جان.حق با توه.اما پارسال که واسه یه پروژه محاسبات مربوط به میزان صرفه جویی سیستم سولار و قیمت تمام شده خریدشو برا تهران برآورد کردم به صرفه نبود.امسال هم با رشد قیمت سیستم سولار فکر نمی کنم به صرفه باشه.البته تو شهرهایی مثل یزد خیلی استفاده ازش مرسومه.هرچند دوست دارم بگم "اصرفه جویی خوبه" بعد یادم میفته که قطر و ایران حوزه استخراج مشترک گاز دارن و با توجه به امکان کم ذخیره سازی گاز به علت به صرفه نبودن ما استفاده نکنیم اونا میکنن.پس فعلا همون گاز بهتره! :-) راستی جای مارو حسابی خالی کن.خوش بگذره.به سرماشم می ارزه
    بله کاملا حرفت درسته. تو ایران سولار هنوز اقتصادی نیست.
    اینم مثل همهٔ چیزهایی که تو ایران گرونه...
    اما یه نکته جالبه دیگه‌ای که امروز فهمیدم اینه که دولت از یه سری برق می‌خره.

اونایی که ذخیرشون بیشتر از مصرفشون، مازاد اون برق وارد سیستم برق شهری می‌شه و دولت بهشون پول میده.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام .من یک واح آپارتمان در طبقه دوم دارم واحد من دارای عایق حرارتی و شیشه دو جداره وجنوبی نیز می باشد .متراژ 65 متر دوتا اطاق خواب 8 و 6 متری و پذیرایی 25 متری و آشپز خانه 8 متری دارم. من یک پکیج 24 هزار یک مبدله بوتان خریداری کردم .حالا تو انتخاب رادیاتور مشکل دارم (اندازه ونوع فولادی یا آلمینیومی و مارکش )داخل پذیرایی یک جا فقط برای رادیاتور هستش چیکار کنم ؟(پکیجم خوب هست یا نه؟)
    بوتان پکیج خوبیه.
    رادیاتور اگر میتونی از خود رادیاتورهای بوتان بخر واگر پیدا نکردی رادیاتور پنلی با ضمانت معتبر بگیر.(رادیاتورهای پنلی خوب مثل فرولی یا کرمی آلمان).
    برای پذیرای یک رادیاتور 20پره و برای خواب ها یک 10بره و یک 8 پره بوتان مدل پریمو کفایت میکنه.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بله کاملا حرفت درسته. تو ایران سولار هنوز اقتصادی نیست.
    اینم مثل همهٔ چیزهایی که تو ایران گرونه...
    اما یه نکته جالبه دیگه‌ای که امروز فهمیدم اینه که دولت از یه سری برق می‌خره.

اونایی که ذخیرشون بیشتر از مصرفشون، مازاد اون برق وارد سیستم برق شهری می‌شه و دولت بهشون پول میده.
    پدی جان سلام جات خیلی خالیه.امیدوارم هرجا که هستی بهت خوش بگذره.و همیشه موفق باشی .

10. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من پریمو بوتان وصل کردم.گرما دهی بالایی داره برا اتاق خواب 7پره و 5 کافیه(نظر شخصه بندست)

بوتان پکیج خوبیه.
    رادیاتور اگر میتونی از خود رادیاتورهای بوتان بخر واگر پیدا نکردی رادیاتور پنلی با ضمانت معتبر بگیر.(رادیاتورهای پنلی خوب مثل فرولی یا کرمی آلمان).
    برای پذیرای یک رادیاتور 20پره و برای خواب ها یک 10بره و یک 8 پره بوتان مدل پریمو کفایت میکنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اینکه میگن رادیاتور آلمینیومی پره ای خوب نیست و پکیج رو خراب میکنه درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •