یعنی چکار شده است؟!البته غظمیط شده![]()
Mazanex.ir
دوستان نرخ ارز چطوری و توسط چه کسانی تعیین می شود ؟؟؟
نرخ رسمی رو که بانک مرکزی محاسبه می کنه!
اما نرخ غیر رسمی 1800 تومن توسط میزان عرضه و تقاضا تعیین می شه!
مثلا بعد از جلسه اشتون و جلیلی ملت دلارهاشون رو فروختند اومد پایین!
اما فرداش دوباره بازرگان ها اومدند دلار خریدند تقاضا زیاد شد اومد بالا !
البته نظر شخصی و بدون تحقیق من اینه که در جریان بالا اومدن نرخ دلار، یه سری مافیا با خرید و انباشته کردن دلار باعث کمیاب شدن دلار شدند که از یک طرف بالا رفتن دلار، باعث سود اونها در دلارهای خریداری شده می شد!
و از طرف دیگه از سقوط قیمت اجناس و درنتیجه ورشکست شدن بسیاری از اونها جلوگیری می کرد!!(البته این حدس منه!)
ممکنه حدست درست باشه............کسی چه میدونه؟
سلام
سیاستهای هر دولتی در بالا یا پایین رفتن ارزش پول آن کشور تأثیر داره.
وقتی دخل و خرج یک کشور هفتاد و چند میلیونی میلیاردها دلار باشه، خرید و فروش چند صد هزار دلار یا حتا چند میلیون دلار تأثیر چندانی در تعیین نرخ ارز نداره.
شما فرض کن تنها پزشک یک روستا بشی و همه روستاییان هم مجبور باشند به شما مراجعه کنند. اینجا شما میتونید دستمزد خودتون را بالا ببرید. ولی اگر سه چهارتا پزشک دیگر هم آنجا باشند، مجبورید تا آنجا که ممکنه ارزون حساب کنید.
وقتی چینیها بیشتر از آنچه که از آمریکا وارد میکنند به آنجا صادر میکنند، نرخ برابری یوان به دلار بالا میره که دولت چین مجبور میشه دخالت کنه و برای جلوگیری از زیان تولید کننده سیاستهایی در جهت کاهش نرخ یوان انجام بده.
ما سالهاست که داریم شعار میدیم و دیگران دارند تلاش میکنند و پیشرفت میکنند. کسی برای شعارهای ما تره هم خرد نمیکنه. و اگر همین نفت و گاز را هم نداشتیم، وضعمون از افغانستان هم بدتر بود.
تایلند که تا مدتی پیش کشور فلک زده ای بود و خودتون میدونید از چه راهی اقتصادش میگذشت؛ حالا با اجرای سیاستهای اقتصاد آزاد داره درآمد سرانه اش به ایران (دومین تولید کننده نفت و گاز جهان) میرسه.
چون خیلی خلاصه گفتم، میدونم کمی گنگ حرف زدم. امیدوارم اسپم نباشه.
دوستان من یه موضوعی شندیم نمیدونم راسته یا نه !
میگن بانک مرکزی به اندازه ی 3 هزار میلیارد تومن اسکناس چاپ کرده و ریخته تو بازارهمین باعث شده که ارزش پول ایران بیاد پایین
نظرتون چیه ؟؟؟
سلام
تو این وضع قمر در عقرب مملکت به نظر شما خرید سکه و نگهداری و فروش اون تا دو ماه دیگه به صرفه هست یا نه ؟؟
به نظر شما پول رو بذارم راکد باشه بهتره یا خرید سکه ؟؟؟البته دو ماه دیگه به پولش نیاز دارم
با تشکر
ریسکه
معمولا سود سکه بالای شش ماه هستش.و کمتر از اون باید خیلی خوش شانس باشی تا بتونی توی اون سود کنی.
اگه اهل ریسکی بخر.
یه روش مطمئن: بعضی مؤسسات مالی بطور روزشمار تا 18-19 درصد به حساب کوتاه مدت سود میدهند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)