دوست عزیز
لوکلست را یک کشوری که به ایران نزدیک است در صورت امکان عربی و باقی رو در قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید
دوست عزیز
لوکلست را یک کشوری که به ایران نزدیک است در صورت امکان عربی و باقی رو در قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید
salam agha che jur ba usb film va zir nevis farsi ru in lcd ejra konam? chon filma ro pakhsh mikone ama zir nevis na
دوست عزیز
اول اینکه وقتی که تو سایت فارسی هستید سعی کنید از نگارش فارسی استفاده کنید.و دوم اینکه وقتی سوالی می پرسید مدل تلویزیون تان را هم بنویسید تا در باره همان مدل برایتان اطلاعات بدهیم برفرض که همه چیز درست باشد برای استفاده از زیر نویس از مطلب زیر استفاده کنید.
طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
اول مطمعن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم کنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن مشکلی که تو بهش اشاره کردی حل میشه و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
دوست عزیزم سلا ببخشید حق با شماست من lcd samsung -d585-40in دارم اما فیلم با زیر نویس فرمت srtمیذارم تو فلش اما اون فیلم اجرا میشه و قسمت زیر نویس ستینگ غیر فعال هست حالا هر کاری بگید من انجام میدم . مرسی
دوست عزیز
از این مسیر بروید
منو-->سیستم--->زبان وقتی در این قسمت وارد شدید در آن قسمت زبان تلتکس -زبان صوتی - و زبان زیرنویس هست و شما زبان اول زیر نویس را فارسی انتخاب می کند و در همان مسیر منو--> سیستم ---> زیرنویس را انتخاب و اگر زیرنویس خاموش است آن را روشن کنید. بعد فایل فیلم تان را با فایل زیر نویس یکی کرده و در تلویزیون نمایش می دهید و باقی مطالب راهم بالا توضییح دادم
این سایت دانلود فریمورتان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by matinpour; 15-07-2013 at 14:20.
باسلام من led سامسونگ دارم مدلهue40eh5000میشه باهاش کانا لهای ماهواره را بگیرم .اخه در منو گیرنده ش همه علایم یک ----- را دارد مثل فرکانس .افقی .عمودی و... اگر کسی میدونه بگه
دوست عزیز
تلویزیون شما مدل اروپایی است و در این مدلها ر-ی-س-ی-و-ر دارد بله می توانید از آن استفاده کنید
سلام من یه تلویزیون سری 5 550 چهل لینچ دارم توی شهرمون هم دیجیتال فعال هست ولی شبکه های دیجیتال رو نمی گیره هر کاری کردم نگرفته
آیا باید دیجیتالش رو فعال کرد یا فعال هست؟؟
لطفا راهنماییم کنید
هر چه سریع تر..................
دوست عزیز
اول مدل تلویزیون تان را بطور کامل بنویسید تا بتوانیم شما را راهنمایی کنیم.
هرچه سریعتر خوب اومدی .
احتمالا مدل ایشون 40D550 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)