اقايون استاد من الان 17% كربن رو رفتم -- حالا روي هر ستاره اي تو نقشه كه ميرم - مسابقه ها تكراري شده - چي كار كنم ؟؟ ممنون ميشم اگه درمورد Crew Member هم توضیح بدیدراستی یکی دو مرحله رو هنوز نرفتم - ممکنه از اون باشه ؟
یا علی
اقايون استاد من الان 17% كربن رو رفتم -- حالا روي هر ستاره اي تو نقشه كه ميرم - مسابقه ها تكراري شده - چي كار كنم ؟؟ ممنون ميشم اگه درمورد Crew Member هم توضیح بدیدراستی یکی دو مرحله رو هنوز نرفتم - ممکنه از اون باشه ؟
یا علی
Last edited by Nokia_My_Life; 23-11-2006 at 18:44.
akmfad1 جان خواهش می کنم.
چیزی بود که همه باید متوجه میشدن.
آره برو برای شاسی بلنده.
چقدرزودتمومش كردين ...واقعاحيف نبود!
من كه هنوز 36%هستم بااين كاماروسه واين موستانگه خيلي حال مي كنم...بهترين ماشيناشن به نظرمن.
راستي كسي نيست اينجاكل دريفت بندازه...ماكه آدي اس ال ووايرلسو ازاين چرت وپرتا نداريم آنلاين بازي كنيم لااقل اينجوري ارضا بكنيم خودمونو
290000
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه كسي پايست بسم الله.بزن بريم![]()
كريو ممبر ياهمون خدمه كمكي خودمون اون قسمتي هست كه افرادي كه درطول بازي باهاشون اشنامي شيم به ماكمك مي كنن (داخل بعضي مسابقات البته) بعضي هاشون حريفامونو داخل خاكي مي فرستن بعضي هاشونم جلوترحركت مي كنن تاراه هاي مخفي رومشخص كنن....بله شما بايد اون يكي دوتا مرحله روبريد تامراحل بعدي آزادبشن همين.علي يارتاقايون استاد من الان 17% كربن رو رفتم -- حالا روي هر ستاره اي تو نقشه كه ميرم - مسابقه ها تكراري شده - چي كار كنم ؟؟ ممنون ميشم اگه درمورد Crew Member هم توضیح بدید راستی یکی دو مرحله رو هنوز نرفتم - ممکنه از اون باشه ؟
یا علی
سلام به همه بچه هاي باحال بازيخور ــ به خصوص احسان جان
بچه ها مي خواهم يك اتفاق جالب برايتان بگويم من هفته پيش ساعت 23:59 شروع كردم و اين هفته همان روز ساعت 23:58 تمام كردم!!!! جالب نــــه (البته بدون رمز و كرك)
از احسان تشكر ميكنم و از همه بچه ها كه در اين سايت اطلاعات خودشان را در اختيار ديگران گذاشتند.
مخصوصا از او تينري كه آهنگهاي بازي را ميتوان گرفت. mer30
احسان جان من با همان ماشين خودم توانستم Darius را شکست دهم. سر پيچ دوم گرفتمش؟؟؟
به هر حال فکر کنم که ديگر نتوانم در اين گفتگو شرکت کنم به دليل مشغله کاري که برايم پيش آمده؟
باز هم از همه شما تشکر ميکنم.
اوقاتي خوشي با صبحتها و همنفسي با شما داشتم؟
تا ديدار آينده...
mer30
من كه دريفتام از 300000 تا بيشتر بود
کسی جواب منو نمیده؟نوشته شده توسط mohyad
Jocker جان بدون کرک تموم کردی؟!؟!؟!؟!؟
یعنی بازی رو ارجینال از خود EA خریدی؟!؟!؟
سلام
ساسان جان منظورم از كرك يعني بدون استفاده كردن از رمز بود.
ولي يك نكته من DVD بازي را از بازار ايران نخريدم از دوبـي برايم آوردند حالا نميدانم واقعاً مال خود EA بوده يا نه چون توي نصب بازي از من تقاضاي Regestry نكرد.
به هر حال خوشحال شدم كه توانستم امروز هم در اين گفتگو شركت كنم.
يه نظر:
بازي nfs:carbon خيلي راحتتر از Most Wanted بود. ولي باز براي من هيجان تمام كردن را داشت.
mer30
سلام
دوستان يک سوال داشتم؟ من سيستم بالايي ندارم ولي بازي خيلي خوب اجرا شد؟
چون صفحات قبلي را که ميخواندم اکثر دوستان سيستمهاي بالايي داشتند ولي براي اجراي بازي اذيت شدهاند؟ چرا؟
من cpu:1.7 و vga:Geforce fx 5200 دارم. چون شنيده بودم براي اجراي بازي کارت گرافيک بالاتر از اين را لازم دارد.
Mehrshad جان با پيشنهاد شما موافقم. چون خود من خوره Drift هستم.
به قول خودت بسم الله...
mer30
مهرداد جان ممنون از راهنماييهات يه سوال ديگه داشتم . ميتوني تا اخر بازي با يه CrewMember باشی یا باید کریو ممبر رو حتما عوض کرد ؟؟
یا علی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)