شما از کدوم گروه بازی رو دارید منظورم بازی شما black box که نیست ؟
شما از کدوم گروه بازی رو دارید منظورم بازی شما black box که نیست ؟
مطمئن نیستم، ولی فکر کنم ری لودد باشه
شما OpenAl نصب کنید و ویندوز رو ریست کنید ببینید مشکلتون حل میشه
در ضمن حجم اصلی بازی زمان انتشار 5.12 گیگ بود نباید از این کمتر باشه بازم چک کنید
با openal مشکل حل نشد.
حجم کل فولدر بازی هم 5.00 گیگه!
البته منظورم فایل های روی دی وی دی بازی بود
اینجا چنتا راه حل میزارم به ترتیب انجام بدید: قبلش از کل پوشه بازی نصب شده + save ها ت کپی بگیر برای بکاپ که بعد لازم شد برگردونی
================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ==========================
وارد کنترل پنل و تنظیمات صدا بشید و از تب playback دکمه config رو انتخاب و روی stereo بزارید بازی رو چک کنید
================================================== ================================================== ================================================== ================================================== ==========================
وارد کنترل پنل و تنظیمات صدا بشید و به این مسیر برید و تنظیمات رو بزارید روی 16 bit, 44100 Hz1
Hardware and Sound > Playback Devices > Speakers > Right click and then Properties > Advanced
بازی رو چک کنید
شما هیچ آپدیتی نصب کردید ؟ اگر نه آپدیت 13 از reloaded یا skidrow رو نصب کنید
بازی رو چک کنید
کرک بازی رو عوض کنید
نسخه کامل بازی رو تهیه کنید از گروهای مثل skidrow یا reloade نباشه
آپدیت 13 نصبه و تنضیمات صدا رو همه جوره امتحان کردم ولی بی تاثیر بود.
اگه ممکنه لینک کرکهای دیگه و نسخه کامل بجز همونایی که گفتید رو بزارید
ممنون
اینو پیدا و دانلود کن باید تو نت بگردی ببین میتونی پیداش کنی
The Elder Scrolls V Skyrim-Razor1911
منم همینو دارم ، این مال اون موقعی هست که بازی تازه در اومده بود
قبل از آپدیت یه چک بکن بعد آپدیت کن من به این آپدیت 13 زیاد اعتماد ندارم![]()
الان که دوباره بازی رو اجرا کردم نمیدونم چرا ولی حالا صدای آدم هارو دارم ولی صدای موزیک و سایر چیزا رو ندارم!!!
راه حلی الان به جز دانلود دوباره کل بازی ندارید؟
مثل اینکه بازیه با ما شوخی داره![]()
بعد از تنظیمات صدا که گفته بودم درست شد یا یا همینجوری خود به خود؟
شما کارت صدا جدا روی سیستم دارید یا از آنبرد استفاده میکنید ؟
بازم چنتا راه حل:
*مطمئن شید این الحاقات روی سیتم نصب شده :
NETFRAME WORK 4.5 , 3.5 SP1
Microsoft Visual C++ 2005-2008-2010 SP1
آخرین ورژن دایرکت X
*بازی رو یک بار حذف و دوباره نصب کنید
-بازی رو ی یه سیستم دیگه تست کنید
*یه ویندوز 7 آپدیت شده پیدا کنید حداقل تا یه ماه پیش یا ویندوزتون رو آپدیت کنید و ویندوز رو تعویض کنید
اون تنظیمات صدا رو که قبلا همه جوره امتحان کرده بودم ولی بی تاثیر بود.
کارت صدای جدا هم دارم ولی چه با آنبورد و چه با کارت جدا مشکل پابرجاست.
این صداهای جدید که الان دارم هم بعد از نصب چندتا کرک مختلف و فیکس و .. اومد خودم هم نفهمیدم چجوری.
از الحاقات همه رو دارم و کاملا آپدیت شده فقط Net. ورژن 3.5 ندارم یعنی هرکاری کردم نصب نشد!
ویندوزم 7 هست و آپدیت شده.
فعلا هم برم یه بار دیگه نصب کنم ببینم چجور میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)