خوب ایکس باکس با این رزولیشن( 1440* 900) مانیتور من مشکلی نداره یعنی ساپورت میکنه یا که تصویر کیفیت پایینی داره
بله من با همین VGA دارم 1920 *1080 بازی میکنم
خوب ایکس باکس با این رزولیشن( 1440* 900) مانیتور من مشکلی نداره یعنی ساپورت میکنه یا که تصویر کیفیت پایینی داره
بله من با همین VGA دارم 1920 *1080 بازی میکنم
والا پدرام دادا تو سایت LG هم ورودی HDMI را برای این مانیتور تاید کرده :
البته اونی که من دیدم از این منتاژی ها نبود و وارداتی بود و از این ایرانیا هر کاری بگی بر میاد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیفیتش هم همونطور که گفتم هیچ فرقی با 2261 نداره و این کنتراست ها همگی جنبه تبلیغاتی دارن و نمونه بارزش رو میشه در LED ها دید !
سلام
آخرش من نفهمیدم داره یا نه hdmi
پس همون 2261 انتخاب کنم بهتره
جریان این 3 بعدیه دیگه چیه
والا منم خودم الان شکم برد که یه جا نوشته داره و یه جا نوشته نداره!!
شایدم من اشتباه میکنم و اون مدلی که دیدم 2262 نبوده!
در هر صورت به نظرمن شما یه چیزی بگیرید که امتحانشو پس داده باشه. الان دیگه مشخص شده که 2261 فوق العادس و رقیبی واقعا نداره.
میخواستم ببینم بچه هایی که از کابل HDMI to DVI استفاده میکنند توی قسمت Console Setting / Display گزینه ای به نام Screen Format وجود داره؟
آقا این سوال برام خیلی مهمه چون من هر کاری با این کابل VGA و مانیتور LCD LG 19" 3:4 میکنم تصویرم سایه داره و بعد از یک ساعت بازی چشام آلبالو گیلاس میچینه و بدلیل اینکه به اندازه کافی چشامو با این کامپیوترم ضعیف کردم و بدلایل مختلف که حتما باید XBOX رو به مانیتورم وصل کنم برام جواب این سوال خیلی مهمه چون من الان وقتی Screen Format رو از حالت Normal روی حالت wide میگذارم تصویر از فرم طبیعی خارج میشه و میخوام ببینم که با کابل HDMI to DVI میتوان انتخاب کرد که تصویر در حالت Normal باشه یا اینکه به صورت پیش فرض حالت تصویر Wide است
یه تلویزیون 50 اینچ پلاسمای سری 4 مدل 430 سامسونگ خریدم
میزش برسه 360 رو وصل میکنم بهش ببینم چه طوری میشه بازی کردن توش![]()
من الان مانیتور lg w2261v دارم و ورودی HDMI داره نگران نباشین
هم SUB داره هم DVI و هم HDMI
مبارکه ! از شره اون tv در پیته راحت شدی
یه عکس ازش تو تایپکیت بذار![]()
سلام دوستان.....ببخشید مانیتور من مدل زیر هست
اسپیکر هم از این قدیمیهاست که یه دونه فیش سبز داره که میخوره به پشت کیس کامپیوتر
حالا من برای وصل کردن xbox360 به مانیتور و داشتن صدا باید چیکار کنم؟
هنوز توی جعبشه ، باید برای یه میز هم بخرم . بعدش حتما عکسش رو میذارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)