تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 91 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 901

نام تاپيک: های-فای ... های-اند... سیستم های استریو

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض فرهنگ اصطلاحات های-فای A

accuracy:
    میزان دقت صدای خروجی یک کامپوننت برای بازآفرینی مشخصات صوتی یک سیگنال ورودی را Accuracy گویند. یک کامپوننت صوتی accurate همان چیزی که در رکورد وجود دارد را ارائه میدهد که می تواند یک اجرای خوب یا بد باشد.

acuity: حساسیت گوش به صداهای نرم :: توانایی یک اودیوفایل برای تجزیه و تحلیل دقیق خصوصیات صدایی که می شنود.

aggressive:
    صدای اگرسیو به صدایی گویند که بینهایت فوروارد و برایت باشد. (اگه از کلمات انگلیسی استفاده می کنم به این دلیله که این کلمات خودشون معانی مجزایی دارند که بعدا توضیح میدم)

airy:
    صدای ایری به صدایی به صدایی اتلاق می شود که در بازه تریبل و فرکانس های بالا بسیار لایت، دلیکیت، باز و نامحدود و رها باشد. یک بازآفرینی صدای مناسب در بخش فرکانس های بالا بسیار اسموت و گسترده می باشد.

aliveness:
    پخش صدا به گونه ای با کیفیت و واقعی که این شبه را ایجاد کند که اجرا کنندگان و نوازندگان موسیقی شخصا حضور دارند و خواننده شخصا خنیاگری می کند.
    Last edited by klipsch; 24-12-2012 at 17:51.

2. 7 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض معرفی آلبوم/آهنگ/خواننده/رکورد (Poets of the Fall)

اگه اهل "راک" هستید توصیه میکنم که کارهای گروه Poets of the Fall رو حتما گوش کنید. مساله جالب درباره اسم این بند هست. تفسیر و تعبیر و معنی دگانه اون میتونه خیلی جالب باشه. میشه اسم این بند رو بعنوان "اشعار پاییزی" یا "اشعار در حال سقوط" معنی کرد که حالت دوگانه و دو پهلویی دارد انتخاب زیرکانه ای بوده
    معروفترین رکورد این گروه Such a late goodbye هست که توصیه میکنم حتما گوش کنید. هرچند رکورد این آهنگ به گونه ای انجام شده که ووکال کمی ضعیف و در بک گراند به نظر میرسه، ولی به هرحال گوش کردنش بسیار لذت بخشه... یه راک الترنیتیو نه چندان شلوغ و تیغ مانند که میتونه خون رو در رگ ها به جریان در بیاره بهمراه lyrics با معنی و مفهوم جالب. وقتی این آهنگ رو گوش میدم یه خیابون خلوت در یه جاده جنگلی رو زیر نور مهتاب تصور میکنم. یه تفسیر ناآگاهانه نه چندان مبتنی بر ضمیر ناخودآگاه از رویای آمریکایی (American dream) که برآب شده است و شاید توالی ناهمگون اشعاری در حال سقوط که پنجره ی دل را به سوی غروب یک روز مغموم و غم زده ی پاییزی می گشاید...

مطلب از ویکی پدیا:

این گروه در سال ۲۰۰۳ با ترانه «Late Goodbye» که به عنوان موسیقی تیتراژ پایانی بازی ویدئوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده شده بود خود را به دنیای موسیقی معرفی کرد و در سال ۲۰۰۴ با ترانه «Lift» که در یک برنامه کامپیوتری استفاده شده بود یکی از بهترین گروه‌های راک در فنلاند شد. به طوری که برای ترانه «Late Goodbye» جایزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (G.A.N.G) که هم سطح جایزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است را در ۲۰۰۴ از آن خود کرد و «Lift» نامزد بهترین آهنگ فنلاندی در بهترین‌های رادیو YLEX شد.
    پس از موفقیت در سال‌های ۲۰۰۳ و ۲۰۰۴ در سال ۲۰۰۵ اولین آلبوم خود با نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را منتشر کرد. در لیست قطعات این آلبوم که شامل ۱۲ ترانه بود، نام دو ترانه «Lift» و «Late Goodbye» هم به چشم می‌خورد. این آلبوم در فروش خود جایزه فروش Platinum یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دریافت کرد. این آلبوم در جدول پرفروشترین آلبوم های موسیقی در فنلاند رتبه ۳۰ام را دارد.
    در سال ۲۰۰۶ با عرضه دومین آلبوم خود که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نام داشت موفقیت‌های چشمگیری کسب کرد. این آلبوم نیز با ۱۲ ترانه عرضه شد. که طی آن جایزه‌های فروش Platinum یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، «MTV Europe Music Awards» برای بهترین گروه فنلاندی سال ۲۰۰۶ و از TV۲'s Musiikki-TV و The Voice و Muuvi Awards جایزه بهترین کلیپ تصویری را برای «Carnival of Rust» کسب کرد. گفتنی است که گروه در همین سال دو جایزهEmma(گرمی فنلاندی) برای آلبوم نشانه‌های زندگی به عنوان بهترین آلبوم و بهترین گروه تازه وارد را برد.
    در سال ۲۰۰۷ هم برنده جایزه بهترین گروه فنلاندی از رادیو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (NRJ) شد.
    پس از موفقیت‌های چشمگیر در سال‌های قبل، در سال ۲۰۰۸ آلبوم سوم خود با نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را عرضه کرد. در این آلبوم سعی شده بود که از موسیقی خشن‌تری استفاده شود. برای همین نتوانست به اندازه آلبوم‌های قبلی موفقیت کسب کند و فقط به بردن جایزه فروش Gold یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در هفته دوم عرضه اکتفا کرد.
    در همان سال گروه برای اولین بار در آمریکا و هند کنسرت اجرا کرد که با موفقیت همراه بود. همچنین در این سال گروه ترانه «You Know My Name» (از آثار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را همراه با تغییراتی بازخوانی کردند. این ترانه در سی دی به نام Livenä Vieraissa منتشر شد.
    در سال ۲۰۰۹ گروه علاوه بر کار بر روی آلبوم چهارم با ایجاد تغییراتی در کلیپ تصویری «Carnival of Rust» آن را دوباره عرضه کرد که در صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این گروه قابل مشاهده‌است.
    همچنین در این سال گروه با انتشار آلبومی به نام The Best Of Poets of the Fall در هند که شامل بهترین آهنگهای این گروه هست توجه خود را به طرفداران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود نشان داد.
    در این سال Markus "Captain" Kaarlonen، نوازنده کیبورد گروه موسیقیی برای بازی «Shattered Horizon» را ساخت.
    گروه در سال 2010 چهارمین آلبوم آنان با نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در 17 مارس منتشر شد اولین تک آهنک این آلبوم با نام «Dreaming Wide Awake» که قبل از انتشار آلبوم منتشر شد از رادیو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فنلاند پخش شد. این تک آهنگ در رده هجدهم قرار گرفت.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم در اولین روز عرضه به صدر جدول فروش فنلاند رفت و در هفته اول عرضه خود جایزه فروش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کسب کرد.
    همچنین در این سال ترانه جنگ (War) از آلبوم چهارم آنها در بازی ویدئویی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به عنوان ترانه در استفاده شد. همچنین آنها در خود بازی هم نقش داشتند. در بازی دو ترانه از گروهی به نام Old Gods of Asgard وجود دارد که برای آنهاست.
    در 16 مارس 2011 اولین آلبوم رسمی گردآوری یا Compilation گروه با نام کیمیا: قسمت اول منتشر شد که در جدول فروش تا رده نهم بالا رفت. این آلبوم شامل بهترین آهنگهای گروه از چهار آلبوم اول خود بعلاوه دو آهنگ جدید و همه نماهنگ ها و قسمت های ویژه بود.
    تک ترانه میتوانی صدایم را بشنوی؟ که در آن ارائه شده بود بصورت دیجیتالی عرضه شد. همچنین در بازسازی بازی ویدئویی رالی مرگ (Death Rally) برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از آن استفاده شد.
    پنجمین آلبوم این گروه با نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مارس 2012 منتشر شد. در این آلبوم یکی از دو ترانه که گروه برای بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساخته استفاده شده است. این آلبوم پایان بخش یک سه گانه است که دو بخش دیگر ان آلبوم های نشانه های زندگی و کارناوال زنگ زده هستند.
    در مورد منظور از هبوط در نام گروه Marko Saaresto خواننده گروه در مصاحبه ای به داستان آدم و حوا و ماجرای خوردن میوه ممنوعه و هبوط آنها اشاره کرد.
    Last edited by klipsch; 24-12-2012 at 17:52.

4. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان ! نمیدونم درست اومدم اینجا یا نه ! من چند تا سوال در مورد خرید اسپیکر دارم و اینکه لطف کنین بهم کمک!
    من به یه اسپیکر احتیاج دارم که قدرت صدای خوبی داشته باشه ! بازی هم میکنم اما بیشتر آهنگ ! ابعاد اتاق هم 3*4 هستش با سقف 3 متر ! قیمتش هم زیاد بالا نباشه چون تو خونه یه سینما خانگی دارم و بیشتر وقتها از اون استفاده میکنم ! نهایتا 100 تومن ! برای اتصال هم از کابل optical استفاده کنه !
    مادربوردم p7p55 هستش و کارت آنبورد خوبی داره !
    میشه کمکم کنین !

6. این کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان ! نمیدونم درست اومدم اینجا یا نه ! من چند تا سوال در مورد خرید اسپیکر دارم و اینکه لطف کنین بهم کمک!
    من به یه اسپیکر احتیاج دارم که قدرت صدای خوبی داشته باشه ! بازی هم میکنم اما بیشتر آهنگ ! ابعاد اتاق هم 3*4 هستش با سقف 3 متر ! قیمتش هم زیاد بالا نباشه چون تو خونه یه سینما خانگی دارم و بیشتر وقتها از اون استفاده میکنم ! نهایتا 100 تومن ! برای اتصال هم از کابل optical استفاده کنه !
    مادربوردم p7p55 هستش و کارت آنبورد خوبی داره !
    میشه کمکم کنین !

در زمینه اسپیکر کامپیوتر من نظری ندم بهتره. دوستان دیگه چرا دست به سینه می شینن؟ همیشه که من نباید پست بزنم

8. این کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض معرفی آلبوم/آهنگ/خواننده/رکورد

من علاقه زیادی به هنرمندان کمتر شناخته شده دارم. Dan Hill یه خواننده و آهنگ ساز کانادایی ست که شاید برای خیلی ها ناشناخته باشه. یکی از معروفترین کارهاش It's a long Road هست. من این آهنگ رو اولین بار سال 69 گوش کردم، وقتی پدرم یه ویدئو T7 خریده بود و چندتایی هم فیلم داشتیم. یکی از این فیلم ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود. آهنگ پایانی این فیلم همین آهنگ It's a long Road هست. آهنگ ساز این آهنگ Jerry Goldsmith بود که به عقیده بسیار من جمله خودم بزرگترین آهنگ ساز فیلم بوده است. شاید گوش کردن این آهنگ در دوران کودکی یه حالت نوستالژیک برام ایجاد کرده باشه ولی این خواننده رو به هرکدوم از دوستان معرفی کردم، گوش کردند و لذت بردن (راستش همین الان که دارم این مطلب رو می نویسم این آهنگ رو پلی کردم، یکی از دوستانم اینجاست و توجهش جلب شد و درباره اش سوال کرد ). گفتم شاید خالی از لطف نباشه که اینجا معرفی کنم که دوستان دیگه هم گوش کنند. فیلم First Blood یا اولین خون با بازی سیلوستراستالونه یکی از فیلمهای خاطره انگیز برای خیلی هاست، فیلم داستان یک کهنه سرباز جنگ ویتنام است که زیباترین روزهای روزگار جوانی خویش را در راه وطن در ویتنام جنگیده، او که دارنده مدال افتخار نیروهای ویژه کلاه سبز ارتش ایالت متحده امریکاست، پس از بازگشت به وطن از طرف جامعه ترد میشود. او که سالیان طولانی تمام جان و جهانش اسلحه و گلوله بوده است اکنون که به قلب تمدن برمیگردد بعنوان یک یاغی ولگرد خطاب میشود. او که زمانی در جنگ تجهیزات چند میلیون دلاری را در اختیار داشت، اکنون حتی از کارکردن در یک کارواش نیز عاجز است. این کهنه سرباز که پیاده طی طریق می کند، برای رفتن به پورتلند از یک شهر کوچک می گذرد و قصد دارد برای سیر کردن شکم اش چیزی بخورد ولی کلانتر شهر اورا بازداشت می کند... (شاید تماشا کردن این فیلم از گوش کردن آهنگ پایانی هم لذتبخش تر باشه ) شاید این فیلم با فیلم "آژانس شیشه ای" یه شباهت هایی داشته باشه

میتونید این آهنگ رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید (بعد از باز کردن صفحه روی کلیک کنید)
    Last edited by klipsch; 24-12-2012 at 17:53.

10. 3 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ominoaudio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوست من.
    برای آهنگ سیستم فقط باید استریو باشه اگه هم از سیستم اسپیکر کامپیوتر استفاده کنی 2.1 باشه بهتره. برای بازی 5.1 خیلی خوبه.
    شما سیستم چند تکه میخواید؟
    بیشتر توضیح بدید بهتر راهنمایی کنیم.

12. این کاربر از ominoaudio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ominoaudio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

اگه 2.1 بخواید این سیستم هم قدرتیه هم با کیفیت: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و
    اگه 5.1 میخاید این فقط چند تکه 100 به بالا میشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینا مدلهای خیلی خوبی هستند. اگه چند تکه خواستین تهیه کنید Z506 Logitech رو بخرید.

14. 2 کاربر از ominoaudio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض طراحی کراس اور (بخش دوم)

فهرست مطالب مربوط به طراحی کراس اور: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحات مختصری درباره کراس اور دادم. تو این قسمت هم اصطلاحات دیگه مربوط به کراس اور رو توضیح میدم؛

شیب تضعیف یا Attenuation Slop چیست؟
    همونطور که قبلا گفتم در ساختار یک بلندگو لازمه که ما فرکانس هارو بین اجزاء تشکیل دهنده اون تقسیم کنیم (ووفر/میدرنج/تویتر) ولی هیچ کراس اوری وجود نداره که دقیقا از فرکانس مورد نظر بتونه فرکانس رو کات کنه، تمام کراس اورها دارای شیب تضعیف یا شیب کاهش هستند، یعنی فرکانس رو با یه زاویه و شیب مخصوص که رابطه مستقیم با طراحی کراس اور داره، کراس می کنند. بعنوان مثال هیچ کراس اوری نیست که بتونه دقیقا از 200 هرتز رو کراس کنه. بلکه ما میتونیم با یه شیب ملایم فرکانس هارو کراس کنیم که به این شیب میگن شیب تضعیف. هرچه Attenuation Slop شیب تندتری داشته باشه، فرکانس ها دقیق تر و زودتر کراس می شوند.

[/CENTER]
    تاثیر شیب تضعیف یا Attenuation Slop در عملکرد کراس اور چگونه است؟
    فرکانس بعنوان مثال در کراس اوری که شیب تضعیف 6db/octave می باشد، یعنی در هر اکتاو 6 دسی بل از صدا کاهش می یابد که این همان شیب تضعیف می باشد. بعنوان مثال ما نیاز داریم در یه کراس اور از 500Hz فرکانس رو کراس کنیم، این به این معنیه بعنوان مثال اگه میزان رنج کامل صدا 100db باشه، تا فرکانس 500 هرتز میزان صدا همین 100 دسی بل خواهد بود و در یک اکتاو بالاتر یعنی 600Hz میزان صدا به اندازه 6db کمتر خواهد شد (یعنی میشه 94دسی بل) و دو اکتاو بالاتر یعنی 700 هرتز 88 دسی بل خواهد بود و الی آخر

توپولوژی کراس اورها چگونه است؟
    همونطور کراس اورها نسبت به ضریب فیلترینگ انواع مختلفی دارند. انواع متداول به شرح زیر هستند:
    1st Order: شیب تضعیف در این نوع کراس اور 6db/octave است. یعنی در هر اکتاو 6 دسی بل از شدت صدا کم خواهد شد.
    2th Order: شیب تضعیف در این نوع کراس اور 12db/octave است. یعنی در هر اکتاو 12 دسی بل از شدت صدا کم خواهد شد.
    3rd Order: شیب تضعیف در این نوع کراس اور 18db/octave است. یعنی در هر اکتاو 18 دسی بل از شدت صدا کم خواهد شد.
    4th Order: شیب تضعیف در این نوع کراس اور 24db/octave است. یعنی در هر اکتاو 24 دسی بل از شدت صدا کم خواهد شد.
    5th Order: شیب تضعیف در این نوع کراس اور 30db/octave است. یعنی در هر اکتاو 30 دسی بل از شدت صدا کم خواهد شد.
    6th Order: شیب تضعیف در این نوع کراس اور 36db/octave است. یعنی در هر اکتاو 36 دسی بل از شدت صدا کم خواهد شد.

و انواع دیگه...

نکته قابل ذکر اینه که هر بلندگویی با یکی از این حالات بهتر عمل میکنه که معمولا توسط کمپانی سازنده توصیه میشه. بعنوان مثال مثلا کمپانی سازنده فوکال برای مثلا یونیت میدرنجش توصیه میکنه که از فیلتر 4th Order 24db/octave استفاده بشه.

یه نمودار از نحوه عملکرد کراس اورهای مختلف که cutoff frequency برابر با 1000 هرتز بوده:

فهرست مطالب مربوط به طراحی کراس اور: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by klipsch; 24-12-2012 at 17:56. دليل: ویرایش فهرست مطالب

16. 6 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میتونید این آهنگ رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید (بعد از باز کردن صفحه روی کلیک کنید)[/QUOTE]

خیلی خیلی ممنون بابت معرفی این سایت
    من 14 تا آهنگ دیگه هم دانلود کردم
    در ضمن می خواستم چند سایت دیگه این شکلی که آدم بتونه راحت دانلود کنه برام معرفی کنین
    با تشکر

18. 2 کاربر از m2r164 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یه مطلب جالب در وبلاگ یکی از دوستان خوندم که فکر کردم خالی از لطف نباشه ترجمه اش رو اینجا بزارم دوستان مطالعه کنن

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرجع گوش/مغز هنگام گوش دادن به یک سیستم صوتی های-اند چیست
    اغلب ما میدانیم که شنیدن و گوش کردن دو مقوله کاملا متفاوت هستند. بعنوان مثال اگر ما زبان چینی را ندانیم،
    اگر شخصی چینی صحبت کند ما فهوای کلام وی را نخواهیم فهمید (خب مسلمه)
    افرادی که آشنایی ندارند ممکن است زبان فرانسه را با ایتالیایی اشتباه بگیرند. طبق همین منطق، بعنوان مثال
    اگر ما صدای ساز ویولا را به خوبی نشناسیم، ممکن است هنگامی که یک ویولن در چند اکتاو پایین تر یا یک ویولون سل
    در چند اکتاو بالاتر نواخته شود، اصوات تمام این سازهارا با هم اشتباه بگیریم. طبق همین نظریه اگر ما با صدای
    اجرای زنده ی یک ویولن آشنا نباشیم، در تست صدای یک سیستم هم نمی توانیم بفهمیم که کدام صدا به واقعیت نزدیکتر است.
    عمل شنیدن 24 ساعت شبانه روز حتی در زمان خواب انجام میشود. در غیر اینصورت ما قادر نبودیم که صدای
    ساعت زنگدار کوک شده یا صدای شیون کودکمان را بشنویم. مغز ما تمامی اصوات را بررسی می کند ولی
    اصوات بی اهمیت را نادیده می گیرد. مغز نه تنها اصوات را بررسی و پیمایش می کند، بلکه بلا انقطاع آنها را
    پردازش و تجزیه و تحلیل نیز می کند. اگر صدای یک ساز ویولا را بشنویم بلا فاصله مغز صدا را پردازش می کند،
    سپس به حافظه رجوع می کند تا در مورد تجربه شنیدن صدای مشابه در گذشته اطلاعاتی را بازیابی کند و
    تصمیم بگیرد که آیا صدای پردازش شده مربوط به یک ویولاست یا خیر. به عبارت دیگر می توان اینگونه نتیجه گیری
    کرد که "گوش کردن" در واقع "شنیدن موثر و هدفدار" است. اگر مغز در این فرایند دخالتی نداشته باشد،
    عمل انجام شده صرفا شنیدن است نه گوش کردن.

آیا تا بحال به صدای ضبط شده خودتان گوش کرده اید؟ آیا خوشتان آمده؟ آیا صدای ضبط شده تان مشابه صدای خودتان
    بود یا تفاوت داشت؟ هر شخصی که صدای ضبط شده تان را بشنود، تصدیق می کند که صدا متعلق به شماست،
    بغیر از خودتان! صدای ما صرفا از طریق مستقیم به گوش شنونده میرسد ولی وقتی صحبت میکنیم صدا از طریق
    لرزش های درونی (داخل جمجمه) و همچنین از طریق گوشمان شنیده خواهد شد؛ لذا صدایمان متفاوت میشود.
    این پدیده همان مرجع مغز است. مرجع مغزی صدای ما مبتنی بر همان چیزی ست که در طول زندگی مان شنیده ایم.
    مغز است که تصمیم می گیرد که صدا از یک پیانو می آید یا از یک ویولن. دلیل چنین رخدادی حافظه است.
    اگر شخصی صدای واقعی یک پیانوی اکوستیک را در یک اجرای زنده نشنیده باشد، درک او از صدای پیانو صرفا
    چیزی خواهد بود که از یک سیستم صوتی های-اند یا سیستم صوتی خودش (که شاید خیلی هم accurate نباشد)
    شنیده است. کاملا واضح است که چنین شخصی به محض شنیدن صدای پیانو می تواند آنرا شناسایی کند ولی
    ممکن است در خصوص صفات "طبیعی بودن" صدا نتواند اظهار نظر درست کند. با این اوصاف، ما چگونه می توانیم
    تصمیم بگیریم که کدام سیستم صوتی بهتر است؟ کدام صدای طبیعی تری دارد؟ آیا تنها راه بسنده کردن به تعداد
    ستاره های یک محصول در مجلات استروفایل و مجلات تبلیغاتی دیگر است؟ مسلما خیر! به نظر من بهترین راه
    گوش کردن به اصوات مختلف در کنسرت ها و اجراهای زنده است در حالیکه هیچ تقویتی روی صدا صورت نگرفته است.
    این نوع گوش کردن می تواند مرجع خوبی برای مغز باشد.
    در اینجا چند مثال آورده شده است. یکی از دوستان که به منزل من آمده بود، صدای پیانویی که دخترم در اتاقش در حال
    نواختن بود را شنید و به اتاقش رفت. او از صدای پیانو اصلا خوشش نیامد. او معتقد بود که پیانو نمی بایست صدایی
    اینچنین گرفته و تاریک و بی روح داشته باشد. بدون هیچ جزئیات، نه تفکیک نه هیچی!! مسلما پیانوی ما به خوبی
    پیانوهای Steinway Sons نمی نواخت ولی هرآنچه که بود اجرای زنده بود و ما فاصله کمی با پیانو داشتیم. من میدونم
    که دوستم صدای پیانو را در حالی که میکروفن داخل پیانو نصب شده و تمام نت هارا بصورت تقویت شده ضبط می کند،
    دوست دارد. حتی خود نوازنده (که فاصله بسیار کمی با ساز دارد) هم نمی تواند چنین دیتیلی رو از صدا بگیره. کاملا
    بدیهی ست که صدای ضبط شده ی پیانو مرجع مغزی دوست من شده بود و برای اولین بار که صدای یک اجرای زنده
    را شنید، مغزش آنرا غیر واقعی تشخیص داد.

سالها پیش که شروع کردم به رفتن به کنسرت های ارکستر سمفونی استانبول، صدای اجرای زنده را بی روح و مرده دیدم.
    صدا آنچنان گرفته و غیر زنده بود که گویی از زیر پتو نواخته میشود. فرکانس های مید و های اصلا وجود نداشتند.
    سازهای کوبه ای مثل تیمپانی و درام بزرگ به شدت زده میشد ولی صدا آن شدت و قدرتی که باید داشته باشد را نداشت.
    من در آن زمان به این صداهای طبیعی و خالص و بدون coloration عادت کردم و به حافظه سپردم. چند ماه قبل یکی از
    دوستان اودیوفایل که به هیچ عنوان در کنسرت های زنده حضور ندارد را به یک ارکسترا دعوت کردم. او شکه شده بود.
    او گفت که گویی کل ارکستر در پس یک حایل پنهان شده است، هیچ دیتیل و های فرکانسی در کار نبود و صدا بسیار نرم و ملایم بود.

ادامه مطلب:
    . He said that he can not perceive the violins, rustles of soprano, drums are not shaking the floor. We were located only at the 8.th raw. During the entire concert, he strived to find the reasons but never judged his brain references. It is obvious that we will not like our systems each other due to our expected sounds and brain reference points are different.

May be the last example; Years ago, we visited an audiophile friend for a long listening session. He is very good audiophile and very good music listener too. He used to have very good systems. We listened at mostly classics for hours and admired the sound of the system. When we wanted to try our own reference CD's (Patricia Barbers, etc) his system sink and disappointed us. Actually we should have judged our own brain references but not the system. We had coloured our systems to achieve more details but estranged by neutrality.

We, most of the audiophiles make this fault unconsciously. We load our brain references with wrong information then accuse better systems, better equipments, and better sounds even better records. We don't like the sounds of better systems, we can not come to an agreement or can not compromise on fundamentals due to our own particular brain references
    Last edited by klipsch; 24-12-2012 at 17:48.

20. 5 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •