اهان فهمیدم شما منظورت این بود
من فکر رکدم میگی 2 پست قبلی ان73 را گزاشتی
اهان فهمیدم شما منظورت این بود
من فکر رکدم میگی 2 پست قبلی ان73 را گزاشتی
فابریک ترین مرکز دانلئود فریم ویر از خود سایت نوکیا رو لینکشو میخوام! همین پایینیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله فابریک تر از این نیست![]()
تشکر می کنم ازتون ولی بدبختی اینه که دانلود کردم دونه به دونه اومدم با فونیکس آپ دیت کنم فونیکس ایراد گرفت واسه فریم ویره که فایلش نمی دونم چجوریه یادم رفت
و اینکه با IDM نمیشه دانلودش کرد آخه نکنه از تنظیمات IE منه که بای داون چک کردن وpop up ها رو غیر فعال کنم؟
دوست عزیز فریمور با پسوند ( MCU.PPM.UDA ) مخصوص برنامه JAF هستش برای فونیکس یه فایــل EXE هستش
موفق باشید!![]()
البته با فایلهای فریم ویری خود سایت نوکیا که 7 یا 8 تاس هم میشه با فونیکس آپ دیت کرد!!!!!
نظری راجع به INTERNET DOWNLOAD MANAGER راجع به دانلود فریم ویر از سایت نوکیا ندارید؟ نمیشه دانلود کرد باهاش!!! من با IDM حدود 100 مگ رو تو عرض 10 دقیقه دانلود می کنم ولی با خود IE حدود نیم ساعت![]()
دوستان من n96 از طريق device mgr آبديت كردم ولي حالا دكمه هاي بخش موزيك خاموش شدند و ديكه تو ttpod و powermp3 كار نميكنند فقط موقعي كار ميكنند كه تو musicplayer موبايل برم من اينطوري دوست ندارم لطفا كمك كنيد
ججوري ميشه روشنشون كرد
منظورت از آپ دیت از دیواس منیجر چیه؟ اینم مدل جدید آپ دیت فریم ویره؟ یا منظورتآپ دیت درایور کابل یو اس بیه؟
باشه توضيح كامل ميدم رفتم توقسمت devis mgr بعد قسمت option كزينه check for updates رو انتخاب كردم كه يك فايل فك كنم حدود 12mb رو دانلود كرد بعدش موبايلم ريستارت و آبديت شدحالا مشكل من اينه كه دكمه هاي بخش موزيك خاموش شدند و فقط تو music player كار ميكنند ولي قبلا تو ttpod , power mp3 هم كار ميكردند
اون فایل 12 مگابایتی فایل درایور کابل بوده وگرنه گوشی که از این طریق آپ دیت نمیشه . فایلهای فریم ویری بیشتر از 100 مگ هستند اونم فقط با NSU و سویت و فونیکس و از این طریقا آپ دیت میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)