سلام اقا محسن نرم افزار جدیدی پیدا نکردی اینجا بزاری؟؟؟؟؟
سلام اقا محسن نرم افزار جدیدی پیدا نکردی اینجا بزاری؟؟؟؟؟
کل صفحات رو گشتم ولی نرم افزارهای مربوط به fifa رو ندیدیم
در ضمن می خوام بدونم چطوری میشود چهرها و دیگر چیزهای بازی فیفا رو تغییر داد
با تشکر
سلام دوستان.من تو تاپيك هاي همين انجمن برنامه اي رو ديدم كه مي تونست ماشينهاي بازيهاي مختلف مثل موست وانتد و كربن رو تغيير بده .خيلي علاقمند شدم و دانلود كردم ولي برنامه ريجستر نمي شه و گويا كرك مي خواد.البته تو همون تاپيك راجع بهش بحث شده بود ولي به نرسيده بودند.اسم برنامه هم Zmodeler2بود چون اون تاپيك خوابيده بود و مدتها پست جديدي توش نبود .گفتم اينجا ببينم كسي كركش رو داره يا نه؟
ممنون.
سلام.
شما باید در انجمن مربوط به سریال و کرک درخواست بدی.
می خوام بدونم چطوری میشود چهرها و دیگر چیزهای بازی فیفا رو تغییر داد
با تشکر[/quote]
شما باید در بخش اموزشها اموزش تغییر چهره ها و اموزشهای مربوط به این کار رو مطالعه کنی و بعد باید گرافیست باشی و بعد درخواست نرم افزار بدی اگر مبتدی هستید دنبال این کار نروید.
سلام ! تا 23 تیر کم میام ! بعدش می ترکونم این تاپیک را ! شما فقط تا 23 تیر به من وقت بدید !
اینم یه نرم افزار توپ :
لینک دانلود که براتون آپلود کردم :برای اینکه بتونیم رمز های مخفی و انجیز هایی که توی فایل های Exe یا dll هست را پیدا کنید ( با گزینه find ) .
من از اونجایی که دانلود کردم ( یه فروم خارجی بود ) گقته بود این برنامه برای باز کردن dll ها هست ! ولی help را حتما بخونید !
یک جا ازتون ایمیل می خواد ! ایمیل زیر را وارد کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه اقا محسن خیلی چیز جالبی هست!!!
سلام
يك ابزار براي تبديل سيو pes6 نسخه PC به PS2 :
PES_Save_Converter_6.0.2.zipکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون آقا محسن بابت نرم افزاری که گزاشتی![]()
آقا يه نرم افزاري رو قبلا ديدم كه در اين تاپيك معرفي كرده بوديد كه براي هك كردن Igi بود.
ميشه لينكش رو بديد. فرقي نمي كنه كدوم نسخش هر كدوم بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)