چرا کونامی تازه امسال یادش افتاده که تور دروازه ها رو درست کنه؟
من خودم طرفدار سرسخت پس هستم ولی هیچ وقت به سیاست های شرکت کونامی پی نبردم.
چرا کونامی تازه امسال یادش افتاده که تور دروازه ها رو درست کنه؟
من خودم طرفدار سرسخت پس هستم ولی هیچ وقت به سیاست های شرکت کونامی پی نبردم.
ساپورت بازیکنها زمان حمله واقعا فوق العادست. دقیقا همونی هست که آرزوش رو داری. ترکیب چیدن هم خیلی عالی و راحت تر شده. گرفتن توپ از کامپیوتر روی تاپ پلیر 10 بازی اول خیلی خیلی سخته اما کمکم یاد میگیری که چطوری توپ گیری کنی. کم کسی پیدا میشه که 10 تا بازی اول رو بتونه از کامپیوتر ببره. درضمن توی این نسخه میتونی همه چیزی دستی کنی از پاس و شوت و سانتر و ... هرچیزی که به بازی مربوطه. چون به صورت پیش فرض همه چیز به صورت کمکیه.
دفاع کردن توی این نسخه سخت شده. یعنی سخت نشده طریقش عوض شده. دیگه مثه قبل نیست که با سرعت شاخ به شاخ سمت حریف بدوی و توپو ازش بگیری چون یا روی حریف خطا میشه یا دریبلت میزنه. یک روش گرفتن پدال سمت راست پایین (R2) هست با کلید ضربدر (همون پاس) که با بازکن حریف حرکت می کنه و توپ رو ازش میگیره
بچه ها یه پیشنهاد دارم
به خاطر اینکه بردن کامپیوتر سخته بیایم یه نوع مسابقه راه بندازیم
که کی میتونه بیشترین گل رو به کامپیوتر توی حالت top player بزنه
هر کی هر چند تا گل زد بیاد و عکسشو بزاره اینجا و پز بده
یادتون باشه صداقت داشته باشید
منتظرم ببینم کی بیشتر گل میزنه
خودم الان بازی میکنم نتیجشو میزارم
بازی فقط چندتا عیب بزرگ داره
1. 80 درصد شوتها گل میشن
2. دروازبانها 99 درصد شوتها رو دوضرب میگیرن حتی شوتهای معمولی رو
3. بازیکنها ثانیه یک بازی هم کلی عرق روی صورتشونه!
3. فقط زمان صحنه آهسته ها عرق روی صورت بازکنها دیده میشه
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
راستش من توی یک نیمه با میلان 3 تاگل به ناپولی زدم اما نیمه دوم 4تا گل خوردم و بازی رو باختم!!![]()
بچه ها این دموی آخر نیومد؟
این روش جدیدی نیست و بشخصه توی ساکر قبلی از همین استفاده میکردم
درواقع بهترین راه واسه جلوگیری از دریبل خوردن!
پس شده همونی که باید خیلی پیش میشد![]()
در کل دفاع کردن از نسخه PES 2011 با سیاست جدید تایمینگ سخت شد چیزی که انگار مورد توجه فیفا هم قرار گرفت و انگار مسئله تایمینگ رو به دفاع کردن اضافه کرده یعنی باید در لحظه مناسب تکل سرپا بزنی تا بتونی توپ گیری کنی نه اینکه از دور انگشتت رو بذاری روی سرعت + A یا همون دکمه ضربدر که پاس هست و بازیکنت بره و در صورتی که فاکتور دفاعیش بالا باشه توپ رو عین آب خوردن بگیره البته این باعث شده هوش انسانی راحت تر از قبل دریبل بخوره چون تایمینگ چیزی چالش برانگیز بوده برای هوش انسانی در این نسخه هم دفاع کردن اصولی تر هست به نظرم ولی با کوچکترین اشتباه می تونی از AI گل بدی دریافت کنی در مورد محوطه پیش روی بازیکن فقط اینو بگم آپشن های زیادی داری و حرکت نرم و ریز و واقع گرایانه می تونی تصمیمات متفاوتی بگیری دریبل ریز و ... توی نسخه قبلی این حرکات واقعا از پیش تعیین شده و یکنواخت بود ولی اینجا اونواع اقسام حرکات می تونی انجام بدی دور زدن ها خیلی سبک و ریز تر شده و مثل نسخه قبلی واسه دور زدن لازم نبود کلی میدان بگیره بازیکن ساپورت بازیکنان هم واقعا عالیه و توی حمله خیلی همکاری بیش از پیش هست مشکل کجی دوربین که باعث شده بود پاس های در عمق داخل محوطه جریمه کلا قانونش عوض بشه حل شده که برای من خیلی مهم بود
ممنونم فرشاد جان لطف داری عزیزم من هم امیدوارم امسال شاهد یک بازی خوب از کونامی باشیم
ظاهرا قراره با فیفا سینک بشه حدس میزنم چهارشنبه هفته بعد هزمان با دموی فیفا 12 نسخه دوم دموی ساکر هم بیاد
ارمین کلا منو به شک انداختی !آرمین جان زیاد توی این نسخه نمیشه روی تیکا تاکا مانور داد مثل حالتی که توی فیفا 11 شاهد بودیم توی فیفا 11 اگه با یه تیم خیلی خوب از لحاظ پاسکاری مثل بارسا حتی توی درجه سختی افسانه ای هم می تونستی لحظات زیبا و بی عیب و نقصی خلق کنی ولی توی این نسخه تا حدودی باید روی حرکات فردی بازی کنا حساب باز کنی به نظرم بهبود بازی خیلی مثبته توی این نسخه وقتی دیگه گیم پلی خسته کننده و یکنواخت و عاری از هیجان نسخه 2011 توی این نسخه دیده نمیشه من این اواخر با اکراه به زور خودم رو قانع کردم که بشینم PES2011 رو بازی کنم اونم واسه گرفتن یکمی از اچیومنتاش که اونم کل اچیومنتاش باز شد غیر از یکی که اونم آنلاین بود! 950 از 1000 اچیومنت! جالب بود کلا...
تازه همین دیشب از رو هارد ایکس باکس پاکیدم 2011 رو در حالی که دموی 2012 رو الان یک هفته اس که با لذت رو لپتاپم بازی می کنم و حقیقتا لحظه های جالبی برام خلق میشه نمیشه دیگه این نسخه جدید PES رو با فیفا مقایسه کرد حال و هوای خاص و متفاوتی حاکم هست که نمونه اش رو نه توی فیفا و نه نسخه های قبلی PES سراغ ندارم هرچی هست هنگام بازی از حرکات خوش استیل بازیکنا آدم لذت می بره نحوه دویدن و حرکت بازیکنا خیلی حرفه ای تر و با شخصیت تر شده تنها چیزی که باهاش مشکل دارم فعلا استیلی هست که توی پاسهای محکم می گیرن خیلی نافرم هست شبیه فوتبالیست ها می شن اون لحظه امیدوارم روی این تیکه از انیمشین بازی کار کنن گرچه زیاد چیزی نیست که گیم پلی رو تحت الشعاع قرار بده چیزی که از همه چیزا برام مهم تر هست گیم پلی هست که خوشبختانه فوق العاده جذاب شده شاید امسال باز هم PES نتونه رقیبش رو پشت سر بذاره ولی شک نکنید نه تنها زخم زبون نخواهد خورد بلکه همگان عملکرد کونامی و شینگو سیباس رو تحسین خواهند که که بین نسخه جدید و قبلی شون جهش رو به جلوی زیادی داشتن.
اینی که من دارم بازی میکنم با این چیزایی که تو گفتی فرسنگ ها فاصله داره !
یه جای صحبتات گفته بودی دو بازی با هم قابل مقایسه شدن ! این بخش حرفات بنظرم خیلی عجیب بود !پیشنهاد میکنم تریلر اخر فیفا که اکسکلوسیو GS هستو ببینی ، مطمئنم نظرت عوض میشه !
+
یعنی تو بین فیزیک افتضاح بازی ، دروازه بانا و داورای گاگول ، استایل شوت زدن و کراسینگ فاجعه ، قدرت های خنده دار و ... فقط انیمیشن افتضاح پاس دادنو دیدی ؟؟!!
+
گفتی استیل قشنگ بازیکنا ، برادر من تو که از صبح تا شب داری انلاین فیفا میزنی و روزی بیشتر از 24 ساعت فیفا بازی میکنی چجوری استایل این دمو بنظرت قشنگ میاد ؟؟ بنظر من که بازیکنا هنوز مثله لک لک دارن میدون و استایل ها هم با این که سعی شده تفاوت کنن با هم اما همه به صورت عجیبی غیر طبیعی هستن
+
این انیمیشن درگ کردن توپ چرا اینجوریه ؟؟!!
+
تنها بخش حرفاتو که کاملا قبول دارم اینه که بازی از نسخه قبلی خیلی خیلی بهتر شده !نسخه 2011 قابل بازی نبود این نسخه حد فاصل اومدن دموش تا اومدن دموی فیفا تونست اندکی سرگرممون کنه !!
دوستانی که انلاین بازی میکنن با 1 گیگ ترافیک چند ساعت بازی میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)