شما اول از همه گزینه vertical sync رو توی fifaconfig تیک بزن اونوقت refresh بازی با هرتز مانیتور یکی میشه... پس برای تنظیم فریم بازی کافیه که هرتز مانیتورت رو به میزان دلخواه تنظیم کنی![]()
شما اول از همه گزینه vertical sync رو توی fifaconfig تیک بزن اونوقت refresh بازی با هرتز مانیتور یکی میشه... پس برای تنظیم فریم بازی کافیه که هرتز مانیتورت رو به میزان دلخواه تنظیم کنی![]()
سلام
واسه کیبرد رو خودم دیشب کشف کردم
توی تنظیمات controler که میرید با زدن دکمه alt صفحه تغییرات کلیدها میاد که رو هر کدوم کلیک کنید میشه تنظیمش کرد
اما هنوز مشکل گرافیکی من حل نشده !
کارتم هم GTX 460 هست و فکر میکنم از جنبه این بازی هم خیلی فراتر باشه اما یه جاهایی سفید میشه...تو دموهای شادی بعد از گل و اینا که همش سفید سفیده !
سلام دوستان بالاخره ما هم fifa 2012 خریدیم و از pes کشیدیم کنار اما بازم مشکل 11 رو دارم
مشکل من اینه که وقتی میرم داخله بازی بعد از اینکه پروفایل رو میسازم و وارد اموزش ها میشه میپره بیرون
چه کار کنم با این مشکل ؟ تو فیفا11 هم همین مشکل داشتم فقط فرقش این بود اون رو صفحه ea sport میومد بیرون
مشکل ما رو حل کنید تا ما هم فیفا بازی کنیم ؟؟
سلام
شاید مشکل از کرکتون باشه
کرک های دیگه ای رو امتحان کنید اگه درست نشد مشکل از بازیه
با عرض سلام
من بازی فیفا رو برای اولین بار نصب کردم اما توی بازی وقتی بازیکنان من صاحب توپ میشوند اتوماتیک توپ را به سمت راست پرتاب میکنند. اگه به طور دقیق توضیح بدین ممنون میشم.(اگه تنظیمات دسته بازی فیفا با pes فرق میکنه این رو هم اموزش بدین).
تو پوشه سيو اين بازي يه فايل 1 گيگابايتي هست!!! مال شمام اينطوريه؟
میشه لینک کرک های دیگه رو بدین
اخه همین بازی رو لب تاپ دوستم ریختیم بازی اجرا شد
به نظر شما ماله این نیست که گرافیک من ati هست ماله اون جیفورس
اقا یه راه حلی بدین پارسال هم نتونستم فیفا بازی کنم
دوستان من چند روز پیش در مورد تیک و ورزشگاه های فیفا سوال کرده بودم که یکی از دوستان جواب داد مشکلاتم تقربیبا حل شد ولی اون دوستمون گفت باید درایور گرافیکتم اپدیت بشه که من چون چیز پی ان ندارم نمیتونم از انویدیا دانلود کنم. میدونم اینجا جاش نیست ولی اگه یه نفر لینک جدید درایور گرافیکمو بزاره ممنون میشم Gforce 9400 1gig
بازم ببخشید
آره
باید اینجوری باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)