مشکلات کرش و دسته گذاشته شده...اینجا می تونید ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکلات کرش و دسته گذاشته شده...اینجا می تونید ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو خوندم ولی بازم تو تنظیم دسته مشکل دارم................
اینم یه آموزش برای خوشحالی های بعد از گل:
FIFA 12 Celebrations Tutorial
توضیح: برای مشاهده فندق شکن مورد نیاز است!
حجم:106 مگابایت!!!
من دیدم زیاد نچسبید!ولی می تونه برای بعضی ها جالب باشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------------------------------------------------------------------------------
ویرایش جهت جواب به mjorh:
شما ButtonData.ini رو که گفتم دانلود و تو سه پوشه کپی کردید؟
Last edited by don mohsen; 19-09-2011 at 22:12.
من با همین گرافیک و رم 2 گیگ ولی سی پی یو amd 4200 رو مدیوم راحت بازی میکنم.رو high مشکل گرافیک ندارم ولی کمی گیر سی پی یو دارم.
من هر دفعه که میرم تو بازی بعد که میام بیرون تو فولدر فیفا 12 داخل My Document یک فولدر درست میشه به نام instance0 و داخل اون یک فایل هست به اسم replay0 که 800 مگا بایت حجمشه
هر بار هم که پاک میکنم باز ساخته میشه
چیه این ؟
پس در کل فکر میکنی نیازی به عوض کردن سیستم نباشه؟
---------- Post added at 10:02 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
سلام بچه ها با کارت گرافیک Geforce 8600 GT 540M-1GB میتونم راحت بازی کنم فیفا 12 رو؟اگه کسی میدونه لطفا بگه ممنون
CPU: pentium Dual-Core E5200 Fr.2.50Ghz
Ram :4G
اره تو هرسه تاش ریختم ،قبل از ریختن اون ک میپرید بیرون!!!
خوب پس شما مشکل تنظیم دکمه ها رو دارین.خوب اگه اون پست رو خونده باشید میفهمید که هر شماره کار یک دکمه XBOX رو میکنه.
پس شما باید برای من شماره های دکمه دستتون رو بگین تا براتون فایل ButtonData.ini ویرایش بشه! من جمله تریگر ها منظورم LB ,LT, RB,RT !!!
ب سبک ps ، مثلث =1،مربع=4،دایره2،ضربدر=3
RT=R1
LT=L1
RB=R2
LB=L2
مال منم داره . میدونی فکر کنم مربوط به تنظیمات اولیه بازیه . چون سیو نداریم یه فایل پیش فرض این کارو انجام میده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)