سلام
- اگر نمیدانید سوالتان را باید در کدام انجمن بپرسید از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
سلام
- اگر نمیدانید سوالتان را باید در کدام انجمن بپرسید از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
سلام لطفا در خصوص شارژ کاتریج و زمانی که شارژ میشود بعد از مدتی کاغذ موقع پرینت گرفتن خط های سیاه ایجاد میشه وقتی کاتریج بیرون میار و نونر روش کمی پودر پاک که میشه دیگه خط ندارد اما سوال اینه که هر لبار که پرینت میگیریم که نمیتوانیم اون پاک کنیم . با تشکر
سلام,من بازی فوتبال soccer 13نسخه زبان اصلی دانلود کردم,وقتی نصبش میکنم ارور میده ,میشه راهنمایی نصبشو بگید!! پیغامی که میده اینه were sorry an error has accurred..........
origin is not installed .and is required to play your game.please reinstall origin
سلام,من بازی فوتبال soccer 13نسخه زبان اصلی دانلود کردم,وقتی نصبش میکنم ارور میده ,میشه راهنمایی نصبشو بگید!! پیغامی که میده اینه were sorry an error has accurred..........
origin is not installed .and is required to play your game.please reinstall origin
سلام
سوالتون رو اینجا بپرسید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سوالتون رو اینجا بپرسید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
man che joori bayad soali ke dar morede matlab daramo beporsam? hata nemidoonam koja bayad beporsam,lotfan bem tozih bedid
سلام دوست عزیز به انجمن خوش اومدین
طبق قوانین باید پارسی تایپ کنید
اینجا سوالتون رو مطرح کنید تا تایپک مناسب رو بهتون معرفی کنیم![]()
سلام دوست عزیز
به انجمن پی سی ورلد خوش امدید
قبل از هرچیز طبق قوانین انجمن متن هاتن رو فارسی تایپک کنید
اما درمورد سوالتون، اگر منظورتون اینه که از چه طریق پیغام خودتون رو ارسال کنید
آخر هر تاپیک که میخوایید سوال کنید یک کادر هست به این شکل:
سوالتون رو داخل این کادر بنویسید و ارسال کنید.
ممنون
سلام دوستان کسی مطلب یا تحقیق در رابطه با مجموعه فازی نوع 2 و مزایا و معایب آن مطلبی داره به من کمک کنه ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)