بله خوابگاه میده ، خوابگاهش هم توی خوده آموزشکده هست ... شهرش و آدماش ، والا چی بگم!
دانشگاه هم جو عالی داره
کاردانی به کارشناسی بدون کنکور نمیگره ...
سخت
متوسط
آسان
بله خوابگاه میده ، خوابگاهش هم توی خوده آموزشکده هست ... شهرش و آدماش ، والا چی بگم!
دانشگاه هم جو عالی داره
کاردانی به کارشناسی بدون کنکور نمیگره ...
البته فرشید جان فکر کنم امسال معدل بالای 18 رو بدون کنکور میگرفت و پذیرش بدون کنکور داشت دانشگاه آزاد
چون من خواستم ثبت نام کنم ، بعد پشیمون شدم
فرشید اهوازی بت بگم دمت گرم...... شنبه ساعت 1 ظهر بلیت گرفتم با اتوبوس ساعت 7 صبح میرسم ساری کمر نمیمونه برام 18 ساعت رو صندلی....
با سلامآقا ما نیم سال اول قبول شدیم ولی دو واحد دیگه دارم که تکدرس میگیرم، نمره هاش 20 مهر میاد، تکلیف ثبت نامم چی میشه؟
![]()
سلام من با 10000 الکترونیک خاوران قبول شدم که سال(89) پیش با 7500 قبول نشدم و رفتم غیر انتفاعی اسرار .
حالا موندم انصراف بدم برم خاوران یا همین اسرار ادامه بدم؟
واحدهایی که پاس کردم تطبیق می خوره(13 واحد از 25واحد)
امکان انتقال توی ترم اول هست؟
دوستان شرایط تکمیل ظرفیت چیه؟
باید ثبت نام کنیم یا نه؟
اگه ثبت نامیه از کی شروع میشه؟
و اینکه اگه کسی تو تمکیل ظرفیت قبول شد میتونه نره جای جدید و همون دانشگاه فعلیشو ادامه بده؟
ممنون
آق قلا قبول شدم!
چه جور جایی؟ خوابگاه میشه پیدا کرد؟ من 2/10 خدمت سربازیم تموم میشه! چه کار میتونم بکنم؟ برم مرخصی بگیریم یه ترم؟
سلام (نميخواستم چند جا پست بدم اما اين بنده خدا فاميلمون منتظر جوابه ! )
كسي اينجا غيرانتفاعي علوم توسعه آريا گرمسار ميخونه ؟ و يا اينكه امسال قبول شده باشه ؟
شرايطش چطوره ؟ سطح خوبي داره و يا مثل بعضي غيرانتفاعي ها خيلي داغونه ؟ توي سايتش يه چيزايي نوشته
ولي قبول كردنش يكم سخته !!! يكي از فاميلامون امسال عمران قبول شده اما دو دله كه بره يا نه !!
كلا كسي چيزي در موردش ميدونه ؟؟؟
بدون مدرک قبلی ثبت نام نمیکنن ، باید بری ببینی چی میگن!
به نظرم بمون ادامه بده
طبق قانون خیر
اگه اعلام بشه ، فکر کنم باید ثبت نام کنید ، ( اگر اعلام بشه )
//
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)