شما اگه دونه دونه اون آیکون های داخلشون رو حذف کنی، آخری رو که حذف کنی خود اون حباب هم میره.
اگه بخوای دوباره بیاد کافیه یه آیکونی رو بکشی ببری اون گوشه صفحه خودش میاد
کار به این سادگی که روت نمیخواد که!!!
شما اگه دونه دونه اون آیکون های داخلشون رو حذف کنی، آخری رو که حذف کنی خود اون حباب هم میره.
اگه بخوای دوباره بیاد کافیه یه آیکونی رو بکشی ببری اون گوشه صفحه خودش میاد
کار به این سادگی که روت نمیخواد که!!!
رام رو باید عوض کنی
حذف نمیشه کرد ، ولی میتونی یه شرتکات رو طوری اونجا قرار بدی که دیگه باز و بسته نشه و ثابت باشهتو اینتر فیس این گوشی امکانش هست که شورت کات های کرنرها رو حذف کرد؟
نمیره برادر!شما اگه دونه دونه اون آیکون های داخلشون رو حذف کنی، آخری رو که حذف کنی خود اون حباب هم میره.
سلام
عذر ميخوام من بعد از تعطيلات ميخوام بخرم اين گوشي رو ميخواستم بپرسم صبر كنم تا ارزون بشه يا نه ؟ اصلا قراره ارزون بشه يا نه ! چون تقريبا صد هزار تومدن گذاشته روش ظرف همين 3 ماه اخير
چيكار كنم تا كي بايد صبر كنم تا قيمتها متعادل بشه ؟
يه سوال ديگه اونم اينكه ورژن چهار اندرود براي اين گوشي اومده يا نه ...
مرسي
رو قیمتها به هیچ وجه نمیشه حساب کرد
هیچکس حتی فروشنده ها هم نمی تونن پیش بینی کنن
ولی خب این گوشی بین بقیه ، کمترین افزایش قیمت رو داشته
به نظرم حدود 370 به ریسکش می ارزه.
ورژن 4 هم فعلاً نیومده.
دوستان فیلم برداری و عکس برداری در شب گوشیتون چطوره؟
مال من تو شب افتضاحه مال شما هم همینطوره؟
البته تو روز خوبه.
سلام
چندان خوب نیست ، ولی به نظر من قابل قبوله
مخصوصاً فیلمبرداری شبانه ش بد نیست و شاید بشه گفت خوبه. هر چی باشه گوشیه و بیشتر از این هم ازش انتظار نمی ره.
من گوشی رو دیشب برای مقایسه گذاشتم کنار اکسپریا neo واقعا کیفیت فیلمش نسبت به اون خیلی پایین بود.کلا تو تاریکی هیچی معلوم نبود.فک کردم اشکال از تنظیمات فیلمبرداری گوشی هست ولی دیدم نه تنظیمات درست بود.
سلام
من می خوام گوشی رو روت کنم البته اول تو سایت سونی آنلوک کردم و برنامه فلش تول دانلود کردم ولی با این برنامه روت نمیشه ارور میده . کمک کنید
میشه یکی دو تا اسکرین شات از فیلمتون بزارید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)