گذاشتن تو PDF تابلو نباشه![]()
پول که جای خود دارد
ولی اصلا کار اشتباهیه که نت اینجارو با عراق مقایسه میکنی
میتونی با مالی مقایسه کنی
من شرط میبندم بذار یکم اوضاع عراق بهتر بشه ببین کجا میرسن و ما کماکان توی همون ربطه ی طلاییمون هستیم خداییش اگه بازم جدول جا داشت بازم ما اخری بودیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by mr.dengo; 20-09-2011 at 16:16.
میگما، قصد انکار حرفای شمارو ندارم، اما جریان چیه همه میگن اشتباه هست که اینترنت اینجارو با بقیه کشورا مقایسه کنیم؟
خوب اینجا هم برن پهنای باند بخرن بجای اینکه پول نفتو حیفو میل کنن و بعدش با یه قیمت منصفانه به مردم بفروشن
تا وقتی "نیاز" و "مقایسه" وجود نداشته باشه پیشرفتی هم نیست.
ساپورت صبانت تو تاپيك صبانت ميگه كه سرعتها رو دقيقا تقسيم بر 10 ميكنيم و بيشتر از اون نميشه و ميگه تنظيم مقررات اينجوري گفته!!!!!!!![]()
این دوتا تایپیک شکایت رو یکی کنید آدم قاطی میکنه
سرویس 256 در بدترین حالت به قانون تنظیم مقرارت (اسمو نیگا) سرعت دانلودش چقدر میشه؟
مسئول تبریکات اومد
======================
میگم مسعود جان بعضی از شرکتا گفتن شرینگ بالا تر از 1 به 10 هست
این کار مگه قانونیه ؟
هرچند اینا قاون سرشون نمیشه
شمارش معکوس برای شاتل
10 , 9 , 8 , ...
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
به احتمال زیاد چون از اعمال این قانون ناراحتن این حرفو علنا گفتن که کاربرا ترغیب به استفاده نشن!
البته باز هم من احتمال میدم که اوایل استفاده از این سرویس سرعتها کمی پایین باشه ولی بعد از اعتراضات دوباره کاربرا شرایط بهبود پیدا میکنه
مسئول تبریکات اومد
======================
میگم مسعود جان بعضی از شرکتا گفتن شرینگ بالا تر از 1 به 10 هست
این کار مگه قانونیه ؟
هرچند اینا قاون سرشون نمیشه
IVAN بهترین جواب رو داد.![]()
دوستان مگه قانون جدید تصویب شد.
آخه من توی تراوین سرور 1 به رییس های 100 اتحاد اول پیام زدم و لینکه این بحث رو با لینک ارسال شکایت دادم اگه از اهر اتحاده 30 نفر 5 نفر هم شکایت کرده باشن میشه 500 نفر 500 نفر واسه شکایت که کم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)