[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منوچهر عزیز ممنون که وقت میذاری و سوالامو جواب میدی.
مشه لطف کنی و نرم افزار GPU Z رو دالود کنی و بگی رم گرافیکت چنده.حجمش زیر یک مگه لطفا دانلودش کن ممنون.
این مشخصات گرافیک PC منه.
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منوچهر عزیز ممنون که وقت میذاری و سوالامو جواب میدی.
مشه لطف کنی و نرم افزار GPU Z رو دالود کنی و بگی رم گرافیکت چنده.حجمش زیر یک مگه لطفا دانلودش کن ممنون.
این مشخصات گرافیک PC منه.
![]()
بله حتما , خدمت شما
![]()
Last edited by Manuchehrr; 31-12-2011 at 22:26.
آقا دمت گرم.خیلی ممنون.فقط یه سوال دیگه.واسه بک آپ گرفتن نرم افزار نصب کردی؟چجوری بک آپ گرفتی؟ممنون میشم راهنماییم کنید آخه بلد نیستم.امروز می خوام برم بخرم.
راستی میشه آدرس جایی که سریال لپ تاپتونو چک کردین بدین؟ممنون
Last edited by mohsenbabaee24; 01-01-2012 at 08:26.
رو سیستم یه برنامه نصب هست به اسم OneKey Recovery که کار باهاش خیلی راحته بازش کنی 3 تا گزینه داره یکی بکاپ هست که اول از همه بکاپ میگیری بعدِ اون یه گزینه دیگه داره که رایت میکنه بکاپ رو واسه من 3 تا دی وی دی شد.. یه نسخه از بکاپ رو تو درایو D میریزه که به صورت هیدن هست که هروقت خواستی ریکاوری کنی با یه کلید کنار پاور سیستم به راحتی ازونجا بدون احتیاج به دی وی دی ها ریکاوری میکنه خودم همون روز اول یه بار ریکاوری کردم
اینم آدرس چک کردن گارانتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم اگه از لیست نمایندگی های سازگار بخرید دیگه کاملا مطمئن هستن, موفق باشی دوست عزیز![]()
ممنون خیلی کمک کردی. به یه نفر مطمئن پول دادم از تهران واسم بخره.فردا میرسه دستم.مال منم شد 1550000
کسی خبر از lenovo y570 ssd داره؟
قیمت می خوام.و اینکه کلا نظرتون چیه؟
کانفینگش رو بگو......
مبارکت باشه دوست عزیز
SSd حدود 1750 بود , میگن سرعت بوت شدن ویندوزش بالاتره..
همین بدون ssd رو هم با این اوضاع تا چندروز دیگه بازم بالاتر میره اگه قصد خرید دارید هرچه زودتر بخرید بهتره !
یه 1 ماهی شاید وایستادم تا ببینیم بازار چی میشه راستی ssdرو 1710 قیمت دارم.ایشالله که ارزون می شه.
راستی لپ تاپتون کیبرد عربیه؟اگه عربیه مشکل ساز نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)