سلام دوست عزیز، به سایت سونی اریکسون فارسی برید و مشکلتون رو تو قسمت پشتیبانی مطرح کنید، امیدوارم مشکلتون حل بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز، به سایت سونی اریکسون فارسی برید و مشکلتون رو تو قسمت پشتیبانی مطرح کنید، امیدوارم مشکلتون حل بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاستوم رام HYBROM v5 رو پیدا کردم. ولی مشکل اینجاست که فایلش رو نمی تونم دانلود کنم. چون فییلترش کردن.
فییلتر بشکن و v.p.n هم ندارم که دانلودش کنم. حالا نیازمند یاری سبزتان هستم!
یکی از دوستان فایل کاستوم رام HYBROM v5 رو گذاشت. دانلودش کردم.
حالا قبل از نصب چندتا سوال داشتم.
1. نظرتون کلاً در رابطه با کاستوم رام و به ویژه این کاستوم رام چیه؟ (کسی اینو نصب کرده؟ میتونه از تجربش برامون بگه؟)
2. همه چیز قابل برگشت به حالت اولیه است؟ (چطوری؟)
3. آیا برای آپدیت های احتمالی "سونی اریکسون" دچار مشکل نمی شه؟ (گوشی)
مممنون میشم بابت راهنمایتون.
---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
من دیدم که توی فروم زده بود این کاستوم رام باعث بهبود کارایی گوشی میشه. مثلا باتری کمتری مصرف میکنه.
سلام خدمت دوستان
من گوشی و 1 ماهه خریدم واقعا عالی بوده و کاملا ازش راضیم!
تنها مشکیلی که من باهاش دارم Google Talk هست!
همه میدونید که این نرم افزار مثل یاهو مسنجر میمونه فقط فرقشاینه که برای google هست و برای اکانت gmail طراحی شده!
حالا مشکلش اینکه اخرین حرف جمله ی میره پشت عکش مخاطب!
یعنی حرف اخر رو باید خودت حدس بزنی!البته فقط فارسیش اینطوره و انگلیسیش درسته چون جهت عکس میره سمت راست ولی در فارسی میادسمت چپ!
کسی هست که راه حلی برای این مشکل بدونه!من با این نرم افزار زیاد کار میکنم!ممنون![]()
یه مشکل بزرگ برام پیش اومده!
رفتم از کل اطلاعاتم بکاپ گرفتم. با CWM هم گرفتم. بعدش همه اطلاعات رو ریختم توی کامپیوترم و بعد Micro SD رو فرمت کردم. بعدش هم کاستوم رام HYBROM v5 رو ریختم و با CWM نصبش کردم. پیغام Compelet داد. ریست کردم. حالا اومده روی لوگو "سونی ریکسون" و همونجا مونده! باتری رو در آوردم و دوباره روشن کردم. همون جوری مونده! دیگه CWM هم بالا نمی یاد.
تو cwm بعد از نصب رام wipe cache partition رو بزن یا از ریکاوری رست فکتوری بزن ببین درست میشه .
Last edited by R O O T; 04-01-2012 at 11:55.
مشکل اینجاست که CWM بالا نمی یاد!
با فلش تولز فلش کن گوشی به همون رام اصلی سونی اریکسون!
رام اصلی سونی اریکسون!
من الان Flashtool رو اجرا کردم. وقتی گوشی بالا نمی یاد، Flashtool گوشی رو نمی شناسه!
روی دکمه Flash هم کلیک میکنم یک فایل توی مسیر firmwares می خواد. ولی پوشه firmwares من خالیه!
باید رام دانلود کنی بریزی تو firmware بعد فلش رو بزنی رام مربوط رو انتخاب کنی یه پیغام میاد روی صفحه که گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کن(در حالت خاموش با نگاه داشتن ولوم پایین)و منتظر بمون تا بقیه کارا رو نرم افزار انجام بده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)