تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 113 اولاول ... 344041424344454647485494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض دوستان یک سوال دارم

سلام دوستان. یک سوال دارم. مدتی هست که اذیتم میکنه. برای همین خواهش میکنم شما تست کنید.
    نمیدانم دلیل این موضوع حساس شدنم است یا نه مشکلی وجود دارد.چون احساس میکنم قبلا اینگونه نبود. البته چون من همیشه کول پد زیر لپ تاپم هست شاید به همین خاطر متوجه صداش نمیشدم.
    من به تازگی متوجه شدم زمانهای که استفاده معمول میکنم مثل آهنگ و فیلم و وب گردی خب معمولا که فن خاموش است. ولی در این حین زمان هایی که اوتوماتیک روشن میشود به طور ممتد نمیزن و هی میزند و هی قطع میشود(یعنی روشن است ولی صدایش اوج و فرود دارد به طور متناوب) به طور متوالی و بعدش خاموش میشود. مثلا 4و5 بار (بیشتر یا کمتر)پشت سر هم میزند و قطع میشود(از نظر صدایی اوج و فورد) تا خاموش شود. از نظر صدا منظورم هست. یعنی اگر به صدا توجه کنید اینگونه میشنوید.(البته تو بازی یا کارهای پر فشاربه طور ممتدو یکنواخت روشن است ولی سوال من منظورم در حالت استفاده معمول است)
    البته خودم فکر میکنم حساس شدم. چون اگر مشکل داشت تو بازی و حالت های پر فشار هم نباید ممتد میزد و باید قطع و وصل میشد. نظر خودم اینه که الگوریتمش این گونه است.
    Last edited by aminbadiee; 06-10-2011 at 22:47.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان. یک سوال دارم. مدتی هست که اذیتم میکنه. برای همین خواهش میکنم شما تست کنید.
    نمیدانم دلیل این موضوع حساس شدنم است یا نه مشکلی وجود دارد.چون احساس میکنم قبلا اینگونه نبود. البته چون من همیشه کول پد زیر لپ تاپم هست شاید به همین خاطر متوجه صداش نمیشدم.
    من به تازگی متوجه شدم زمانهای که استفاده معمول میکنم مثل آهنگ و فیلم و وب گردی خب معمولا که فن خاموش است. ولی در این حین زمان هایی که اوتوماتیک روشن میشود به طور ممتد نمیزن و هی میزند و هی قطع میشود به طور متوالی و بعدش خاموش میشود. مثلا 4و5 بار (بیشتر یا کمتر)پشت سر هم میزند و قطع میشود تا خاموش شود. از نظر صدا منظورم هست. یعنی اگر به صدا توجه کنید اینگونه میشنوید.(البته تو بازی یا کارهای پر فشاربه طور ممتدو یکنواخت روشن است ولی سوال من منظورم در حالت استفاده معمول است)
    البته خودم فکر میکنم حساس شدم. چون اگر مشکل داشت تو بازی و حالن های پر فشار هم نباید ممتد میزد و باید قطع و وصل میشد. نظر خودم اینه که الگوریتمش این گونه است.
    میخواستم شما تست کنید ببینید مال شما هم همین گونه است یا خیر.
    سلام
    برای من هم همینجوریه. یعنی همین تازگی پی بردم نمیدونم حساس شدیم یا از اول همینطور بوده!
    البته در حالت های مختلف تست نکردم ولی موقعی که وایرلس روشن و سیستم فقط مشغول دانلود هست، صفحه نمایش هم خاموش، فن 5 ثانیه وصله 5 ثانیه قطع، و چندین ساعت همینطور ادامه میده! چون محیط ساکت بود متوجه صدای کم و زیاد شدن فن شدم.

3. این کاربر از Ocellatus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من به تازگی متوجه شدم زمانهای که استفاده معمول میکنم مثل آهنگ و فیلم و وب گردی خب معمولا که فن خاموش است. ولی در این حین زمان هایی که اوتوماتیک روشن میشود به طور ممتد نمیزن و هی میزند و هی قطع میشود به طور متوالی و بعدش خاموش میشود. مثلا 4و5 بار (بیشتر یا کمتر)پشت سر هم میزند و قطع میشود تا خاموش شود. از نظر صدا منظورم هست. یعنی اگر به صدا توجه کنید اینگونه میشنوید.(البته تو بازی یا کارهای پر فشاربه طور ممتدو یکنواخت روشن است ولی سوال من منظورم در حالت استفاده معمول است)
    البته خودم فکر میکنم حساس شدم. چون اگر مشکل داشت تو بازی و حالن های پر فشار هم نباید ممتد میزد و باید قطع و وصل میشد. نظر خودم اینه که الگوریتمش این گونه است.
    • خب میشه بگی هر چند وقت خاموش میشه ؟؟
      الان دارم بهش دقت میکنم با کار نعنولی یی که دارم می کنم اول خاموش بود بعد یه 20 - 30 ثانیه روشن بود الانم داره با یه دوره خیلی خیلی آروم کار میکنه ......
      تو اون 30 ثانیه هی قط و وصل میشه ؟؟؟؟

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

کسی اینجا خودش از لب تابش عکس گرفته ببینیم خوشکله یا نه؟؟؟البته منظورم خودش هست نه عکس های خود سایت سازنده.
    ممنون

داره خودمونی میشه moh3en_6886's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام آقا امین
    راستش واسه من اتفاق نیفتاده،کار سنگینم باهاش انجام ندادم ولی وقتی فن روشن میشه اولش با سرعت بالا کار میکنه بعدش تو 10 12 ثانیه یواش یواش سرعتش کم میشه و با سرعت خیلی کم کار میکنه.ولی تا حالا نشده به صورت متناوب خاموش روشن بشه.
    البته من 3 4 روزه خریدما شاید هنوز نوه
    راستی من با نرم افزارایی که گفتین باطریمو چک کردم هردوشون 8400 نشون میدن.اما وقتی باطری فول میشه میگه 7 تا8 ساعت کارمیده خیلیم طبیعی و منظم شارژش کم میشه،مشکلی که نداره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من مشکل این را داشتم که ویندوز اجاره نمیداد بیشتر از 350 شرینک کنم گارانتی هم بردم گفت همینه محدودیت ویندوزه! حتی به رایانه کمک هم زنگ زدم گفت فقط نصف میشه تقریبا
    با نرم افزار های paragon و acronis هم بچه ها زده بودن درایو ریکاوریو پاک کرده بود.
    اما بالاخره روش را پیدا کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!
    باید یک بار با DVD ریکاوری فول ریکاوری کرده و کل پارتیشن ها پاک و فرمت شود که همه را DVD ریکاوری خودش انجام میدهد.
    یعنی دیسک اول ریکاوری که با برنامه dell dat safe bach upتهیه کرده بودید را درون درایو گذاشته و ری استارت کنید هنگام روشن شدن سیستم سریع چند مرتبه F12 را بزنید تا منوی بوت باز شود و سپس دیسک بوت را بزنید. برنامه اجرا میشود.سپس شما باید گزینه ی از طریق دیسک ریکاوری را بزنید(نه از طریق هارد دیسک). سپس گزینه فکتوری و فرمت درایو را بزنید. هیچ اطلاعات را preserve نکنید تا کل هارد کامل فرمت شود.
    بعد ریکاوری الان 666 گیگ اجازه داد شرینک کنم. یعنی فقط 33 گیگ هم میشد برای درایو C گذاشت!!!!! یعنی یک پارتیشن بندی فول و کامل!
    که من 250 گیگ برای C گذاشتم و بقیه را شرینک کردم
    فقط این نکنه مهم است که ریکاوری باید از روی DVD ریکاوری باشدو کل پارتیشنها فرمت شود(ریکاوری از روی هارد فایده ندارد3،4 بار کردم)
    این خیلی عالیه. چون بدون نرم افزار به به safe ترین روش ممکن است! همچنین درایو ریکاوری پاک نمیشود و خود دیسک ریکاوری بعد ریکاوری ویندوز درایو را مجددا میسازد.
    سوالی بود در خدمتم.
    موفق باشید
    سلام

این قضیه امیج و ریکاوری چیه؟منظور همون بک آپه؟درایو ریکاوری که میگین پاک میشه چیه؟کجاست؟واسه چی پاک میشه؟
    من که خریدم فروشنده خودش همه کاراشو کرد تمام نرم افزارای 2012 رم نصب کرد.فقط بهش گفته بودم پارتیشن بندی کنه که یادش رفته بود.100 تا c بقیشم d .بهش که گفتم 7 8 دقیقه بعدش پارتیشن بندی کرد.اینجوری که شما بحث کردین باید سخت باشه تازه گفته بودین درایو ریکاوری پاک شده و ازینجور حرفا.این فروشنده چیکار کرده پس؟
    میشه توضیح بدین قضیه چیه؟ببخشید اینقدر سوال میپرسم آخه واسه اولین باره لپ تاپ خریدم
    ممنون از پاسخی که میدین

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

آقا امین قضیه نصب کارت گرافیک چیه؟یا نصب درایورای دیگه که بحثشو کردین؟
    منم باید چیزیو نصب یا دانلود کنم؟
    ممنووووووووونم

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آقا امین قضیه نصب کارت گرافیک چیه؟یا نصب درایورای دیگه که بحثشو کردین؟
    منم باید چیزیو نصب یا دانلود کنم؟
    ممنووووووووونم
    سلام. درایور موجود در لپ تاپ برای کارت ورژن قدیمی است که با بعضی بازی ها مثل pes 2011 یا gta سازگاری ندارد
    برای همین باید ورژن جدید را دانلود و نصب نمایید
    آدرس لینک دانلود ورژن جدید در همین تاپیک قرار داده شده است. که میتوانید دانلود کنید.

---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:36 AM ----------

سلام

این قضیه امیج و ریکاوری چیه؟منظور همون بک آپه؟درایو ریکاوری که میگین پاک میشه چیه؟کجاست؟واسه چی پاک میشه؟
    من که خریدم فروشنده خودش همه کاراشو کرد تمام نرم افزارای 2012 رم نصب کرد.فقط بهش گفته بودم پارتیشن بندی کنه که یادش رفته بود.100 تا c بقیشم d .بهش که گفتم 7 8 دقیقه بعدش پارتیشن بندی کرد.اینجوری که شما بحث کردین باید سخت باشه تازه گفته بودین درایو ریکاوری پاک شده و ازینجور حرفا.این فروشنده چیکار کرده پس؟
    میشه توضیح بدین قضیه چیه؟ببخشید اینقدر سوال میپرسم آخه واسه اولین باره لپ تاپ خریدم
    ممنون از پاسخی که میدین
    شما باید با برنامه dell data safe ocal backup دیسک ریکاوری تهیه کنید تا اگر زمانی مشکلی پیش آمد بنوانید لپ تاپ را به روز اول باز گردانید
    اگر مغازه دار shrink کرده باشد درایو ریکاوری پاک نشده و شما میتوانید دی وی دی ریکاوری را تهیه کنید اما اگر ناوارد بوده و با نرم افزار پارتیشن بندی کرده باشد احتمال دارد که پاک شده باشد. اگر با برنامه dell data safe توانستید دیسک ریکاوری تهیه کنید پس مشکلی نیست.

---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------

سلام آقا امین
    راستش واسه من اتفاق نیفتاده،کار سنگینم باهاش انجام ندادم ولی وقتی فن روشن میشه اولش با سرعت بالا کار میکنه بعدش تو 10 12 ثانیه یواش یواش سرعتش کم میشه و با سرعت خیلی کم کار میکنه.ولی تا حالا نشده به صورت متناوب خاموش روشن بشه.
    البته من 3 4 روزه خریدما شاید هنوز نوه
    راستی من با نرم افزارایی که گفتین باطریمو چک کردم هردوشون 8400 نشون میدن.اما وقتی باطری فول میشه میگه 7 تا8 ساعت کارمیده خیلیم طبیعی و منظم شارژش کم میشه،مشکلی که نداره؟
    مشکلی نیست. اشکال از باگ موجود در بایاس است. با آپدیت بایاس این عدد صحیح نشان داده میشود.
    باطری شما هم اکنون عالی کار میکند.

---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------

• خب میشه بگی هر چند وقت خاموش میشه ؟؟

• الان دارم بهش دقت میکنم با کار نعنولی یی که دارم می کنم اول خاموش بود بعد یه 20 - 30 ثانیه روشن بود الانم داره با یه دوره خیلی خیلی آروم کار میکنه ......
      تو اون 30 ثانیه هی قط و وصل میشه ؟؟؟؟
    موقعی که با دور آروم روشن میشود معمولی کار میکند ولی اگر به صدایش گوش دهم صدایش احساس قطع و وصل دارد یعنی اوج و فرود دارد به طور متناوب.

10. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض از سایر دوستان هم تقاضا دارم تست کنند

من به تازگی متوجه شدم زمانهای که استفاده معمول میکنم مثل آهنگ و فیلم و وب گردی خب معمولا که فن خاموش است. ولی در این حین زمان هایی که اوتوماتیک روشن میشود به طور ممتد نمیزن و هی میزند و هی قطع میشود(یعنی روشن است ولی صدایش اوج و فرود دارد به طور متناوب) به طور متوالی و بعدش خاموش میشود. مثلا 4و5 بار (بیشتر یا کمتر)پشت سر هم میزند و قطع میشود(از نظر صدایی اوج و فورد) تا خاموش شود. از نظر صدا منظورم هست. یعنی اگر به صدا توجه کنید اینگونه میشنوید.(البته تو بازی یا کارهای پر فشاربه طور ممتدو یکنواخت روشن است ولی سوال من منظورم در حالت استفاده معمول است)
    البته خودم فکر میکنم حساس شدم. چون اگر مشکل داشت تو بازی و حالت های پر فشار هم نباید ممتد میزد و باید قطع و وصل میشد. نظر خودم اینه که الگوریتمش این گونه است.

داره خودمونی میشه hamedmn1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

نه امین جون . حساس شدی . منم دقت کردم بعضی موقع ها 1 بار زیاد و کم میشه ، بعضی موقع ها چند بار ، فک کنم سیستمشه که با دماهای مختلف واکنش متفاوت ( تایم روشن و خاموش بودن ) داشته باشه .

13. 2 کاربر از hamedmn1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •