دادش لینک عکس رو چرا این شکلی گذاشتی؟!؟!؟
دادش لینک عکس رو چرا این شکلی گذاشتی؟!؟!؟
تو ایمیج گذاشتم ولی نیومد گفتم اینطوری بزارم ولی مثل این که خرابه.
حالا درستش میکنم .
عجبه من اون ماموریت فرعی ها رو تقریبا همش رو رفتم اما همچین چیزی ندیدم .
از اول که بازی رو رفتم همون غول اول بازی رو که کشتم یه داس خفن داد . بعد توی tomb هم یه ایتم جدید اومده بود . همون تبر ابسولوم .
نه همین طوریه که گفتم
ای بابا نگفنی موقع شروع دوباره دقیقا چیا پیشته؟؟؟
راستی اون تبر ابسولوم چه جوریه؟فک نکنم چیزه درست حسابی باشه!اخخه اگه بود که خیلی آ نمیذاشتنش به عنوان باس پس آخر!!!
من فعلا دارم سعی میکنم قبل از شروع دوباره زره ابیسال رو جمع کنم.از سنگ آ 8 تاش مونده.باید کل نقسه ها رو مو به مو بگردم.فعلا اولین منطقه تموم شده رفتم دو دومی!
سلام
کسی سیو بعد مرحله psychameron رو میتونه آپلود کنه برام؟
یه جایی گیر کردم هیچ جایی هم نیس که نرفته باشم :((
دوستان این آپدیت رو نصب کردین؟ چه جوری نصب میشه بعد نصب سیو ها هم پاک میشن؟
یعنی چی چیا پیشته . همون ایتمها که باهاش بازی رو تموم کردم دیگه . چیز دیگه ای توی اینتونتوری نمیاد . فقط تبر ابسولوم بود که حتی از تبری که خودم ساختمش ضعیفتر بود . حرکات طرف رو کند میکنه . خوبیش همینه .
زره ابیسال و ... همه اش میمونه واست . کلا هیچ چیز جز ability ها و gear هات ریست نمیشه . حتی حرکتهات . ولی بازی سختتر میشه . یعنی من اومدم دوباره بازی رو از یه سیو دیگه روی Apocalypse رفتم و روی new game plus هم روی همین درجه رفتم اما دشمنها بسته به لولت سخت هستن . یعنی چه توی new game plus و چه توی بازی عادی سختیش یکیه . نه اینکه روی new game plus بازی اسون و بی مزه بشه .
فکر نکنم . اپدیت های اسکیدرو معمولا بدون نصب هستش و همین جوری کپی میکنی توی پوشه بازی . سیوهات هم به احتمال 99 درصد پاک نمیشن .
به نظرت این کار خوب بوده..؟
بعدش باس فایت ها هیچ تغییری نمی کردن انگار لولشون همون طور مونده بود فقط ریزه میزه ها بودن که لولشون زیاد میشه
دوستان مشکل در اجرای بازی دارم با این ارور
the proceduere entry point CreateInterface could not be located in
the dynemic link library D:\program Files\ DarkSiders II\steam_api.dll
[IMG]D:\Capture.PNG[/IMG]
سلام ، من بازی رو که اجرا میکنم داخل بازی بعد از 30 ثانیه قفل میکنه بعد سیستم ریست میشه کسی میدونه مشکل چیه ؟
گرافیکم amd 6950
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)