i will tet it
thank you
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
واسه پيدا كردن يه ديد كلي راجب شبكه و مباحثي مثل انواع شبكه، توپولوژي ها،تجهيزات ساده مياني، كابلها، رسانه، و .... كتاب Network Essential Plus كمك خوبيه![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_1398750", true);
کاربر فعال انجمن شبکه
سلام
کار بر فعال شبکه اگه میشه عکس تو بردار ( خیلی خوشگلی ) عکستو هم گذاشتی![]()
با سلام
در شبکه از ups استفاده
با سلام
در شبکه از ups استفاده میکنیم اما هنگامی که برق شهر میرود برخی از سیستم ها
با سلام
در شبکه از ups استفاده میکنیم اما هنگامی که برق شهر میرود برخی از سیستم ها نمیتوانند از باتری استفاده کنند
با سلام
در شبکه از ups استفاده میکنیم اما هنگامی که برق شهر میرود برخی از سیستم ها نمیتوانند از باتری استفاده کنند باتری سالم است علت چیست؟
با سلام من یک wireless lan در شبکه داشتم از وقتی که ان را جابه جا کردم و ریستش کردم دیگر نتوانستم وارد شبکه شوم خواهش میکنم در صورت امکان طریقه تنظیم این لن و تعریف مک آدرس را سرور توضیح دهید........................amir
[/B]نوشته شده توسط kimiya_1_14;141162[B
فکر نمیکنم UPS به شبکه ربط داشته باشه
شما باید در explorer تون آدرسی شبیه به این
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرو وارد کنین تا به panle اکسس پوینت دسترسی پیدا کنید .اگه ازتون پسورد خواست که حتما هم میخواد این هایی رو گفتم امتحان کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
username :admin password:admin
username:admin password:password
میتونید این قسمتی رو که بولد هست رو بزارید Defult بمونه !یعنی با این بخش کاری نداشته باشین.
بعد که وارد Panel شدین باید دنبال قسمتی مثل System Utility که تو شکل زیر هست بگردید و اونجا رنج ای پی که تو شبکه تون استفاده میشه رو بدین.
دقت کنید که ای پی آدرسی که من دادم یعنی 192.168.0.254 به خاطر Conflict اون با یه دستگاه دیگه تو شبکه بوده !
بعد باید دنبال قسمتی بگردید که بتونید توش ESID رو وارد کنید که برای من تو قسمت Basic Setting هست .
بعدش باید همسن تنظیمات رو روی کارت شبکه تون انجام بدین.یعنی یه رنج از ای پی که به Access Point دادین به کارت شبکتون بدین . و بعد یک wireless network connection با همون SID که به AP دادین بسازین.
Last edited by secure; 08-08-2007 at 10:28.
حالا جریانش چی بود ؟؟؟ چرا این پست 5 بار مطرح شد ؟!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)