تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 59 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 589

نام تاپيک: اینترنت شهر کاشان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شبانه شاتل حذف نشده فقط کسانی که از این تاریخ به بعد پیش فاکتورشون بدن مبلغ 3500 تومان برای دانلود شبانه باید بپردازند یعنی اگه قرداد فعلی شما تا 6 ماه دیگه اس مشکلی تا اونموقع ندارید
    دوست عزیز اطلاعات خود را طی تماس با امور مشترکین شاتل بروز فرمائید...

من اینترنت بایت داشتم که هفته پیش بخاطر عدم احترام به نظر کاربران و تغییرات مسخره و قیمت های سرسام آور، قراردادم رو فسخ کردم و کاربر شاتل شدم
    این انجمن جای اهانت کردن به سایر سرویس دهندگان و همکاران نمی باشد. انتخاب هر سرویس دهنده حق طبیعی و اولیه هر مشترک هست. اما آیا شما می دانید که :

الف) با احتساب 3500 تومان ماهانه، کلیه سرویس های شاتل از سایر سرویس دهندگان اینترنت کاشان بیشتر می شود! این مورد از طریق مقایسه قیمت ها در سایت سرویس دهندگان مختلف قابل اثبات است
    ب) آیا شاتل با اطلاع و رضایت 100% ای مشترکین خود در اقصا نقاط کشور نسبت به حذف شبانه رایگان اقدام کرده است!؟
    ج) آیا شاتل با اطلاع و رضایت 100% ای مشترکین خود در اقصا نقاط کشور نسبت به افزایش هزینه های سرویس ها اقدام کرده است!؟
    د) ج) آیا شاتل با اطلاع و رضایت 100% ای مشترکین خود در اقصا نقاط کشور نسبت به اعمال تغییرات ناگهانی در سیاست ها اقدام کرده است!؟

سیاست های هر سرویس دهنده برای خود انها و سایر رقبا باید قابل احترام باشد و ما به تفکر پشت صحنه تغییر سیاست های شرکت های سرویس دهنده احترام می گذاریم و با دقت آنها را رصد و تحلیل می کنیم.

2. 2 کاربر از mheidarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شبانه شاتل حذف نشده فقط کسانی که از این تاریخ به بعد پیش فاکتورشون بدن مبلغ 3500 تومان برای دانلود شبانه باید بپردازند یعنی اگه قرداد فعلی شما تا 6 ماه دیگه اس مشکلی تا اونموقع ندارید

من اینترنت بایت داشتم که هفته پیش بخاطر عدم احترام به نظر کاربران و تغییرات مسخره و قیمت های سرسام آور، قراردادم رو فسخ کردم و کاربر شاتل شدم
    شما از محدودیت دانلود شبانه شاتل خبر داری؟!
    از پینگ وحشتناک شاتل خبر داری؟!
    از اینکه خیلی راحت سرعتت رو روی 20-30 کیلوبایت محدود می کنند خبر داری؟!
    من 2 ساله مشترک شاتل در اصفهان هستم...انواع و اقسام سرویس هاشم گرفتم.مشکلی که شاتل داره اینه که خیلی راحت روی سرویس هاش تغییر می ده و به خاطر قرارداد ترکمن چایی که امضا می کنی حق این تغییرات رو به شاتل می دی
    خیلی جالبه....یکی مثل من از خداش هست که بایت در اصفهان هم سرویس بده تا در اصفهان سرویس بگیرم...یکی هم مثل شما شرکت به این خوبی در کاشان داری و استفاده نمی کنی
    شما می دونی خود شاتل تا چند وقت پیش به محدود کردن سرعت کاربرانی که بیش از حد دانلود داشتند اعتراف نمی کرد و میگفت ما فقط شما را با کاربران پر مصرف share می کنیم؟!
    من الان در خونه دانشجوییم از بایت اینترنت کرفتم...شبانه رایگانش تقریبا روی 85-80فیکس هست تقریبا روزانه 1.2 گیگ به راحتی میشه گرفت...در ماه میشه 36 گیگ...شما برای 36 گیگ دانلود شبانه رایگان شاتل باید ماهی 42000 تومن بدی(سرویس 8 مگابیت) تا محدود نشی

4. 3 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farzin07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

شما از محدوديت دانلود شبانه شاتل خبر داري؟!
    از پينگ وحشتناک شاتل خبر داري؟!
    از اينکه خيلي راحت سرعتت رو روي 20-30 کيلوبايت محدود مي کنند خبر داري؟!
    من 2 ساله مشترک شاتل در اصفهان هستم...انواع و اقسام سرويس هاشم گرفتم.مشکلي که شاتل داره اينه که خيلي راحت روي سرويس هاش تغيير مي ده و به خاطر قرارداد ترکمن چايي که امضا مي کني حق اين تغييرات رو به شاتل مي دي
    خيلي جالبه....يکي مثل من از خداش هست که بايت در اصفهان هم سرويس بده تا در اصفهان سرويس بگيرم...يکي هم مثل شما شرکت به اين خوبي در کاشان داري و استفاده نمي کني
    شما مي دوني خود شاتل تا چند وقت پيش به محدود کردن سرعت کاربراني که بيش از حد دانلود داشتند اعتراف نمي کرد و ميگفت ما فقط شما را با کاربران پر مصرف share مي کنيم؟!
    من الان در خونه دانشجوييم از بايت اينترنت کرفتم...شبانه رايگانش تقريبا روي 85-80فيکس هست تقريبا روزانه 1.2 گيگ به راحتي ميشه گرفت...در ماه ميشه 36 گيگ...شما براي 36 گيگ دانلود شبانه رايگان شاتل بايد ماهي 42000 تومن بدي(سرويس 8 مگابيت) تا محدود نشي
    دوست عزيز من ساکن شهرستان آران و بيدگل هستم و تاکنون به جز مخابرات تمام ISP هاي اين شهرستان که بيشترشان از کاشان هستند رو امتحان کردم و قبلا شاتل بودم و بدليل همين محدود کردن از شاتل خارج شدم و به بايت رفتم و حدود 2 سال اينترنت بايت رو داشتم و با توجه به هزينه زيادي که ميدادم از بايت نسبتا راضي بودم. براي اينترنت سه ماه ـه چيزي در حدود 60 تومان بابت اينترنت 512 من ميپرداختم(3 الي 4 تومان کمتر) که در بيشتر مواقع بيشتر از 1.2 گيگ شبانه دانلود رايگان نداشتم با اجراي اين طرح جديد بايت ميزان دانلود من شد زير 1000 مگابايت (بگذريم از اينکه بايد کامپيوتر رو الکي ميذاشتم روشن بمونه تا ساعت 3 شب) خلاصه هرجور حساب کرديم ديديم همه زورمون رو که بزنيم تا آخر ماه 30 گيگ بيشتر نميشه گرفت رفتيم شاتل با سرعت 256 از اين پس بابت اینترنت سه ماهه 38 تومن ميدم شارژ ميکنم ، شبي 1.4 گيگ هم دانلود دارم نهايتش ماهي 5 شب محدود بشم ماهانه 34 گيگ حداقل دانلودم ميشه جداي از اينکه ترافيک هديه شاتل قابل مقايسه با بايت نيست. حالا بنظرت حق با من نيست. حالا سري بعد اون 10 تومن اضافه رو هم اگه شاتل بگيره باز من راضي ام.

اين نکته رو هم بگم که تعرفه قيمت هاي اينترنت بايت در کاشان بسيار پايين تر از آران و بيدگل است که اين بزرگترين بي احترامي به کاربران شهرستان آران و بيدگل محسوب ميشود در صورتي که قيمت هاي تعرفه اينترنت شاتل در کاشان و آران و بيدگل يکسان است.

و نکته اي که از همه مهمتره :
    شما با ماهيانه 33 هزارتومان اينترنت شاتل با سرعت 128 کيلوبيت بر ثانيه ميتونيد بگيريد که هرشب بالاي 1 گيگ دانلود داره اما با همين مقدار پول از اينترنت بايت در حدود 400 مگابايت ميتونيد دانلود کنيد

حالا باز بيا سنگ بایت رو به سينه بزن من نميگم شاتل عاليه ولي از خيلي جهات از بايت الان بهتره
    Last edited by farzin07; 10-10-2013 at 22:10.

6. این کاربر از farzin07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزيز من ساکن شهرستان آران و بيدگل هستم و تاکنون به جز مخابرات تمام ISP هاي اين شهرستان که بيشترشان از کاشان هستند رو امتحان کردم و قبلا شاتل بودم و بدليل همين محدود کردن از شاتل خارج شدم و به بايت رفتم و حدود 2 سال اينترنت بايت رو داشتم و با توجه به هزينه زيادي که ميدادم از بايت نسبتا راضي بودم. براي اينترنت سه ماه ـه چيزي در حدود 60 تومان بابت اينترنت 512 من ميپرداختم(3 الي 4 تومان کمتر) که در بيشتر مواقع بيشتر از 1.2 گيگ شبانه دانلود رايگان نداشتم با اجراي اين طرح جديد بايت ميزان دانلود من شد زير 1000 مگابايت (بگذريم از اينکه بايد کامپيوتر رو الکي ميذاشتم روشن بمونه تا ساعت 3 شب) خلاصه هرجور حساب کرديم ديديم همه زورمون رو که بزنيم تا آخر ماه 30 گيگ بيشتر نميشه گرفت رفتيم شاتل با سرعت 256 از اين پس بابت اینترنت سه ماهه 38 تومن ميدم شارژ ميکنم ، شبي 1.4 گيگ هم دانلود دارم نهايتش ماهي 5 شب محدود بشم ماهانه 34 گيگ حداقل دانلودم ميشه جداي از اينکه ترافيک هديه شاتل قابل مقايسه با بايت نيست. حالا بنظرت حق با من نيست. حالا سري بعد اون 10 تومن اضافه رو هم اگه شاتل بگيره باز من راضي ام.

اين نکته رو هم بگم که تعرفه قيمت هاي اينترنت بايت در کاشان بسيار پايين تر از آران و بيدگل است که اين بزرگترين بي احترامي به کاربران شهرستان آران و بيدگل محسوب ميشود در صورتي که قيمت هاي تعرفه اينترنت شاتل در کاشان و آران و بيدگل يکسان است.

شما با ماهيانه 33 هزارتومان اينترنت شاتل با سرعت 128 کيلوبيت بر ثانيه ميتونيد بگيريد که هرشب بالاي 1 گيگ دانلود داره اما با همين مقدار پول از اينترنت بايت در حدود 400 مگابايت ميتونيد دانلود کنيد

حالا باز بيا سنگ بایت رو به سينه بزن من نميگم شاتل عاليه ولي از خيلي جهات از بايت الان بهتره
    برادر من در شهر های بزرگ از این خبر ها نیست که بتونی با شاتل اینقدر دانلود کنی
    خواستی رفتم اصفهان سرعت دانلود شبانشو نشونت میدم بفهمی چی میگم
    به نظر منم هزینه زیادی نمی دادی...بنده به شخصه چندین ماه بیش از 100 هزارتومن در ماه پول برای اینترنت پرداخت می کردم ولی باز هم کیفیتی که مورد نظرم بود بهم داده نمیشد
    در ضمن با اینترنت 512 شاتل در حالت عادی(مثلا در جاهایی که ترافیک مرکز مخابراتیشون بالاست) امکان نداره بتونید بیشتر از 25 گیگ دانلود داشته باشید
    Last edited by BursT; 11-10-2013 at 10:31.

8. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

برادر من در شهر های بزرگ از این خبر ها نیست که بتونی با شاتل اینقدر دانلود کنی
    خواستی رفتم اصفهان سرعت دانلود شبانشو نشونت میدم بفهمی چی میگم
    به نظر منم هزینه زیادی نمی دادی...بنده به شخصه چندین ماه بیش از 100 هزارتومن در ماه پول برای اینترنت پرداخت می کردم ولی باز هم کیفیتی که مورد نظرم بود بهم داده نمیشد
    در ضمن با اینترنت 512 شاتل در حالت عادی(مثلا در جاهایی که ترافیک مرکز مخابراتیشون بالاست) امکان نداره بتونید بیشتر از 25 گیگ دانلود داشته باشید
    صحبت شما بصورت کلی در شهرهای بزرگ ـه اما من دارم در مورد خودم و وضعیت اینترنت شهرستان خودم نظرمو میگم

در ضمن شما بی جهت 100 هزار تومان بابت اینترنت در طول یک ماه دادی، بنده به شخصه حاضر نیستم این مبلغ رو به جیب یک ISP در طول یک ماه بریزم!!
    Last edited by farzin07; 11-10-2013 at 11:10.

10. این کاربر از farzin07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه سوال کسی رایتل نداره

؟؟؟؟

سرعتش چجوریه ؟؟؟؟؟

12. این کاربر از salar79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما مطمئن هستید از بایت سرویس داشتید!؟ واقعا اطلاعات ضعیف و بعضا اشتباهی دارید! قیمت سرویس های بایت با توجه به راه اندازی سامانه الکترونیک یکپارچه در 3 سال گذشته همواره با شهرستان کاشان یکسان بوده است و در عمل هیچ تفاوتی در حد یک ریال هم ندارند!

در حال حاضر سرویس های برنزی بایت در ساعات رایگان شبانه بیش از 1 گیگ بطور متوسط دانلود شبانه رایگان دارند نه 400 مگابایت که البته این نیز ناشی از بی اطلاعی شما می باشد.

انتخاب سرویس دهنده حق مسلم و اولیه شما است اما انتقال و اشاعه اطلاعات ضعبف و کاملا اشتباه در مورد یک سرویس دهنده کاملا غیر منصفانه است.

در ضمن به اطلاع دوستان می رساند که بایت از ابتدای سال 1392، در 3 نوبت، مجموعا 6 گیگ ترافیک رایگان به دوره مشترکین خود افزوده است و با برگزاری 6 دوره قرعه کشی، به 180 نفر از مشترکین خود هر کدام 5 گیگ ترافیک هدیه نیز داده است (اسناد و اسامی در سایت byteisp.com موجوداست). بنابراین این میزان هدیه و مقادیر بیشتر از آن که بزودی به مشترکین تعلق خواهد گرفت را لطفا به صورت مستند ومستدل با دیگر سرویس دهندگان محترم مقایسه فرمائید...

14. 3 کاربر از mheidarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

دوست عزیز شما مطمئن هستید از بایت سرویس داشتید!؟ واقعا اطلاعات ضعیف و بعضا اشتباهی دارید! قیمت سرویس های بایت با توجه به راه اندازی سامانه الکترونیک یکپارچه در 3 سال گذشته همواره با شهرستان کاشان یکسان بوده است و در عمل هیچ تفاوتی در حد یک ریال هم ندارند!

در حال حاضر سرویس های برنزی بایت در ساعات رایگان شبانه بیش از 1 گیگ بطور متوسط دانلود شبانه رایگان دارند نه 400 مگابایت که البته این نیز ناشی از بی اطلاعی شما می باشد.

انتخاب سرویس دهنده حق مسلم و اولیه شما است اما انتقال و اشاعه اطلاعات ضعبف و کاملا اشتباه در مورد یک سرویس دهنده کاملا غیر منصفانه است.

در ضمن به اطلاع دوستان می رساند که بایت از ابتدای سال 1392، در 3 نوبت، مجموعا 6 گیگ ترافیک رایگان به دوره مشترکین خود افزوده است و با برگزاری 6 دوره قرعه کشی، به 180 نفر از مشترکین خود هر کدام 5 گیگ ترافیک هدیه نیز داده است (اسناد و اسامی در سایت byteisp.com موجوداست). بنابراین این میزان هدیه و مقادیر بیشتر از آن که بزودی به مشترکین تعلق خواهد گرفت را لطفا به صورت مستند ومستدل با دیگر سرویس دهندگان محترم مقایسه فرمائید...
    دوست عزیز من خودم به شخصه یادمه که پارسال برای تمدید قراردادم به مرکز آران و بیدگل رفته بودم و تعرفه قیمت ها رو در سایتتون دیده بودم و وقتی تناقص قیمت رو دیدم علت رو پرسیدم که خود خانم قنبری گفتند که اون قیمت ها مربوط به کاشان هستند و بی احترامی بزرگی بود که به من شد اما اون موقع هیچی نگفتم
    سرویس برنزی شما همون 128 سابق محسوب میشه که دوستم که به سفارش خودم مشترک بایت شده بود (که کاش بهش پیشنهاد نمیکردم) میگفت به زور 500 مگابایت شبانه اگه بگیره پس شما هم به اشتباه اطلاع رسانی نکنید، اون سرویس طلایی شماست که الان ممکنه بالای یک گیگ بگیره (البته بعید میدونم، چون اگه میگرفت کاربر دو ساله شما که خودم باشه 2 هفته پیش قراردادش رو تمدید میکرد)

در مورد 6 گیگ ترافیک رایگان بایت که 4 گیگ اون در ماه آخری بود که من اینترنت بایت رو داشتم فکر میکنم بیشتر بدلیل بستن دهان مشترکان ناراضی بود و به قولی با یه تیر چند نشون زدن بود تا بتونید طرح جدید رو پیاده سازی کنید

بهتره شما هم درست اطلاع رسانی کنید ، بایت عاشق چشم سیاه کاربران نیست که هر ماه قرعه کشی کنه و 5 گیگ ترافیک رایگان ،الکی به شخص برنده هدیه بده، در واقع کسانی در قرعه کشی بایت برنده میشدند که در اون ماه ترافیک اضافه خریداری میکردند که این طرح هم بیشتر منفعتش برای بایت بود تا بدین طریق کاربران رو گول بزنه که بیشتر ترافیک بخرند البته انتقادی به این طرح بایت ندارم ولی واقعیت امر همینه
    Last edited by farzin07; 11-10-2013 at 16:16.

16. این کاربر از farzin07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

وضعیت شبانه رایگان در کاشان :

نداگستر : 2 تا 7 صبح (بدون محدودیت)
    شاتل : 1 الی 8 صبح (از تاریخ 20 مهرماه 1392 بشرط پرداخت ماهانه 3500 تومن برای سرویس های 128 و 256 و 512) (دارای محدودیت بر اساس قانون استفاده جوانمردانه)
    مخابرات : ندارد
    بایت : 3 تا 7 صبح (بدون محدودیت)
    پارس آنلاین : رفت!

18. این کاربر از vetvat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

وضعیت شبانه رایگان در کاشان :

نداگستر : 2 تا 7 صبح (بدون محدودیت)
    شاتل : 1 الی 8 صبح (از تاریخ 20 مهرماه 1392 بشرط پرداخت ماهانه 3500 تومن برای سرویس های 128 و 256 و 512) (دارای محدودیت بر اساس قانون استفاده جوانمردانه)
    مخابرات : ندارد
    بایت : 3 تا 7 صبح (بدون محدودیت)
    پارس آنلاین : رفت!
    اضافه کنید: رهیاب که کلا جمع شد

20. 3 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •