دوست عزیز اطلاعات خود را طی تماس با امور مشترکین شاتل بروز فرمائید...
این انجمن جای اهانت کردن به سایر سرویس دهندگان و همکاران نمی باشد. انتخاب هر سرویس دهنده حق طبیعی و اولیه هر مشترک هست. اما آیا شما می دانید که :من اینترنت بایت داشتم که هفته پیش بخاطر عدم احترام به نظر کاربران و تغییرات مسخره و قیمت های سرسام آور، قراردادم رو فسخ کردم و کاربر شاتل شدم
الف) با احتساب 3500 تومان ماهانه، کلیه سرویس های شاتل از سایر سرویس دهندگان اینترنت کاشان بیشتر می شود! این مورد از طریق مقایسه قیمت ها در سایت سرویس دهندگان مختلف قابل اثبات است
ب) آیا شاتل با اطلاع و رضایت 100% ای مشترکین خود در اقصا نقاط کشور نسبت به حذف شبانه رایگان اقدام کرده است!؟
ج) آیا شاتل با اطلاع و رضایت 100% ای مشترکین خود در اقصا نقاط کشور نسبت به افزایش هزینه های سرویس ها اقدام کرده است!؟
د) ج) آیا شاتل با اطلاع و رضایت 100% ای مشترکین خود در اقصا نقاط کشور نسبت به اعمال تغییرات ناگهانی در سیاست ها اقدام کرده است!؟
سیاست های هر سرویس دهنده برای خود انها و سایر رقبا باید قابل احترام باشد و ما به تفکر پشت صحنه تغییر سیاست های شرکت های سرویس دهنده احترام می گذاریم و با دقت آنها را رصد و تحلیل می کنیم.