تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 73 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 721

نام تاپيک: پرسش و پاسخ نجومی

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از طریق ثابت هابل اقدام کن،‌ فاصله‌ی دو طرف رو که داری با توجه به اینکه ثابت برابر ۲۱ کیلومتربرثانیه

================
    خوب با توجه به اینکه ثابت برابر ۲۱ کیلومتربرثانیه در یک ملیون سال نوری هست و قطر کیهان هم ۹۳ میلیارد سال نوری هست پس سرعت تورم با توجه به اینکه آخر شب هست و اگر به همین سادگی باشه برابر ۱۹۵۳۰۰ کیلومتربرثانیه میشه که تقریبا 65% سرعت نور میشه....به نظر منطقی میاد ولی خیلی مدلسازی ساده‌ای هست و احتمالا باید پارامترهای بیشتری رو در نظر بگیریم
    Last edited by MasterGeek; 07-07-2013 at 01:23. دليل: کمی محاسبه

2. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اینی که الان نوشتید منو بفکر فرو برد که ببینم کیهان با چه سرعتی داره انبساط پیدا میکنه...

با در نظر گرفتن قطر کیهان به 93 میلیارد سال نوری
    عددی که بدست اومد خیلی زیاد عجیبه
    کیهان با سرعت تقریبآ 143 هزار برابر سرعت نور در 1 ثانیه در حال منبسط شدن هست.....

یعنی:
    کیهان در 1 ثانیه به اندازه 150 برابر فاصله رفت و برگشت از زمین به خورشید، زایش مکان انجام میدهد.....

البته اگه بعضی تخمینها رو ملاک قرار بدیم، وگرنه کل محاسبات غلط میشه و با حقیقت ممکنه نخونه.....
    این نحوه محاسبات ممکنه اشتباه باشه ولی چنین نتایجی یا اعداد مشابه لزوما از حقیقت دور نیستند و دلیلی نداره فکر کنیم انبساط جهان با چنین سرعت هایی غیر ممکن و اشتباه هستند. به هر حال به نظر میاد زمانی برسه که سرعت به اون حد و بالاتر هم برسه و چنین چیزی کاملا پیش بینی میشه.

به علاوه انبساط کل کیهان با سرعت یکسان نیست و برای همین نمیشه یک عدد براش آورد. در کهکشان ها اصلا انبساطی نداریم و انبساط در فضای بین کهکشان ها صورت می گیره.

4. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

بله محاسبات بنظر میاد اشتباه بوده
    سرعت انبساط کیهان در سالیان اخیر حساب شده

فضا با سرعتی برابر 74.3 کیلومتر به علاوه یا منهای 2.1 کیلومتر در ثانیه در هر مگاپارسک (یک مگاپارسک حدود سه میلیون سال نوری است) در حال انبساط است.
    اگر درک این ارقام برای‌تان مشکل است، باید گفت این سرعت فوق‌العاده زیاد است، و البته این سرعت مرتبا در حال افزایش هم هست.

عدد درست این بوده
    حالا چجوری این عدد رو از مگا پارسک بیرون بکشیم ، خودش باز مسئله شد...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از طریق ثابت هابل اقدام کن،‌ فاصله‌ی دو طرف رو که داری با توجه به اینکه ثابت برابر ۲۱ کیلومتربرثانیه

================
    خوب با توجه به اینکه ثابت برابر ۲۱ کیلومتربرثانیه در یک ملیون سال نوری هست و قطر کیهان هم ۹۳ میلیارد سال نوری هست پس سرعت تورم با توجه به اینکه آخر شب هست و اگر به همین سادگی باشه برابر ۱۹۵۳۰۰ کیلومتربرثانیه میشه که تقریبا 65% سرعت نور میشه....به نظر منطقی میاد ولی خیلی مدلسازی ساده‌ای هست و احتمالا باید پارامترهای بیشتری رو در نظر بگیریم
    بله محاسبات بنظر میاد اشتباه بوده
    سرعت انبساط کیهان در سالیان اخیر حساب شده

فضا با سرعتی برابر 74.3 کیلومتر به علاوه یا منهای 2.1 کیلومتر در ثانیه در هر مگاپارسک (یک مگاپارسک حدود سه میلیون سال نوری است) در حال انبساط است.
    اگر درک این ارقام برای‌تان مشکل است، باید گفت این سرعت فوق‌العاده زیاد است، و البته این سرعت مرتبا در حال افزایش هم هست.

عدد درست این بوده
    حالا چجوری این عدد رو از مگا پارسک بیرون بکشیم ، خودش باز مسئله شد...

عدد حاصل همون قبلی میشه یعنی همون ۰.۶۵ درصد سرعت نور چون ۷۴ کیلومتر بر ثانیه در سه ملیون سال نوری برابر ۲۴ کیلومتر بر ثانیه در یک ملیون سال نوری میشه که تقرییبا همون ثابت هابل هست....

8. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه ماهییت dark matter شناخته بشه و حتی بشه اونو به ماده ی معمولی تبدیل کرد آیا در واقع قانون هیچ ماده ای نه به وجود می اید و نه از بین میرود نقض میشه؟
    در ثانی ، اگه هر حرکتی و کلا هر کاری که من این جا میکنم در همه ی نقاط کیهان اثر مستقیم و بدون فاصله ی زمانی داره پس آیا میشه گقت کار های من تا حدودی در اثر حرکت اجزای کیهان هست؟
    ایا حرکت من به طور کلی در زمان های گذشته و آینده تاثیر داره؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

================
    این روش محاسبه کاملا اشتباهه چون این سرعت رو ما باید کاملا مستقل نسبت به ثابت هابل بدست بیاریم (و در نهایت عددی که بدست میاریم نشون میده ثابت هابل چه عددی است یعنی این 74.3 باعث شد ما عدد دقیق تری رو نسبت برای ثابت هابل داشته باشیم و این راهی است که ما باهاش ثابت هابل رو محاسبه می کنیم). ما نمی تونیم از ثابت هابل استفاده کنیم و عددی رو بدست بیاریم که ریشه محاسبه ثابت هابل هست. در اصل دور خودمون چرخیدیم.

این محاسبات فعلی بر اساس مشاهدات تغییرات فاصله دو نقطه توسط تلسکوپ ها، با اینکه بهترین چیزی است که ما فعلا می تونیم داشته باشیم، ولی نحوه دقیقی برای سنجش این سرعت نیست چون مشتی رو که به نمونه خربار برمی داریم اصلا نمونه خربار نیست و جامعه آماری مناسبی نداشتیم به خصوص اینکه می دونیم فاصله بین کهکشان ها (که به خاطر جاذبه رابطه مستقیم با تاثیر انرژی تاریک بر فضای اون محیط و بالطبع سرعت Expansion داره) در سطح کیهان بسیار متغیر هست گرچه هدف این محاسبات هم این هست که یک عدد متوسط رو به ما بدن. من این تفکر رو دارم که در مناطقی از کیهان این سرعت بسیار بسیار بالاتر از چیزی است که ما بطور متوسط محاسبه کردیم.

سلام دوستان
    اگه ماهییت dark matter شناخته بشه و حتی بشه اونو به ماده ی معمولی تبدیل کرد آیا در واقع قانون هیچ ماده ای نه به وجود می اید و نه از بین میرود نقض میشه؟
    در ثانی ، اگه هر حرکتی و کلا هر کاری که من این جا میکنم در همه ی نقاط کیهان اثر مستقیم و بدون فاصله ی زمانی داره پس آیا میشه گقت کار های من تا حدودی در اثر حرکت اجزای کیهان هست؟
    ایا حرکت من به طور کلی در زمان های گذشته و آینده تاثیر داره؟
    این سوال قابل پاسخ دادن نیست چون تا ندونیم ماهیت ماده و انرژی تاریک چیه و بقیه خصوصیاتش رو نشناسیم نمی تونیم درباره تاثیرش در قانون بقای ماده و انرژی نظری بدیم ولی بسیار بعید به نظر می رسه قانون بقای ماده و انرژی رو نقض کنه.

حرکتی که شما می کنید قطعا اثر مستقیم و بدون فاصله زمانی در کیهان نداره. حتی اثر جاذبه با سرعت نور هست یعنی اگه یک سیاه چاله بسیار بسیار قوی در فاصله "1 روز نوری" ما ظاهر بشه تا قبل از یک روز ما هیچ تاثیری ازش رو مشاهده نخواهیم کرد. حرکت شما در گذشته تاثیری نداره (گذشته می تونسته در حرکت شما تاثیر داشته باشه)، و تاثیرش در آینده هم بر اساس قوانین طبیعت خواهد بود و سرعت رسیدن این تغییرات به سایر نقاط هم سرعت نور هست.

11. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

وقتی دو سیاهچاله ی همسان به دام هم بی افتن چه اتفاقی می افته؟

13. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

وقتی دو سیاهچاله ی همسان به دام هم بی افتن چه اتفاقی می افته؟
    به سمت هم میان تا با هم مرج میشن و تبدیل به یکی میشن... نحوه به سمت هم اومدنشون هم به نوعی است که هر دو تا حدی تبدیل به قرص های برافزایشی خواهند شد. این ویدیو شبیه سازی ناسا کمک می کنه به تصور این قضیه:

در این صفحه اطلاعات و عکس ها و توضیحات بیشتر هست:

15. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

سلام ، مثل اینکه من نتونستم سوالمو درست مطرح کنم
    من اخیرا تو یوتیوب تو یکی از مصاحبه های پروفسور kaku دیدم که اشاره می کرد هر چه اتفاق میفته در همه ی نقاط جهان تاثیر مستقیم و بی ربط به زمان داره
    سوال من اینه که آیا منظور از همه ی نقاط جهان ، جهان های موازی هم هست؟ زمان های گذشته و آینده هم هست؟
    اگه بتونم لینک پیدا کنم حتما ذکر میکنم، یا حد اقل متنشو مینویسم اینجا

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام ، مثل اینکه من نتونستم سوالمو درست مطرح کنم
    من اخیرا تو یوتیوب تو یکی از مصاحبه های پروفسور kaku دیدم که اشاره می کرد هر چه اتفاق میفته در همه ی نقاط جهان تاثیر مستقیم و بی ربط به زمان داره
    سوال من اینه که آیا منظور از همه ی نقاط جهان ، جهان های موازی هم هست؟ زمان های گذشته و آینده هم هست؟
    اگه بتونم لینک پیدا کنم حتما ذکر میکنم، یا حد اقل متنشو مینویسم اینجا
    قصدم توهین یا حمله به شخص نیست ولی این پروفسور Kaku که تحصیلات خوبی هم داره و در جامعه علمی هم مقالات خوبی نوشته در مدیا و رسانه ها و به خصوص ویدیو های یوتیوب صحبت هایی که سر تا پا چرندیات و مزخرفات محض هستند ازش زیاد دیده میشه که یکیش همین ادعای عجیبش درباره تاثیر هر واقعه در هر واقعه دیگه است و یکی دیگه مثلا اثبات مبحث Free will بوسیله فیزیک کوانتوم! که به اندازه یک نخود هم پایه و اساس علمی ندارند (و اگه داشتند ایشون باید به جای اینکه در یوتیوب ازشون ویدیو درست کنه و در مصاحبه ها همش این ها رو برای مخاطب های غیر علمی تکرار کنه، در ژورنال های مطرح علمی چاپ می کرد).

18. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •