تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 61 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 610

نام تاپيک: .:: رضــا یزدانــی ::.

کاربر فعال انجمن موسیقی rh.mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تنظیم ها رو هم کارن انجام داده ؟ خیلی خوب بود صداها . به نظرم پتانسیل اینو داره که بهترین آلبوم رضا باشه . داره یه آلبوم پاپ راک قوی میشه .
    تنها ایرادش صدای رضاس . واقعا اشتباه میخونه . حیف این همه موزیک و ترانه زیبا . کاش یه کم مثل خواننده های راک بخونه نه اینکه صداشو بده تو حلقش . مخصوصا اول و آخر مصراعا رو خیلی بد میخونه .

2. این کاربر از rh.mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ترنم اعتمادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    metro. khate 4

پيش فرض

تنظیم ها رو هم کارن انجام داده ؟ خیلی خوب بود صداها . به نظرم پتانسیل اینو داره که بهترین آلبوم رضا باشه . داره یه آلبوم پاپ راک قوی میشه .
    تنها ایرادش صدای رضاس . واقعا اشتباه میخونه . حیف این همه موزیک و ترانه زیبا . کاش یه کم مثل خواننده های راک بخونه نه اینکه صداشو بده تو حلقش . مخصوصا اول و آخر مصراعا رو خیلی بد میخونه .
    خوب شاید نمیتونه اونی که می خواد رو دربیاره
    لااقل ما هم راک خون داریم که کاراش ارزش شنیدن داشته باشه

4. این کاربر از ترنم اعتمادی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب میتونه کلاس آواز بره .مگه سیروان از اول صداش اینجوری بود ؟ آلبوم اولش صداش بد نبود . ولی این آلبوم آخر واقعا صداش عالی شده بود و مطمئنا کار کرده که اینجوری شده .البته رضا بعضی جاها هم خوب میخونه . مثلا مرگ تدریجی رویا یا پیکان رو خوب خونده . البته هارمونی اون کارا هم خیلی خوبه .
    من کارای رضا رو دوست دارم و دلم میخواد پیشرفت کنه . راک میخونه ولی نه راکی که الان تو دنیا مطرحه . اولا صداش پتانسیل لازم رو نداره . دوما سازبندی ها و جمله هایی که سازا میزنن نقشی که باید تو سبک راک داشته باشن رو ندارن . مثلا چند تا کار داره که یه گیتار سولوی قوی داشته باشه .
    البته در کنار همه ی اینا باید مجوز وزارت ارشاد رو هم در نظر گرفت . شاید واقعا دستش بستس . تو همین ایران نوازنده ی خیلی خوب گیتار داریم که آلبوم راک جمع کرده و به خاطر صدای گیتاراش مجوز نگرفته .

6. 2 کاربر از rh.mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    metro. khate 4

پيش فرض

خب میتونه کلاس آواز بره .مگه سیروان از اول صداش اینجوری بود ؟ آلبوم اولش صداش بد نبود . ولی این آلبوم آخر واقعا صداش عالی شده بود و مطمئنا کار کرده که اینجوری شده .البته رضا بعضی جاها هم خوب میخونه . مثلا مرگ تدریجی رویا یا پیکان رو خوب خونده . البته هارمونی اون کارا هم خیلی خوبه .
    من کارای رضا رو دوست دارم و دلم میخواد پیشرفت کنه . راک میخونه ولی نه راکی که الان تو دنیا مطرحه . اولا صداش پتانسیل لازم رو نداره . دوما سازبندی ها و جمله هایی که سازا میزنن نقشی که باید تو سبک راک داشته باشن رو ندارن . مثلا چند تا کار داره که یه گیتار سولوی قوی داشته باشه .
    البته در کنار همه ی اینا باید مجوز وزارت ارشاد رو هم در نظر گرفت . شاید واقعا دستش بستس . تو همین ایران نوازنده ی خیلی خوب گیتار داریم که آلبوم راک جمع کرده و به خاطر صدای گیتاراش مجوز نگرفته .
    پس غرورشون چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر نمیکنم صدمه ای به غرورش بزنه . بزرگترین خواننده های دنیا هم در اوج شهرت مربی آواز و دکتر حنجره دارن .
    بی خیال . به هر حال کلاس کاریش بالاتر از بقیس . البته شایدم حق داره . وقتی خواننده ی خوب تو ایران تک و توکه و مردم عادت کردن به موسیقی بد شنیدن نیازی به این کارا نیست .
    (حالا خوبه طرفدارای رضا اینجا خیلی با جنبن به یکی از دوستام داشتم توضیح میدادم صداش خوب نیست میخواست بکشه منو )

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    metro. khate 4

پيش فرض

فکر نمیکنم صدمه ای به غرورش بزنه . بزرگترین خواننده های دنیا هم در اوج شهرت مربی آواز و دکتر حنجره دارن .
    بی خیال . به هر حال کلاس کاریش بالاتر از بقیس . البته شایدم حق داره . وقتی خواننده ی خوب تو ایران تک و توکه و مردم عادت کردن به موسیقی بد شنیدن نیازی به این کارا نیست .
    (حالا خوبه طرفدارای رضا اینجا خیلی با جنبن به یکی از دوستام داشتم توضیح میدادم صداش خوب نیست میخواست بکشه منو )
    هر کسی یه جنبه ای داره و هر کسی هم بدیهایی داره
    دوستت جنبه شنیدن بدیهارو نداشت

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    metro. khate 4

پيش فرض

شبهای پر ستاره رو دیدید؟؟؟؟؟
    توش رضا دو تا آهنگ اجرا کرد که فوق العاده بود

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

من تازه امشب فرصت کردم کلیپا رو ببینم.
    با شنیدن این دو آهنگ کل ترسم از خوب در نیومدن آلبوم از بین رفت،
    و باز هم خودمو سرزنش کردم که چرا با وجود اینکه می‌بینم رضا داره آلبوم به آلبوم بهتر میشه، گاهی اون اعتمادی که باید به خواننده داشته باشم رو از یاد می‌برم.

موسیقی کارن عالی بود. همین دو ترک نشون داد که چقدر این همکاری دوست داشتنی خواهد بود.

این دو ترک چند تا نکته داشت ؛

اول اینکه به طور کلی تجربه‌ی این فضای جدید و فاصله گرفتن (موقت) از راک کمک زیادی می‌کنه به «به تکرار نیفتادن» رضا یزدانی.

همون جوری که خودش هم گفته بود، این آلبوم یه جور آنتراکته بین کارای راکش ... و اگه بقیه آهنگا هم مثل این دو تا باشن، یا به قول دوستمون اگه این دو تا هیت‌های آلبوم نباشن، که چه بهتر !
    خاطرات مبهم میشه یکی از نقاط قوت کارنامه‌ی رضا.

نکته‌ی بعدی در مورد ترک دومیه ...
    خب قاعدتاً گوش‌های طرفداران رضا یزدانی به شنیدن چنین ریتم‌هایی ازش عادت ندارن.
    تجربه‌ی کی فکرشو می‌کرد نشون داد که باید سعی کنه این ورا آفتابی نشه.
    ولی این ترک نشون داد رضا از کی فکرشو می‌کرد درسای زیادی گرفته.
    حالا با یه شعر قرص و محکم و حتی فان، و مهم‌تر از اون، یه ملودی و ریتم دوست داشتنی و با طراوت که خیلی از فضای معمولاً تیره‌ی کارای رضا فاصله داره، می‌خواد تجربه‌ی نه چندان موفقش در ریتمیک خوندن رو جبران کنه ...
    و به اعتقاد من، با توجه به این تکه‌ای که از آهنگ شنیدم، موفق هم بوده ...

نکته‌ی بعدی در مورد موزیک ویدئوئه ... خب اگه می‌تونست کارا رو به یه کارگردان حرفه‌ای بسپاره خیلی بهتر بود.
    اما همین که شروع به ویدئو ساختن هم بکنه، خودش یه نقطه‌ی عطف به حساب میاد.

در آخر در مورد صدای رضا یزدانی ؛
    من سر آلبوم قبلی و مخصوصاً ترک «وقتی رفتی» به صدای رضا انتقاداتی رو وارد می‌دونستم و همین جا هم گفتم.
    اما الان چیزی که می‌بینم، بر خلاف دوست عزیزم محمد، بیشتر پیشرفته تا درجا زدن.

رضا یزدانی از زمان پرنده بی پرنده تا به حال صداش پختگی خاصی پیدا کرده.
    کاملاً قبول دارم که می‌تونه خیلی بهتر از این‌ها بشه و باید رو صداش کار کنه هنوز
    اما فکر می‌کنم تو این آلبوم حتی نسبت به آلبوم قبلی که به خصوص تو ترکی مثل کارتون خواب، وکالای بسیار خوبی داشت، پیشرفت کرده باشه ...

حالا باز از روی دو آهنگ، اون هم نصفه و نیمه نمیشه مفصل نظر داد.

ولی تریلرهای خوبی بود.
    اشتیاق من رو که واسه شنیدن آلبوم بالا برد.
    شبهای پر ستاره رو دیدید؟؟؟؟؟
    توش رضا دو تا آهنگ اجرا کرد که فوق العاده بود
    کدوم آهنگا رو اجرا کرد ؟!
    لینکی برای دانلودش موجوده ؟!

12. 8 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله کوروش عزیزم حق با شماست . منم واقعا دوست دارم رضا خیلی بهتر از اینا بخونه . چون جز معدود خواننده های ماست که کاراش با کیفیتن و حیفه مثل بقیه اشتباه بخونه . الان تقریبا تمام گرو های بزرگ راک یه وکال خیلی خوب دارن که به محض شنیدن کاراشون اولین چیزی که جذبمون میکنه صدای خوانندس .

یه چیز دیگه که به نظرم لازمه رضا یا بقیه کسایی که راک کار میکنن برن سمتش ترانه های بی وزن یا حتی بی قافیس . شاید اول جذاب نباشه ولی به نظرم یکی از نکات کلیشه ایه موسیقی ما همین مسئله ی وزن و قافیه در ترانس . کاملا باعث شده آهنگسازای ما تنبل بار بیان و موسیقیمون پر بشه از ایده های تکراری . الان اکثر ترانه هایی که میشنویم همه مصرع های 8 هجایی یا 11 هجایی یا ... و همه قافیه دارن . البته میدونم که تا چند وقت پیش وزارت ارشاد به ترانه های بی قافیه خیلی سخت مجوز میداد .
    سیروان چند بار رفت سمت ترانه های بی وزن و خیلی هم خوب روشون خوند ولی حتی اونم در این آلبوم آخرش غیر از خدافظی (که اونم خیلیا ناراضی بودن) دیگه سمت ترانه بی وزن نرفت .البته رضا هم چند باز اینکارو کرده و به نظرم با ارزش هم بودن . مثل ببار برایم یا مرگ تدریجی رویا یا ...
    شاید یه مقدار سخت باشه چون ما با همچین ترانه هایی خو گرفتیم ولی به نظرم بهتره کم کم یه تکونی بخوریم و از این کلیشه ای بودن در بیایم .

14. 3 کاربر از rh.mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    metro. khate 4

پيش فرض

کدوم آهنگا رو اجرا کرد ؟!
    لینکی برای دانلودش موجوده ؟!
    من خریدم نمیدونم هست یا نه

16. این کاربر از ترنم اعتمادی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •