Canon PowerShot A3200 IS دارم یه هفته کار کرده در حد اکه کسی خواست با رم 8 گیگس 330 میدم
Canon PowerShot A3200 IS دارم یه هفته کار کرده در حد اکه کسی خواست با رم 8 گیگس 330 میدم
دوست عزیز، تبلیغات برای خرید و فروش ممنوعه!!!
سلام
دوستان من مي خوام يه دوربين ديجيتال بخرم
كيفيت فيلم برداري hd ، كيفيت عكاسي هم عالي باشه ترجيحا 16 مگاپيكسل كمتر نباشه ، لرزش گير دست هم داشته باشه
سوني w670 الان قيمتش چنده؟ بدرد من مي خوره؟
بودجه هم نهايت 500 تومن كمتر باشه بهتر
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
کسی نیست راهنمایی کنه تو صفحه قبل نوشتم
دوربینی میخوام که هم در نور کم یعنی داخل خونه هم بیرون عکسهای بدون نقص بگیره کامپکت باشه و فیلمبرداریش هم ترجیحا فول اچ دی و ۶۰ فریم باشه قیمت هم حداکثر ۸۰۰ تومن
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
Sony Cyber-Shot DSC-HX10V دوربین خوبی میتونه باشه
ذر تاپیک زیر درخواست بدین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تاپیک مختص معرفی دوربین فیلم بردای هست، نه عکاسی!!!
سلام دوستان
يه دوربين فيلمبرداري عالي ، براي ساخت مستند مي خوام
كيفيت فوق العاده برام مهمه ، تصاوير زنده باشن
اگه سري مستند ها رو ديده باشين ، در همون حد كيفيت مي خوام !!! ( اگه فقط دوربين نيست و نياز به چيز هاي ديگه اي مثل لنز و ... داره تا به اون كيفيت برسه ممنون مي شم كامل راهنماييم كنيد )
( قيمتش رو نمي دونم، فعلاً كه مشكل ندارم روي قيمتش ، اما اگه ممكنه قيمت هاشون رو هم بگيد حول چه مقداريه ، اگه چند تا دوربين هست كه اين كار ها رو بكنه ممنون مي شم بگين تا مقايسه كنم از نظر قيمت و كارايي)
عموم دوربین های حرفه ای الان 3D هستند ؟؟؟ 3D بودن بهتر از نبودنشه برام ، اما نمی خوام کیفیت رو فدای اون کنم ، اولیویت اول کیفیت ــه !!!
با تشكر فراوان
ویرایش 1 : يه سوأل هم داشتم ، معمولاً ميكروفون دوربين ها قوي نيست زياد ، صدابرداري كه انجام ميشه ، بعداً مي شه كه دقيقاً تطبيق بشه رو تصوير ؟؟؟
ویرایش 2 : یه سوأل دیگه ، من زیاد حرفه ای نیستم ( اما ربطی به این دوربین نداره ، دوربین حرفه ای می خوام ، فیلمبردار خودم نیستم !!! ) ، احتمالاً این فیلم Slow Motion زیاد داره ، برای این جلوه باید دوربین دیگه ای بخرم ؟؟؟ یا یه نوع Edit و Efect محسوب می شن اینا ؟؟؟
Last edited by koroshfe; 27-11-2012 at 15:34.
دوستان کسی نیست کمک کنه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)