از خودت چطور؟
تو شبا خوابت می بره اصن؟؟؟؟؟
از خودت چطور؟
تو شبا خوابت می بره اصن؟؟؟؟؟
نه عزیز من شما با این بازی به هیچ جا نمیرسین. فکر هم نکنین که میتونین در مرحله بعد کاری از پیش ببرین. هیچ حریفی در سطح ایران اینطور احمقانه باهاتون بازی نمیکنه.
مربی تیم ملی از بس کودن و فلج مغزی شده بود که در بعضی صحنه ها از سر عجز و ناتوانی انگار داشت گریه میکرد!
خدایا چرا شمس را از ما گرفتن؟
اینها همه چیزهایی بودن که همه ی ما در موردش هشدار داده بودیم و دقیقاً چیزی که ازش میترسیدیم به سرمون اومد.
جایی خوندم که گفتن همونطور که در موقع پیروزی همه سهیم هستن در موقع شکست هم همه سهیمن!
بلانسبت جمع، تو غلط کردی و به هفت پشتت هم خندیدی! فقط و فقط خود ترابیان و صانعی مقصر این افتضاح هستن و بس. یک سال و نیم تمام بعد از اخراج شمس این طرف و اون طرف گفتیم آقا جان اصلاً بدون شمس و با این زمان کم تیم ما به فنا میره ولی آقایون میگفتن شمس نشد یکی دیگه میاریم. مربی قحطی نیست که! حالا بیاین تحویل بگیرین.
هیچ کس تقصیری نداره غیر از ترابیان و صانعی و صد البته آقای شادابیان کودن مشنگ احمق دیوانه خاک برسر و ... . +18، +18 ، ... و +18.
یکی از مهمترین عوامل حذف تیم ایران خودرایی و یک دندگی یه سری افراد و کنار گذاشته شدن افراد لایق هستش...
اشتبــاه آسیا کم بود؟ باز اشتباه کردند ، ولی این زور داره که آقایون اصلا قبول هم نمیکنند ، مثلا بگن :
از مردم ایران عذر میخوایم یا مثلا هرکی تقصیر رو به گردن بگیره و ...
هنوز هم میگن ما فلان و بهمان کردیم و داور و زمین و توپ و ... عامل حذف ما بود ...
با اینکه میدونم هیچ وقت از اشتباهاتشون عبرت نمیگیرن ولی ایشالله این آخریش باشه (!)
به خدا مردم خوبی داریم ولی به شرطی که درست باشون برخورد بشه نه با دروغ و ماست مالی سر و ته قضیه رو جمع کنند
تنها دلخوشی مردم این چیزائه... این رو هم از ملت گرفتند/
واقعا سطح فوتسال ما اینه؟
وقتی یاد خنده های اون یارو بی سواد می افتم ها میخوام مخشو پخش دیوار کنم ، قشنگ یه هد شات تو مایه های این:
![]()
بر ---- ---- ترابیان لعنت که گند زده به فوتسال با این تصمیم گیری ها و کارهایی که میکنه .
یکی مثل صانعی کجاش در حد سرمربی گری تیم ملیه .
با همون بازیهای افتضاح توی آسیا باید منتظر همچین روزهایی میشدیم .
اون موقع همه گفتن که این مرتیکه به درد تیم ملی نمیخوره . هیچی حالیش نیست .
همه گفتن که واسه جام جهانی عوضش کنید ولی ترابیان ... +18 +18 قبول نکرد .
70 درصد توپ رو در اختیار داشتن به درد عمتون میخوره .
بردن بازی باید مثل اسپانیا باشه که به جز ایران به هر تیم 7 8 تا گل میزنه .
این نتایج و نحوه بازی کردن قدرتمندترین تیم آسیا بود ؟؟؟؟؟
وقتی با لابی گری روسا و مدیران انتخاب میشن نتیجش همین افتضاح کاری ها میشه .
الان چه بلایی سره آسیا میاد ؟ فکر کنم سهمیمون یکی کم بشه !!!
راستی این +18 رو تو تاپیک کی راه انداخت ؟ عجب چیزه باحالیه هست !!!
یادم رفت تو پست های قبلی بگم .
رفیقم جمعه ( مصادف با 19 آبان ) رفته بود یه مجلسی که بیشتره فوتبالی هارو دعوت کرده بودن ، و قرار بود ازش یه تقدیری بشه ، بعد گفت مصطفی نبودی ، انقدر ولخرجی کرده بودن ، 10 مدل غذا و .... چه پول هایی که به خواننده ها و ... دادن .
بعد یه لوح تقدیر داده بودن که به عنوان مشوق تیم ملی ازش تقدیر کرده بودن ، و تو متنش از بازی با ازبکستان حرف زده بود و این طوری که من متوجه شدم انگار این بریز به پاش ها همه و همه به خاطر بازی با ازبکستان بوده !!!
همین آقای +18 رو هم دیده بود ، میگفت قدش 2 متره !!!
خلاصه اینهارو گفتم که به اینجا برسم که هنوز که هنوزه من تو کفه این موندم که با چه رویی به قهرمان های نوجوان والیبال 300 تومن پاداش دادن ( پول یه ربع سکه فعلی )
انصافا اگه 1 دهم ، بودجه ای که تو این فوتبال ریخت و پاش میشه رو پای والیبال و بسکتبال بریزن ، تا 20 سال آینده قهرمانیه همه ی رده های سنی تو آسیا رو به خودمون اختصاص میدیم !!!
موفق باشید.
شمس : این ناکامی تقدیم به جناب سعیدلو تحولگرا ! / لیاقت آقایان همین افتضاح بزرگ است ! / با این افتضاح هم از آقایان آبی گرم نمیشود !
وضع تیمی که بازیکنش از نیمکتنشینی ترس ندارد و به راحتی به دست دروازبان حریف لگد میزند و بعد که اخراج میشود یقه داور را میگیرد بهتر از این نمی شود.
سایت گل-حسین شمس که نام او در عرصهی فوتسال یک برند با کلاس و موفق در ایران و آسیا و حتی جهان محسوب میگردد و سالها بر روی نیمکت تیم ملی ایران حضوری موفق داشت و در جام جهانی گذشته تیم ملی ایران را شگفتیساز کرد ، پس از حذف تحقیر آمیز تیم ملی از جام جهانی فوتسال ، مصاحبهای جنجالی داشته است و حقایقی هرچند سربسته را بیان کرده است.
شمس پس از جام جهانی گذشته به علت مصاحبهی تند علیه سعیدلو و اختلاف با او از سمت خود برکنار شد و صانعی جانشین او شد.
این ناکامی تقدیم به جناب سعیدلو تحولگرا !
من این ناکامی بزرگ فوتسال ایران را به علی سعیدلو معاون رئیس جمهور تبریک می گویم. سعیدلو حالا باید جوابگوی گریه و ناراحتی 70 میلیون ایرانی باشد. روزی او دربارهی مربیگری و مدیریت چهار ساله حرف میزد و خواستار تغییر و تحولات شد حالا باید بیاید و درباره ناکامی فوتسال حرف بزند.
لیاقت آقایان همین افتضاح بزرگ است !
لیاقت آقایان همین نتایج است. خود صانعی هم میدانست که فقط یک مهره است و در تیم ملی کاره ای نیست! فوتسال ایران هم اخلاق را باخت و هم نتیجه فنی را. آقایان فکر کردند راحت با این تیم به جمع چهار تیم صعود میکنند و بعد میآیند به ریش ما می خندند!
ترابیان هم قرعه را میچید این قدر آسان نمیشد !
خدا وکیلی اگر میگفتند خود ترابیان قرعه بازیهای تیم ملی را تا جمع چهار تیم در مسابقات جام جهانی بنویسد، او به این شکل قرعه را راحت نمینوشت. کلمبیا فقط جزایر سلیمان را شکست داده بود و حالا تیم ما را آقایان به این حد رساندهاند!
هم اخلاق را باختیم هم نتیجه را !
وضع تیمی که بازیکنش از نیمکتنشینی ترس ندارد و به راحتی به دست دروازبان حریف لگد میزند و بعد که اخراج میشود یقه داور را میگیرد بهتر از این نمی شود. با هیچ کدام از بچه ها رابطهای نداشتهام.
زمانیکه آبروی فوتسال بر باد رفت !
آقایان آبروی چندین و چند ساله فوتسال ایران را بر باد دادند و دستشاتن بابت این کار درد نکند!
چه کسی جرات دارد به ترابیان حرف بزند !
چه کسی جرات میکند که عباس ترابیان را از کار برکنار کند؟ ما سوم آسیا شدیم کسی جرات نکرد به او حرفی بزند. حالا که از جام جهانی با این افتضاح حذف شدهایم فکر نمیکنم از نظر این اقایان اتفاق خاصی رخ داده باشد.
روزی که دوست دشمن شد ، شمس از بزرگی شمسائی گفت !
چه قدر گفتیم که شمسایی به دردتان میخورد اما کسی گوش نداد تا تیم در جام جهانی نتواند آمار گلزنی خوبی داشته باشد.
دمت گرم خیلی قشنگ گفتی
من یادمه اون زمانی که همین اقای سومی مسئولیت گرفته بود توی یه برنامه ورزشی ازش سوال کردن سرمربی منچستر کیه ؟
فکر میکنین جوابش چی بود ؟ گفت نمیدونم
همون زمان من فاتحه فوتبالو خوندم حاضرم شرط ببندم یه پسر بچه 6 ساله که به فوتبال علاقه داره از ایشون اطلاعات فوتبالیش بیشتر بود
تا حالا کسی به اندازه ایشون موقع مصاحبه کردن رو مخم راه نرفته کلا برام غیر قابل تحمله حیف این همه پتانسیل که با بی برنامگی مسئولین هدر میره
در مورد فوتسال هم بیشتر حرفهارو دوستان زدن با توجه به پتانسیلی که تو این ورزش داریم جایگاه مناسبی نصیبمون نشد
حیف و صد حیف با این قرعه اسون شمس سرمربی نبود که شخصیت قهرمانی به تیم بده و شمسایی نبود که تیم های حریف رو گل بارون کنه
چیکار میشه کرد ؟ این تراژدی سالهای زیادیه که تو بیشتر میادین ورزشی مخصوصا فوتبال داره تکرار میشه توی همچین وضعیتی نمیدونیم بخندیم از بردهای گهگاه تیم های ورزشی یا گریه کنیم به حال نابسامان زیرساختها و بدون برنامه بودن ورزشمون
ترابيان: دلچسبترين بازي را از تيم ملي ديدم!
شماره خبر : 53917
رييس کميته فوتسال ميگويد تصميمي براي کنارهگيري ندارد و رييس فدراسيون در اين باره تصميمگيري خواهد کرد.
عباس ترابيان در گفتوگو با ايسنا، پس از حذف تيم ملي فوتسال ايران در جامجهاني تايلند بيان کرد: من بحث فني نميکنم، اما آنچه که ديده شد، براساس آمار گفته فيفا، ايران 69 درصد مالکيت توپ را داشت و بيشتر شوتها را ايران زد. اما به هرحال شرايط ويژهاي پيش آمد و دروازهبان حريف نيز بهترين بازيکن زمين شد. ديگر چه کار ميشود کرد،توپهايمان به گل نرفت. بازيکنان تلاش خود را کردند، همچنين درباره بحثهاي ريز فني زماني که به ايران آمديم بايد جلسهاي با کادرفني داشته باشيم و آنها را بررسي کنيم.
رييس کميته فوتسال همچنين در پاسخ به اين پرسش که آيا باز هم مثل بازيهاي جام ملتهاي آسيا معتقد است که بازيکنان کمکاري کردهاند، تاکيد کرد: به هيچ عنوان بازيکنان کمکاري نکردند. آنها تلاش مضاعف داشتند و بهترين بازيشان را انجام دادند. اتفاقا دلچسبترين بازي تيم ملي را ديديم، اما توپها به گل نرفت. حريف صددرصد دفاع بود و در چنين شرايطي گلزني سخت است. با اين حال من معتقدم بازيکنان تلاش زيادي کردند.
وي همچنين درباره تغييرات در کميته فوتسال و کادرفني تيم ملي و صحبتهايي که کارشناسان عليه او ميکنند تصريح کرد: کارشناسان بهانه خوبي دستشان آمده تا اين حرفها را بزنند. بگذاريد هرچه دلشان ميخواهند بگويند. من تنها ميتوانم بگويم که کادرفني پس از آمدن به تهران دلايل فني باخت را عنوان ميکنند.
ترابيان همچنين در پاسخ به پرسشي مبني بر اينکه فکر ميکند آيا فدراسيون هم از او حمايت ميکند يا نه، افزود: اين را بايد از فدراسيون بپرسيد. من که کارهاي نيستم. اين سوال شما تنها يک جواب دارد و اين هم همان چيزي است که الان راجع تغييرات صحبت نميکنم. الان وقت جواب دادن به اين سوالات را ندارم، چون بايد مواظب بازيکنانم باشم. آنها دست من امانت هستند و بايد به آنها برسم.
رييس کميته فوتسال در ادامه در پاسخ به اين پرسش که آيا خودتان علاقهمند به ماندن در فوتسال هستيد يا تصميم به استعفا داريد، مطرح کرد: آقاي کفاشيان رييس فدراسيون فوتبال راجع به ماندنم در کميته فوتسال تصميمگيري ميکند. الان هيچ چيز ديگري نميتوانم بگويم.
ترابيان در پايان درباره جريمه نشدن مليپوشان پس از حذف نيز عنوان کرد: جريمه ديگر چيست؟ وقتي از بازيکنان رضايت دارم براي چه بايد آنها را جريمه کنم. آنها در حال حاضر غمگين و ناراحتند چون حق مسلمشان بود بازي را ببرند اما در جام جهاني خيلي چيزها ناباورانه است. در فوتبال هم همين مسائل وجود دارد.
برگرفته از سايت نود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تربيان باز هم ميخواد بر رياست كميته فوتسال باقي بمونه و تا وقتي كفاشيان تغييرش نده اون هم سرجاشه!
يعني اين ديگه آخر پر روييه ديگه.
آقاي ارباب سايه ها! بيا و تحويل بگير! اين هم تيم ملي فوتسال ما كه ميگفتي بايد هميشه ازش حمايت كرد چون بالاخره تيم ملي كشورمونه و ....
آيا واقعاً اين آقايان لياقت اين حمايت را داشتن؟ البته يه چيزيو راست گفتي. اونها حتي در صورت باخت فضاخت بار هم آدم نميشن و راه خودشونو ميرن. واقعاً با اتفاقاتي كه افتاده هيچ اميدي به بهبود شرايط فوتسال كشورمون نيست.
با خودم فكر ميكردم اينها تصور ميكنن ميتونن در جام جهاني ناكامي جام ملتها را جبران كنن و وقتي هم كه در جام جهاني نابود شديم اون وقت تصميم ميگيرن استعفا بدن! واقعاً چقدر خوش خيال بودم من!
با اين اوصاف بايد به جاي صانعي و ترابيان، جنازه فوتسال را خواباند و روش نماز ميت خوند و تلقين گفت و دفنش كرد و سوم و هفتم و چهلم و سالگرد براش گرفت!
با كمال شرمندگي من بودم عزيز جان كه اين كارو كردم!
من آدمي نيستم كه اون فحش ها را حتي يك بار هم در زندگيم استفاده كرده باشم ولي براي اين عقب افتاده ها كاملاً لازمه.
فوتسال ایران دو پله سقوط کرد
تیم ملی فوتسال ایران با شکست برابر کلمبیا دو پله در ردهبندی جهانی سقوط کرد.
تیم ملی فوتسال ایران شب گذشته در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی برابر کلمبیا با نتیجه 2 بر یک مغلوب شد و از دور مسابقات حذف شد.
این شکست که با اعلام سایت فیفا نیز یک شگفتی بود، باعث شد تیم ملی ایران دو پله در رده بندی جهانی سقوط کند و در رده هشتم قرار بگیرد.
در این رده بندی کلمبیا با توجه به این پیروزی توانست پنج پله صعود کند و در رده پانزدهم بایستد.
رده بندی 20 تیم برتر دنیا به شرح زیر است:
1- اسپانیا 1983 امتیاز
2- برزیل 1937 امتیاز
3- ایتالیا 1782 امتیاز
4- روسیه 1713 امتیاز
5- پرتغال 1623 امتیاز
6- آرژانتین 1555 امتیاز
7-اوکراین 1537 امتیاز
8- ایران 1519 امتیاز
9- ژاپن 1438 امتیاز
10- پاراگوئه 1409 امتیاز
11- رومانی 1383 امتیاز
12- صربستان1377 امتیاز
13- کورواسی 1359 امتیاز
14- آذربایجان 1323 امتیاز
15- کلمبیا 1314 امتیاز
16- تایلند 1304 امتیاز
17- اسلوواکی 1289 امتیاز
18- بلاروس 1280 امتیاز
19- کاستاریکا 1272 امتیاز
20- چک 1271 امتیاز
رده قاره آسیا ایران همچنان به عنوان تیم صدرنشین قرار دارد.
ردهبندی 5 تیم برتر قاره آسیا به شرح زیر است:
1- ایران 1519 امتیاز
2- ژاپن 1438 امتیاز
3- تایلند 1304 امتیاز
4- ازبکستان 1280 امتیاز
5- استرالیا 1206 امتیاز
منبع:فارس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)