تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 44 از 269 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

افشاگری ترابیان : کی روش مجیدی را از تیم ملی اخراج کرد!!

حتی یادآوری این موضوع که اقای کیروش ، مجیدی را بیرون بندازی فوتبال مملکت بهم می ریزد ! هم اثری بر تصمیم او نداشت و مجیدی با توصیه ترابیان دست به نامه برای خداحافظی برد

سایت گل- مازیار ناظمی در جدیدترین یادداشت خود به ماجرای جدایی ترابیان از تیم ملی و همچنین خداحافظی فرهاد مجیدی از تیم ملی پرداخته است که نکات جالب و جدیدی را در بر دارد:
    "از روزهایی که عباس ترابیان فاتحانه شانه به شانه کارلوس کی روش راه می رفت و از قرار داد تاریخی و تقریبا مجانی ( ترابیان یکبار به من گفت کلا یک ونیم میلیون دلار خرج برداشته البته به جز پاداشهای صعود به جام جهانی ) این مربی بزرگ برای فوتبال ایران سخن میگفت روزهای زیادی نمی گذرد، منتها مرد موزابیکی نشان داد در قواعد حرفه ای با کسی شوخی ندارد حتی عباس ترابیان ...
    ناظمی اصل مطلب را از اینجا آغاز می کند که : در برنامه ورزش بدون ویرایش رادیو گفت وگو برای دقایقی ترابیان میهمان ما بود و در مورد دلایل کناره گیری خودش گفت دیگر احساس کردم به من نیازی نیست و برای همین رفتم سراغ کارهای بر زمین مانده خودم در فدراسیون ...من از صحبتهای ترابیان قانع نشدم و رفتم سراغ اصل مشکل ، فرهاد مجیدی و شبی که بدون اطلاع کی روش اردوی تیم ملی را به گفته ترابیان برای آزمایشات ام آر ای ترک کرد. سرپرست سابق تیم ملی گفت به مجیدی گفتم با کی روش هماهنگ کن ولی مجیدی گفت او را پیدا نکردم ! برای همین با نظر خودم به فرهاد اجازه دادم برود ولی تاکید کردم شب حتما به اردو برگرد ولی آنشب مجیدی نیامد!
    ناظمی در ادامه این مطلب نوشته است: این حرکت فرهاد آبی ها برایش گران تمام شد و سرمربی تیم ملی حکم به اخراج داد در این بین وساطتت عباس ترابیان هم کاری از پیش نبرد ، حتی یادآوری این موضوع که اقای کیروش ، مجیدی را بیرون بندازی فوتبال مملکت بهم می ریزد ! هم اثری بر تصمیم او نداشت و مجیدی با توصیه ترابیان دست به نامه برای خداحافظی و دادن جایش به جوانترها شد !
    ناظمی در ادامه مطلب خود می نویسد : در برنامه وقتی این موضوع را به ترابیان یادآور شدم کلا آن را رد کرد ولی بالاخره تایید هم کرد که بخشی از اختلاف سلیقه اش با سرمربی تیم ملی از همین جا شروع شد.
    این مجری تلویزیونی ادامه می دهد: ظاهرا نیروهای خودسر و رقیب در مجمع الجزایر فدراسیون فوتبال هم بی علاقه به کم شدن قدرت ترابیان نبودند موضوعی که ترابیان آن را اینگونه توضیح می دهد " فشاری بر من نبود و بعد از استعفایم کفاشیان به من زنگ زد و گفت کار را ادامه بده ولی من به او قرارمان را یادآور شدم و گفتم ماموریت من در تیم ملی تمام شده ! "
    Last edited by Nasser_ZRE; 22-11-2011 at 10:45.

2. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ترابيان: اخراج مجيدي از تيم ملي كذب محض است/ فرهاد با تصميم خودش خداحافظي كرد

كادرفني تيم ملي از جمله كي‌روش علاقه داشتند كه مجيدي در تيم ملي باشد ولي خود اين بازيكن تصميم به خداحافظي گرفت

سايت گل ـ عباس ترابيان سرپرست تيم ملي اخراج فرهاد مجيدي توسط كارلوس كي‌روش را با قاطعيت تكذيب كرد. اين در حالي است كه از قول او نوشته بودند مجيدي با تصميم كي‌روش اخراج شده بود و به همين دليل نامه خداحافظي نوشت.
    ترابيان در گفت‌وگو با خبرنگار سايت گل حرف‌هايش را اينگونه آغاز مي‌كند:«‌ بنده به هيچ عنوان جمله‌اي كه كي‌روش مجيدي را اخراج كرد به زبان نياوردم و اين استنباط شخصي آقاي مازيار ناظمي بود كه آن را روي وبلاگ خود قرار داد. متأسفانه بعضي از روزنامه‌ها نيز بدون اينكه تحقيق كنند اين مطالب را نوشتند ولي با صراحت مي‌گويم كه فرهاد مجيدي توسط كي‌روش اخراج نشد و خودش كناره‌گيري كرد.»
    او ادامه مي‌دهد:‌« يك روز قبل از اين قضيه مجيدي به من گفت كه وقت ام آر آي دارد و بايد ساعت 5 به كلينيك برود. من اصرار كردم كه او اين موضوع را با سرمربي تيم ملي در ميان بگذارد ولي آقاي كي‌روش در جلسه بود و امكان دسترسي به او وجود نداشت در آن شرايط من از اختيارات خودم استفاده كردم و به مجيدي گفتم كه براي گرفتن ام آر اي برود ولي شب به هتل برگردد. او اما برنگشت و يك روز بعد خداحافظي كرد.»
    ترابيان در مورد اينكه مي‌گويند او از كي‌روش خواسته بحث اخراج مجيدي را مطرح نكند تا خودش يك نامه خداحافظي بنويسد خاطرنشان مي‌كند:« اين مسائل كذب است و آقاي كي‌روش آنقدر بزرگ و حرفه‌اي است كه خودش تصميم بگيرد و توجهي به حرف‌هاي ديگران نداشته باشد. كادرفني تيم ملي از جمله كي‌روش علاقه داشتند كه مجيدي در تيم ملي باشد ولي خود اين بازيكن تصميم به خداحافظي گرفت.»

4. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

افشاگری ترابیان : کی روش مجیدی را از تیم ملی اخراج کرد!!
    مازیار ناظمی در جدیدترین یادداشت خود
    این که فرهاد اخراج شده فقط تخیلات(شاید هم ارزو!) ناظمی بوده و بس
    اینم توضیح خود ناظمی

امروز تیتر روزنامه ها را دیدم تعجب میکردم دیدم نوشته اند ترابیان : کی روش مجیدی را اخراج کرد ! ... این مطلب وبلاگم تلفیقی از تحلیل خودم و دوستانم و گفته های اقای ترابیان است و به خوبی هم در مطلب مشخص شده است البته من فایل صوتی این گفت وگو را تا چند ساعت دیگه در همین جا قرار میدم

6. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این خبر قصد تخریب مجیدی رو داشتن ولی خوب زود تکذیب شد.وگرنه حاشیه های زیادی درست میشد ..

8. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

وقتی کارلوس کروش سبیل می‌گذاشت

10. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

به مناسبت سالروز 8 آذر روز حماسه ملبورن
    دوستان هنوز که هنوزه حماسه شیرمردانی که با غیرت خودشون 8 اذر سال 76 رو روزی متفاوت برای هم میهنان خویش ساختند،رو کسی از یادش نمیره
    امروز هم که 6 اذر یه کلیپ بسیار بسیار نوستالیژ دیدم که اشک منو در اورد
    تو این کلیپ 6 دقیقه حرف های جدیدی زده میشه که من قبلا کمتر شنیدم در مورد اون حماسه
    اینکه اون روز بعد از 3 خرداد حماسه فتح خرمشهر دومین روزی بوده که مردم برای جشن به خیابان ها ریختند
    از امار اورژانس تهران در مورد سکته هایی که موقع بازی در تهران رخ داده و...
    حتما اینو دانلود کنید .صحنه های خیلی جالبی از بازی اون روز نشون میده
    از دستش ندید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مورد فرهاد خان هم که نظر ندم بهتره دیگه فرهاد رو میشناسن همچنین کیروش رو .
    کیروش کسی نیست که الکی از یه نفر حمایت کنه.شما دیدید که بعد از خداحافظی فرهاد کیروش گفت که کار فرهاد فوق العاده بود.
    خدا رو شکر که فرهاد همیشه یکی از کم حاشیه ترین بازیکان ایرانا با بوده و همین دلیل هم باعث شده تا 35 سالگی بازی کنه از خیلی جوون های این لیگ بهترباشه.

12. 6 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

مازیار ناظمی در جدیدترین یادداشت خود به ماجرای جدایی ترابیان از تیم ملی و همچنین خداحافظی فرهاد مجیدی از تیم ملی پرداخته است که نکات جالب و جدیدی را در بر دارد:
    چه جالبه هر اتفاق و افشا گری می افته کار اقای ناظمی هست !
    ایشون کلا اینقدر تخیلات خوبی دارند حیفه بیرون گود بشینن ... خیلی کارها از دستشون ساخته است!
    متاسفانه بعضی ها هم جو بی خود گرفتشون و حسابی شاد شدن انگاری ...!
    حتی اگه این اتفاق و بی نظمی فرهاد هم درست باشه ما زیاد تعجب نمی کنیم چرا یادمون نمی ره یاغی گری بعضی از بازیکنان تیم ملی رو در گذشته ؛ از زدن داور گزفته تا فرار شبانه برای خرید یا گشت و گذار در دبی !
    فرهاد اگه شبونه رفته باشه و بر نگشته باشه ، تازه داره درس پس می ده به بزرگان (!) و یاغیان قبلی تیم ملی .

14. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

eee ! حواسمون نبود! 8 آذر هم رد شد رفت.. .یاد حماسه ملبورن بخیر... 14 سال ...
    مقاله ای در این رابطه از espn:
    کد:

16. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

eee ! حواسمون نبود! 8 آذر هم رد شد رفت.. .یاد حماسه ملبورن بخیر... 14 سال ...
    مقاله ای در این رابطه از espn:
    کد:
    اره واقعا یادش بخیر .
    6 سالم بود ولی خوب اون روزها رو یادمه ...
    با اینکه بچه بود ولی شادی رو توی تک تک چهره های مردم حس می کردم .
    چه مادر ها و مامان بزرگ هایی هم که اصلا فوتبالی نبودند و شاید از اون روز فوتبالی شدند ! و دعا گویان بازی رو می دیدند...
    +
    خیلی دنبال فیلم بازی گشتم ... چد سال پیش هم که صدا و سیما صبح زود فوتبال های قدیمی رو می گذاشت نتونستم رکوردش کنم ... کاشکی ازش لینکی واسه دانلود پیدا بشه !
    کسی لینکی سراغ نداره؟

18. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

شوک انگلیسی به فوتبال ملی ایران/ ساندرلند کروش را از ایران می گیرد؟
    فوتبال ملی - رسانه های انگلیسی از جدایی قریب الوقوع کروش از تیم ملی ایران خبر می دهند.

به گزارش خبرآنلاین ؛ کارلوس کروش ؛ سرمربی تیم ملی ایران که نزدیک به 3 هفته قبل از ایران رفت و تا پایان تعطیلات ژانویه هم بر نخواهد گشت ، با اخراج استیو برو از ساندرلند ، یکی از 3 گزینه اصلی برای هدایت ساندرلند است . در حالی این خبر از سوی اسکای نیوز برای اولین بار منتشر شده که کروش قراردادی بلند مدت با ایران دارد و او در 8 ماه گذشته توانسته تحولی در فوتبال ایران ایجاد کند. با این وجود کروش در زمان ترک ایران با دلخوری بر سر امکانات موجود از کشورمان رفت . اینکه آیا بندهایی در قرارداد سرمربی سرشناس فوتبال کشورمان وجود داشته باشد که سبب شود تا او تصمیم به نیامدن بگیرد ، اتفاقی است که باید منتظر گذشت زمان بود. اینکه آیا صبح جمعه علی کفاشیان این خبر را تکذیب می کند و اینکه آیا خود کروش حاضر می شود به این خبر واکنشی خواهد داشت؟
    اگرچه به نظر می رسد او در برابر مارتین اونیل ، شانسی بسیار کمتر دارد اما هر بار که کروش برای مدتی طولانی از ایران خارج می شود ، این خبرهای هولناک ، آرامش فوتبالدوستان ایرانی را به هم می ریزند.

کد:
    من اولش که این خبر رو خوندم با خودم فکر کردم امکان نداره این اتفاق بیفته کی روش آدم با معرفتیه و به پول هم نیاز نداره ولی وقتی چند تا چیز رو کنارش میذارم میبینم پر بیراه هم نمیگه.

قضیه اولین سفر کی روش به تهران رو که یادتونه. بعد از کلی آمدن و رفتن و کلی مصاحبه و اعلام اینکه عن قریب قرارداد بسته میشه به یکباره کی روش گفت به خاطر زنش نمیتونه به ایران بیاد و بعد از گذشت چندین و چند ماه دوباره - حالا نمیدونم چطوری - حاضر به امضای قرارداد شد و تا الآن داشت در تیم ملی کار می کرد.
    تسخیر سفارت انگلیس و بازتابش در رسانه های جهان را هم در این چند روز گذشته هم در کنارش بذارین.
    کی روش بیچاره چکار کنه که زنش هر شب بهش غر میزنه که نرو ایران و اگر بری، من ... .

دفعه پیش که اون وضع قرارداد پیش اومد، در سری چدید قرارداد بستن خیلی ها شوخی وار به کفاشیان گفتن اگر میخوای با مربی جدید خارجی قرارداد ببندی اول امضای زنشو بگیر بعد با خود طرف صحبت کن.

20. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •