تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 280 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تمرینات امروز جادوگر

2. 4 کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فكر كنم تو عكس اول كريمي و بقيه دارن به سرنوشت تلخ پرسپوليس تو اين فصل ميخندن !

اينطور كه داره پيش ميره بعيده اين فصلم كاري از پيش ببريم !

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------

پ . ن : عزاداري مسئولين باشگاه با مداحي حاج حميد استيلي

استيلي: اگر بازيكنان مورد نظرم جذب نشوند كارمان براي فصل آينده سخت مي شود

تهران IranSport.Net - سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت:اگر بازيكنان مورد نظرم جذب نشوند كارمان براي فصل آينده سخت مي شود. حميد استيلي در پايان اولين جلسه تمرين پرسپوليس كه صبح امروز برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت:‌ شرايط به گونه اي است كه بايد تمريناتمان را هر چه زودتر آغاز مي كرديم، به همين دليل امروز با آيتم‌هاي جديد براي ارزيابي بازيكنان كار را شروع كرديم تا طبق برنامه‌اي كه داريم رو به جلو برويم.
    وي تاكيد كرد: فردا در زمين اصلي تمرينات خود را شروع مي كنيم.البته تعدادي از بازيكنان به خاطر اينكه قبلا تمرين داشته اند آماده بودند و برخي بازيكنان نيز به دليل اينكه به استراحت پرداخته بودند در شرايط ايده‌آل نبودند.
    سرمربي پرسپوليس با انتقاد از رقم بالاي برخي از بازيكنان مورد نظرش تاكيد كرد: متاسفانه دنبال هر بازيكني كه مي‌رويم به ما پيشنهاد 800 ميليوني تا يك ميليارد توماني مي‌دهد. اصلا اين شرايط خوب نيست. من به همين دليل همه چيز را به عهده باشگاه گذاشتم.
    به نظر مي رسد روي صحبت هاي استيلي با سيد مهدي رحمتي است كه اين روزها مبلغ بالاي قرادادش به سوژه رسانه ها تبديل شده است.
    وي همچنين با اشاره به علي كريمي و عليرضا حقيقي گفت: يكسري از بازيكنان مثل كريمي و حقيقي با پرسپوليس قرارداد سفيد امضا مي‌كنند. اكثر بازيكنان كه اكنون با ما هستند شرايط سقف را رعايت كرده اند.
    سرمربي پرسپوليس گفت: افرادي بايد به پرسپوليس بيايند كه پرسپوليس را دوست داشته باشند. بازيكناني را مي‌خواهيم كه با تمام وجودشان مردم را دوست داشته باشند و پيراهن پرسپوليس را بپوشند و به آن خدمت كنند
    استيلي در باره بازيكنان خارجي فصل قبل تيم پرسپوليس خاطرنشان كرد:در فهرستي كه به باشگاه ارائه دادم، خارجي‌هاي فصل گذشته پرسپوليس شرايط ادامه همكاري نداشتند. آنها يا روي نيمكت بودند يا به عنوان بازيكن ذخيره بازي مي‌كردند.
    وي ادامه داد: البته من نمي‌گويم آنها بد هستند، آنها شرايط اين را دارند كه به تيم‌هاي ديگر بروند و موفق باشند. من به آنها بي‌احترامي نمي‌كنم ولي در پرسپوليس شرايط لازم را ندارند تا آنها را جذب كنيم.
    استيلي در پاسخ به سئوال ديگري مبني بر اينكه آيا با اين شرايط از اهدافتان دور نخواهيد شد؟ تاكيد كرد: در صورتي كه بازيكنان مدنظرمان جذب نشوند قطعا كار ما سخت مي‌شود ولي بايد باشگاه با سياست‌گذاري‌هايي كه دارد، موانع را از پيش‌رو بردارد.
    وي با اشاره به تشكيل اردوي خارجي پرسپوليس هم گفت: در صورتي كه بتوانيم اردوي تداركاتي خوبي داشته باشيم در سومين مرحله آماده سازي داخل ايران مي‌مانيم، در غير اين صورت به خارج از كشور مي‌رويم.
    استيلي در خصوص صحبت‌هاي انجام شده با محسن عاشوري و حسين عبدي يادآور شد: صحبت‌هايي با اين دو مربي داشتم و در چند روز آينده تكليف اين افراد مشخص مي‌شود. ضمن اينكه عبدي گفت نمي خواهد نفر اول كادر فني باشد.
    وي در خصوص شلوغي نيمكت پرسپوليس تصريح كرد: به هيچ عنوان دستياران من زياد نشده‌اند، چون قرار نيست همه روي نيمكت بنشينند. هدف من اين است كه پرسپوليسي‌ها در رأس كادر فني پرسپوليس باشند.
    استيلي ادامه داد: دوست دارم همين اتفاق در كميته فني باشگاه هم بيفتد تا با كمك همديگر و مشورت‌ اعضا يك تيم خيلي خوب را درست كنيم. در حال حاضر مشخص نيست كه چه كسي روي نيمكت مي‌نشيند و چه فردي روي سكو مي‌رود.
    سرمربي پرسپوليس در پايان در رابطه با جذب بازيكنان خارجي افزود: اگر يكسري از بازيكنان را جذب كنيم مشكل ما حل مي‌شود، در غير اين صورت سعي مي‌كنيم 4 گزينه خارجي را به پرسپوليس بياوريم و با آنها قرارداد ببنديم.

4. 2 کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با این وضع که تو خرید ها هست منم دارم احساس نا امدی میکنم... ما تو خط دفاع و حمله به شدت مشکل داری
    ای کاشانی یه کاری کن ...داری میری رو اعصاب ملت حسابی

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هشدار ويژه/ يك نفر حاج حبيب را از خواب بيدار كند/ نمره پرسپوليس در نقل و انتقالات: منفي يك!

ارتش سرخ دات كام: رحمتي، جلال حسيني، بنگر، نصرتي، كياني، پژمان نوري، آندو، دهنوي، انصاري فر، اولادي،... اين ليست خريد استيلي است كه حتي يك نفر هم از آن جذب Lپرسپوليس نشده است

اين كه سال گذشته در بين تيم هاي اسم و رسم دار و مدعي ليگ برتر،پرسپوليس صاحب كم بنيه ترين تيم از نظر بازيكن بوده نكته اي نيست كه نياز به توضيح و اثبات داشته باشد و دوست و دشمن بر اين نكته واقفند.

يك سال قبل

رسپوليس در خط دفاع آن قدر از نظر نيروي انساني خوب در مضيقه بود كه وقتي شيث را به دلايل انضباطي بيرون نشاند مجبور به خريد و گاه ميدان دادن به فاجعه اي به نام سكوبرت شد و در روزهاي پاياني حتي مازيار زارع هم مجبور شد بازي در قلب دفاعي را تجربه كند.

در خط حمله هم قرمزها اوضاع چندان بهتري نداشتند. يك مقايسه ساده ميان خط حمله اين تيم با رقيب آبي پوش گوياي خيلي از چيزهاست. استقلال با احتساب ميلاد ميداوودي كه بعدا مصدوم شد 5مهاجم داشت كه بدون شك پنجمين نفر آن ها هم مي توانست در پرسپوليس مدل89 فيكس بازي كند.

اين يادآوري ها براي به خاطر آوردن اين نكته ساده است كه هيچ تيمي به اندازه پرسپوليس در ليگ دهم از كمبود نيروهاي انساني قابل رنج نبرد وعلي القاعده هيچ تيمي نبايد به اندازه رسپوليس[/URL] براي فرا رسيدن فصل نقل و انتقالات و رهايي از اين ضعف هاي آشكار انتظار مي كشيد. اما...

امروز

فصل موعود فرا رسيد. روزهاي اول كه صرف ماجراهاي دنباله دار دايي-حبيب و ماجراهاي كشدار انتخاب سرمربي جديد شد. وقتي بالاخره تكليف ها روشن شد و رسپوليس جديد پا به بازار خريد گذاشت هواداران گمان مي كردند تركيب كاشاني-استيلي با يك دنده معكوس، عقب ماندگي روزهاي اول را به موقع جبران مي كنند اما در كمال شگفتي تا امروز هيچ تحرك خاصي از گروه قرمزپوش در بازار نقل و نتقالات ديده نشده است.

فعاليت حاج حبيب در روزهاي اخير صرفا محدود شده به گفتگوهايي ساده با چند بازيكن كه ظاهرا وقتي براي مذاكره و عقد قرارداد به باشگاه هاي ديگر مي روند سر راهشان به اندازه يك چاي و عصرانه هم در باشگاهپرسپوليس توقف مي كنند. بر همين اساس پرسپوليس تا امروز فقط يك بازيكن جديد به خدمت گرفته كه اگر عقد قرارداد با او را به حساب كاشاني و تيمش بگذاريم اشتباه بزرگي را مرتكب شده ايم.

علي كريمي همان طور كه قبلا هم بارها اعلام كرده بود با پاي خودش به خانه اصلي خود برگشت و مديريت باشگاه تنها اقدامي كه در اين زمينه صورت داد اين بود كه در راه بازگشت اين جواهر خانوادگي به رسپوليس هيچ ممانعتي انجام نداد. از آن دست ممانعت هايي كه در مورد مهدي مهدوي كيا صورت گرفت و پرسپوليس يك هديه بادآورده و بي دردسر را با دست خود پس زد. بي ميلي استيلي و كاشاني به استخدام مهدي، آن هم در حالي كهپرسپوليس امروز در جناح راست خود هرگز بازيكني در اندازه هاي همين كياي 34ساله هم در اختيار ندارد گناه بزرگي است كه معلوم نيست طرحش از ذهن چه كسي بيرون آمده.

بنابراين حبيب كاشاني در نقل و نتقالات امسال علاوه بر اين كه هيچ نمره مثبتي در كارنامه خود ندارد با پس زدن يكي از دو هديه خدادادي به اين باشگاه فعلا يك نمره هم به صفر بدهكار شده است.

يك سال بعد

وقايع امروز را خوب به خاطر بسپاريد. سال بعد در همين روزها وقتي دو نفر درباره ريشه هاي شكسترسپوليس و دلايل ناكامي اين تيم در جذب بازيكن هاي ليست اول و دوم بحث مي كنند، بهتر آن است كه ماجراهاي امروز را خوب به ياد داشته باشيم. پس وقايع اين روزها را خوب بهخاطر بسپاريد
    Last edited by manreza71; 26-06-2011 at 23:47.

7. 4 کاربر از manreza71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

الونگ در باشگاه پرسپوليس حضور پيدا كرد
    خبرگزاري فارس: مدافع فصل گذشته تيم فوتبال پيكان در باشگاه پرسپوليس حضور يافت.

به گزارش خبرگزاري فارس الونگ الونگ مدافع كامروني و پيشين تيم فوتبال پرسپوليس امروز به اين باشگاه رفت.
    گفته مي‌شود با اين بازيكن براي فصل آينده صحبت‌هايي شده اما مسئولان باشگاه اعلام كردند الونگ براي دريافت تسويه حساب مالياتي‌اش به باشگاه پرسپوليس و قسمت امور مالي مراجعه كرده است.
    همچنين ساعت 14.30 امروز محمد پنجعلي، حشمت مهاجراني و حميد استيلي به باشگاه پرسپوليس رفتند.
    انتهاي پيام/

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    forum.p30world.com/member.php?u=989

پيش فرض

نصرتي با پرسپوليس ثبت كرد
    خبرگزاري فارس: مدافع جديد تيم فوتبال پرسپوليس قرارداد خود را در هيات فوتبال ثبت كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد نصرتي كه صبح امروز در باشگاه پرسپوليس حضور يافت و با اين تيم قرارداد داخلي امضا كرد، در هيات فوتبال تهران حاضر شد.
    اين بازيكن قرارداد يك ساله خود را با پرسپوليس ثبت كرد. پيش از اين نصرتي با استقلالي ها به توافق رسيده بود اما به دليل مسائل مالي با اين تيم به توافق نهايي نرسيد.
    انتهاي پيام/

10. 2 کاربر از aligol172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اولادي:دوست دارم کنار علي کريمي بازي کنم

دو پیشنهاد مناسب خارجی دارم
    مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم فصل پيش ملوان انزلي گفت: از اين تيم جدا شدم چون به رده هاي بالاتر فکر مي کنم.

مهرداد اولادي اظهار داشت: تازه از ملوان جدا شدم و بايد ببينم چه مي شود.

وي در خصوص علت جدايي از ملوان افزود: من تنها براي گذراندن خدمت سربازي به اين تيم رفته بودم و الان هم تمام شده است. ملوان تيم خوب و ريشه داري است که 2 سال خوب در آن داشتم و هم من و هم باشگاه در ارتباطي متقابل به هم کمک کرديم. حالا با خاطره خوش جدا شدم وبه تيم هاي بالاتر از ملوان فکر مي کنم.

مهاجم اسبق پرسپوليس در خصوص پيشنهاد اين تيم تصريح کرد: فوتبالم را از پرسپوليس شروع کردم و سال ها در اين تيم بودم. اين تيم را خانه اول و آخرم مي دانم. بايد ببينم در آينده قسمت چه مي شود.

اولادي در پاسخ به اين سئوال که آيا از دست هواداران ملوان که عقيده داشتند به عمد در فينال حذفي چند توپ را خراب کردي، از اين تيم جدا شدي؟ گفت: ما در تهران با کمک داور به پرسپوليس باختيم. ديديد که داور سر ما را برديد و 2 بازيکن ما را اخراج کرد. حتي در بازي برگشت يک پنالتي براي ما نگرفت. اگر در تهران مي توانستيم نتيجه بهتري بگيريم مي توانستيم برنده فينال باشيم و قهرمان مي شديم.

وي خاطرنشان کرد: موقعيت هايي که در انزلي نصيبم شد 30 درصد هم شانس گل نبود. خيلي از مهاجمان هستند که 5 فرصت مسلم گل را خراب مي کنند و يکي مي زنند. من 2 موقعيت 30 درصد داشتم. اگر مي خواستم کم کاري کنم که آن گل را هم نمي زدم. من بيشتر از همه دوست داشتم ملوان قهرمان شود. به نظرم تازه نائب قهرماني در حذفي و هشتمي در ليگ نتيجه ي بدي براي ملوان نيست.

اولادي در خصوص بازگشت علي کريمي به پرسپوليس گفت: پرسپوليس خانه کريمي است. اين تيم يکي دو بزرگتر در زمين نياز دارد که به تيم سروسامان دهد. با آمدن کريمي هم تيم نظم و انضباط بيشتري مي گيرد و هم کيفيت فني اين تيم بالا مي رود. کنار کريمي بازي کردن خيلي خوب است و دوست دارم اين اتفاق بيفتد ولي بايد ببينم چه اتفاقي در آينده مي افتد زيرا چند پيشنهاد مناسب خارجي دارم .

12. این کاربر از Ssarshar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

اولادی همش به فکر پوله ، هر روز یه چیزی میگه
    یه روز که عذر خواهی کنه....فرداش میگه دوست دارم پیش کریمی باشم
    سید جلالم که دم رحمتیه ، رحمتی که رفت استقلال خدارو شکر ، سید جلالم به احتمال زیاد میاد
    کریم انصاریفرد هم بهش گفتن ما بیشتر از سقف بهت نمیدیم.....
    بعد استقلال 800 داده رحمتی واسه یه فصل....
    از اونور هم علیپور میگه تا الان همه سقف رو رعایت کردن.......آدم میمونه چی بگه به اینا !

14. 7 کاربر از Lamanta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

وقتی کریمی شاگرد اول پرسپولیس می شود
    در بازار پرتورم فوتبال ایران هستند بازیکنانی مثل علی کریمی که این روزها بی سر و صدا تمرین می کنند. بازیکنانی ارقام میلیاردی به باشگاه ها پیشنهاد می کنند که هیچکدام از توانایی های کریمی در وجودشان دیده نمی شود!

علی کریمی بدون جار و جنجال با پرسپولیس قرارداد سفید امضا کرد و سقف قرارداد هم در خصوص او رعایت شد. مسئله ای که نشان می دهد او این روزها به خاطر پول تمرین نمی کند. علی کریمی مثل سایر فوتبالیست های وطنی با پروسه تازه به دوران رسیدگی دست و پنجه نرم نمی کند.

جادوگر تا دلتان بخواهد لباس های مارک دار پوشیده و BMW های گران قیمت سوار شده. ملک هایی هم که باید به نام کریمی می شد تا امروز به نام او سند خورده و طبیعی است که مثل باقی فوتبالیست های تازه به دوران رسیده برای پول دست و پا نمی زند.

آنها که فوتبال را عرصه ای برای عقده گشایی می بینند و برای دور زدن قانون سقف قرارداد به هر شیوه ذلت باری تن می دهند. بازیکن تنبل فوتبال ایران که هیچوقت دل و دماغ تمرین کردن نداشت امروز شاگرد اول تمرینات پرسپولیس است.

خیلی حرف است، علی کریمی باشی، به هر چه می خواهی رسیده باشی اما برای پیراهن محبوبت از جان و دل مایه بگذاری. شماره 8 که بعد از حضور در شالکه با بدنی ورزیده و آمادگی خیره کننده به پرسپولیس پیوست به نظر می رسد در ماه های کوتاه حضور دوباره اش در بوندس لیگا از رائول گونزالس هم الگوبرداری کرده است.
    بله؛ علی کریمی از رائول بزرگ که روزی ستاره بزرگترین تیم جهان رئال مادرید بود الگوبرداری کرد. سخت کوشی رائول در تمرینات شالکه آنهم در 35 سالگی آنقدر تاثیرگذار بود تا حالا علی کریمی 33 ساله شاگرد اول پرسپولیسی ها باشد!

حالا یک علی کریمی است و یک پرسپولیس و این همه هوادار. شاید او تنها فوتبالیست فعلی ایرانی باشد که حضورش برای آمدن ده ها هزار هوادار به ورزشگاه ها کفایت کند. بازیکنی که با بی اعتنایی به پول و قرارداد و به خاطر عشق به پیراهن پرسپولیس می خواهد علی کریمی متفاوتی برای فوتبال ایران باشد.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اولادی همش به فکر پوله ، هر روز یه چیزی میگه
    یه روز که عذر خواهی کنه....فرداش میگه دوست دارم پیش کریمی باشم
    سید جلالم که دم رحمتیه ، رحمتی که رفت استقلال خدارو شکر ، سید جلالم به احتمال زیاد میاد
    کریم انصاریفرد هم بهش گفتن ما بیشتر از سقف بهت نمیدیم.....
    بعد استقلال 800 داده رحمتی واسه یه فصل....
    از اونور هم علیپور میگه تا الان همه سقف رو رعایت کردن.......آدم میمونه چی بگه به اینا !
    اولادی خودش رو نشون داد ! از همین بازیکنان امروزیه !! بازیکنانی که فقط پول رو می بینن و بس ! بازیکنانی که راحت طلبن ! دیگه نداریم امثال دایی و مهدوی کیا که اونطوری زحمت بکشن ... اونطوری تلاش کنن ...
    رحمتی که رفت ، سید جلال هم مبلغ اعلامیش مثل رحمتی بوده ! بعید می دونیم از این بازیکنان کسی بیاد پرسپولیس ... جالب اینجاست که دهنوی از مس کرمان هم واسه پرسپولیس کلاس می ذاره !! حالا چطور استقلال یکی مثل رحمتی رو می گیره و پرسپولیس نمی تونه ( در حالی که هر دو زیر نظر سازمان هستن ! ) دلیلش رو باید در تفاوت فتح الله زاده و کاشانی جستجو کرد ! از اون طرف رفتن نصرتی رو گرفتن که با استقلال قرارداد داخلی بسته ! حالا استقلال شکایت کرده گفتن باید 50% قرارداد با پرسپولیس رو به استقلال بدن ! به شخصه به نصرتی هیچ اعتقادی ندارم ! اگه یکی مثل نصرتی رو می خواستن بگیرن چرا سپهر رد کردن ؟!؟!
    تا آخر این هفته خیلی مسایل روشن میشه !

17. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •