تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 90 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 899

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Arsenal F.C | توپچی های لندن

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض B Dortmund 1 - 1 Arsenal

شب نخست مرحله گروهی
    ورزشگاه سیگنال آیدونا پارک - سه شنبه 13 سپتامبر 2011 ساعت 23:15

B Dortmund 1 - 1 Arsenal

گل آرسنال: Van Persie '42
    گل دورتموند: Perisic '88

گزارش بازی

نیمه اول بازی :

آرسنال در مسیر خود در شروع لیگ قهرمانان فصل جدید با تغییراتی فراوان نسبت به بازی حذفی در مقابل اودینزه پا به زمین وحشتناک یک دست زرد رنگ 65 هزار نفری سیگنال آیدونا پارک گذاشت که 13 هزار آرسنالی را در خود جای داده بود. ورزشگاهی که برای هیچکس همچون پـــِـــر مرتساکر آشنا نیست.
    آرسنال در این دیدار طبق مجازات یوفا نمی توانست از سرمربی خودش استفاده کند و همچنین آرون رمسی را هم به دلیل مصدومیت از دست داده بود.
    در دقایق ابتدایی بازی تیم دورتموند تلاش کرد تا با استفاده از هوادارانش بر بازی غلبه کند اما آرسنال اولین موقعیت بازی را با همکاری ونپرسی و جروینیو بدست آورد، جروینیو در درون محوطه با هوشیاری با نوک پا توپ مدافع تیم دورتموند را در شلوغی زد و درست قبل از زدن ضربه اش یکی دیگر از مدافعین پوششی این تیم به سرعت وارد کار شد و توپ را زد. همین موقعیت تبدیل به ضد حمله شد که دورتموندی ها در فضایی بسیااار خوب به پشت محوطه جریمه رسیدند تا اینکه با یک پاس در عمق از مدافعین مرکزی تیم آرسنال رد شدند و با توجه به لیز خوردن سانیا فرصت خوبی را به دست آوردند که ضربه بازیکنان این تیم در چهار چوب نبود.
    در دقیقه 10 بازی باز هم یک اشتباه از قلب دفاعی تیم آرسنال که مرتساکر و کوسیلنی هر دو جا ماندند و یک موقعیت تک به تک برای کاگاوا بازیکن تیم دورتموند به دست آمد که خوشبختانه آن را از دست داد.
    در دقیقه 11 بازی کوسیلنی به اشتباه آفساید را پر کرده بود و این بار ، لــِــواندوسکی ، صاحب موقعیت تک به تک شد و چزنی را در عرض دریبل زد و مسیرش کج شد ، کوسیلنی و سانگ در درون دروازه قرار گرفتند و سانگ توپ را از روی خط دور کرد.
    در ادامه بازی این تیم دورتموند بود که شایسته چیرگی بر تیم آرسنال بود اما با دفاع هشیارانه تیم آرسنال از زیر فشار بیرون آمد و از دقیقه 30 بازی را در دست گرفت و بازی شناوری از خود نشان داد در دقیقه 33 بود که یوسی بنایون قصد داشت از مرکز دفاع تیم دورتمند توپی را برای جروینیو بفرستد که توپ با ضربه ی دفاع تیم دورتموند دفع شد خود بنایون به صورت تک ضرب پاس را از بالای سر دفاع برای رابین فرستاد که رابین به سمت دروازه حرکت کرد و ضربه را به زاویه موافق زد که دروازه بان با نوک انگشتانش توپ را به کرنر فرستاد.
    در دقیقه 40 بازی در حالی که تیم دورتموند در زمین خودی در حالی پاس کاری و ایجاد فضا بود ، پاس کم جان سباستین کیل کاپیتان دورتمند را رابین با تکل بلند قطع کرد و با نوک پا برای والکات فرستاد و والکات پاس فریبنده و زیبایی را برای رابین که بلافاصله فرار کرده بود مهیا کرد و رابین در شرایط تک به تک ضربه ی پای راستش را به زیبایی با تور دروازه آشنا کرد.

در این نیمه در مجموع شبکه پخش کننده بازی بیشتر از 3 بازی نمای بسته ی والکات را نشان نداد !! همچنین یوسی بنایون و آرتتا در امر بازی سازی موفق نبودند. تیم دورتمند بسیار منظم بازی میکند و موقعیت های زیادی به دست می آورد که به دلیل کم دقتی از دست می دهد. مرتساکر حتی در مقابل سرعت لیگ آلمان هم گاهی کم می آورد. همچنین سمت چپ دفاعیی تیم آرسنال با توجه به هجوم های گیبز به اتوبان تیم دورتمند تبدیل شده است. در سمت راست تیم دورتمند، جروینیو بسیار خودخواهانه در بعضی از موقعیت ها ظاهر می شود و همچنین الکس سانگ نشان داد که چرا آنقدر نبودش در بازی های اخیر به تیم ضربه و لطمه وارد کرده است و در نهایت گوتزه نشان داد که چرا رئیس به دنبال این بازیکن بوده است.

نیمه دوم بازی :

همانطور که انتظار می رفت بازیکنان تیم دورتموند آمده بودند تا در نیمه دوم بازی همه چیز را جبران کنند تا در زمین خودی مغلوب این دیدار نباشند. تیم دورتموند به خوبی فشار را ذره ذره روی خطوط دفاعی تیم آرسنال بیشتر می کرد . اما دفاع تیم آرسنال با حمایت بی دریغ الکس سانگ که در این بازی واقعا حظور خودش را بار دیگر بر تیم تحمیل کرد توانستند حملات زیادی از بازیکنان تیم دورتموند را دفع کنند و بازیکنان این تیم را ناکام بگذارند.
    در دقیقه 52 بازی اولین فرار این تیم توسط مهاجم ژاپنی شان انجام شد که پاس زیبایی را در عرض برای هم تیمی اش آماده کرد اما باز هم ضربه بازیکنان دورتموند فضای بالای دروازه را شکافت.دو دقیقه بعد و در دقیقه 54 بازی بود که گوتزه با پا عوض کردن زیبایش یک پاس سریع برای هم تیمی اش،اشملزر، فرستاد که از زوایه ای کاملا بسته دروازه را هدف گرفت که خوشبختانه توپ به بالای دروازه رفت.در دقیقه 58 بازی و در زمانی که بازیکنان تیم دورتمد در حال زدن ضربه کرنر بودن آرتتا به همراه بازیکن تیم دورتمند،هاملز، به هوا پرواز کرد که بازیکن این تیم با پیشانی به صورت او زد و گوش آرتتا غرق در خون شد ! در دقیقه 60 بازی و از پشت خط میانه زمین سانیه سانتر بسیار زیبایی را برای جروینیو در پشت خط دفاعی تیم دورتموند انجام داد جروینیو توپ را کنترل کرد و به سمتر دروازه رفت اما به دلیل اینکه تعادل کافی را نداشت نتوانست مصاف تک به تک را پیروز شود و به راحتی توپ را در اختیار دروازه بان این تیم قرار داد.
    در دقیقه 67 بازی ماریو گوتزه بازیکن جوان تیم دورتمند از سمت راست حرکتی را انجام داد او از بین گیبز و کوسیلنی گذشت اما این الکس سانگ بود که درست روی خط محوطه شش قدم با جسارت و قلدری توپ را به راحتی از او گرفت و خطر را دفع کرد.
    در دقیهق 80 بازی و در حالی که بازیکنان تیم دورتمند یک ضربه کرنر به دست آوردند آن را به تیر یک فرستادند و فریمپونگ به اشتباه آن را به سمت داخل محوطه جریمه دفع کرد دفع اشتباه او باعث شد توپ زیر پای بازیکن تیم دورتمند در شلوغی محوطه جریمه در شش قدم قرار بگیرد ، ضربه بازیکن تیم دورتمند در شلوغی و تراکم میانه دروازه به سمت دروازه آمد و چزنی با خوش شانسی توپ را مهار کرد.
    در دقیقه 87 بازی بازیکنان تیم دورتمند از فاصله حدودا 30 متری صاحب یک ضربه ایستگاهی شدند که سانتر وارده روی دروازه توسط گیبز پس داده شد اما پریزیچ در پشت محوطه جریمه حضور داشت و ضربه بازگشت داده شده را سر ضرب به سمت دروازه فرستاد و توپ در بهت و ناباوری بازیکنان آرسنال در کنج دروازه قرار گرفت.

نکات حاشیه ای بازی :

- در این بازی الکس سانگ بعد از خروج رابین ونپرسی کاپیتان تیم بود.
    - تیم آرسنال،با توجه به برد تیم مارسی در مقابل المپیاکوس با این تساوی به همراه دورتمند در رده دوم جدول قرار میگیرد.
    - در این بازی الکس سانگ به همراه کوسیلنی بی تردید بهترین بازیکنان تیم آرسنال بود.
    - آرسنال چهار شنبه دو هفته دیگر در امارات در دومین بازی خود میزبان تیم المپیاکوس خواهد بود.
    Last edited by VBYOFSKI; 15-09-2011 at 23:17.

2. 6 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بچه ها آرسنال هم مساوی کرد!
    من انتظار داشتم بازی رو ببره اما به نظر میرسه بازیکن های جدید خیلی با بقیه بازیکن ها هماهنگ نیستن.
    البته فراموش نکنیم ونگر تو این بازی و بازی بعدی حق نداره روی نیمکت بشینه و این خودش مشکل بزرگیه.

این نتیجه مساوی هم تو خونه دورتموند که فصل پیش قهرمان بوندس لیگا شد نمیتونه خیلی نتیجه بدی باشه.

4. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

خب بچه ها آرسنال هم مساوی کرد!
    من انتظار داشتم بازی رو ببره اما به نظر میرسه بازیکن های جدید خیلی با بقیه بازیکن ها هماهنگ نیستن.
    البته فراموش نکنیم ونگر تو این بازی و بازی بعدی حق نداره روی نیمکت بشینه و این خودش مشکل بزرگیه.

این نتیجه مساوی هم تو خونه دورتموند که فصل پیش قهرمان بوندس لیگا شد نمیتونه خیلی نتیجه بدی باشه.
    به نظر من که نتیجه خوبی بود اونم تو خونه دورتموند که واقعا جو وحشتناکی داشت دیشب. اینم در نظر بگیریم که ما دقیقه 88 گل خوردیم اونم نه روی کار تاکتیکی روی یه شوت واقعا بی نظیر.

واقعا دفاع آرسنال این فصل خوب شده. نقطه ضعف فصل پیش داره میشه نقطه قوت این فصل. کوسیلنی که واقعا عالی داره کار میکنه. گیبز هم دیشب خیلی خوب کار کرد، جلو گوتزه خیلی خوب بود. مرته ساکر هم با اینکه تازه اومده ولی خوب بود (باید بیشتر هماهنگ شه) سانیا هم که نیاز به تعریف نداره. یه توپ رو هم از رو خط دروازه کشید بیرون.

بازیکنای جدید به نظرم کم کم دارن جا میوفتن. بنایون واقعا پر تلاش کار کرد و اگه اشتباه نکنم بیشترین مصافت رو تو آرسنال دویده بود.
    آرتتا هم خوب بود. 86% پاسهاش صحیح بود که بعد از Lukasz Piszczek که 90% پاسهاش درست بود قرار میگیره.

فکر کنم یه بازی دیگه محرومیت جروینیو تموم میشه. واقعا جروین تو تیم خوب کار میکنه. دیشب چندتا حرکت عالی داشت.

نتیجه خوبی بود. انصافا دورتموند هم عالی کار کرد.

دوستان اینجام برین نظر بدین

انتخاب برترین بازیکن فصل 2011/12 تیم آرسنال

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 4 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پا به زمین وحشتناک یک دست زرد رنگ 65 هزار نفری سیگنال آیدونا پارک گذاشت
    گنجایش وستفالن 80 هزار نفر هستش نه 65 هزار.

ویرایش:مثل اینکه من اشتباه کردم.وستفالن گنجایش 80هزار نفرو داره به شرطی که بخشی از تماشاگرا ایستاده بازیو نگاه بکنن ولی از قرار معلوم یوفا اجازه اینکارو نداده و ظرفیت seat ورزشگاه 65هزار نفر هستش.
    Last edited by بردیا; 15-09-2011 at 13:21.

8. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نگاهی اجمالی به حریف بعدی آرسنال در لیگ قهرمانان اروپا

المییاکوس در شب نخست مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا میزبان مارسی بود و این در حالی است که این تیم به دلیل شرایط رقابت های داخلی دوران خوشی را سپری نمی کند.
    ارزیابی حریف آینده: المپیاکوس
    نتیجه: المپیاکوس 0-1 مارسی
    گروه F: آرسنال، بورسیادورتموند، مارسی، المیپاکوس
    مکان: ورزشگاه کارایساکیس در آتن
    نکته انگلیسی: المپیاکوس روز 28 سپتامبر در ورزشگاه امارات حاضر خواهد بود.
    فصل گذشته سی و هشتمین قهرمانی خود در لیگ یونان را به دست آوردند اما هنوز نتوانسته اند بازی خود در مقابل کاوالا را در هفته اول مسابقات این فصل انجام دهند و از قهرمانی خود دفاع کند. بازی آن ها در هفته دوم مقابل المیپاکوس ولو نیز به تعویق افتاد. هر دو تیم طبف تصمیم فدراسیون به لیگ دسته چهار یونان سقوط کرده اند.
    بنابراین تفوق تیم فرانسوی مقابل این تیم ناآماده ی یونانی موجب تعجب زیادی نشد.
    تاکتیک ها
    المپیاکوس از سیستم پایه 1-5-4 استفاده کرد که البته هنگامی که توپ را در اختیار داشتند به صورت 3-3-4 در می آمد. کوین میرالس مهاجم این تیم در رأس حملات این تیم بود و به خوبی در خط حمله تیم را هدایت کرد و حرکات هوشمندانه ای داشت و به گل زدن چشم داشت.
    دیوید فوستر در حفره دفاعی حریف کار می کرد و سعی می کرد که با میرالس در ارتباط باشد و دیامل آبلدون از راست و فرانسیسکو یسته از چپ او را حمایت می کردند که در بازی های خارج از خانه در ضد حملات می توانند خطرناک باشند.
    المپیاکوس چند بازی نیاز دارد تا به فرم خب خود برسد و کمی در هم ریخته بازی می کرد.
    سرمربی
    ارنستو والورده در دومین دوره ی مربیگری خود در المپیاکوس قرار دارد و پیش از این توانست در فصل 2008/09 این تیم را به یک دوگانه رهنمون سازد.
    او بلافاصله هدایت تیم ویارئال را به عهده گرفت اما تنها 6 ماه پس از قبول هدایت این تیم اخراج شد.
    اما در یونان گویا او مهارت بیشتی دارد. او دوباره با قراردادی دو ساله در آگوست سال گذشته به این تیم ملحق شد و آن ها راه به سی و هشتمین قهرمانی لیگ رساند.
    در ده سال گذشته آن ها نتوانسته اند به یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان راه یابند و المپیاکوس به دنبال چالشی جدید است.
    نقاط قوت
    شناور بازی کردن بازیکنان تهاجمی المپیاکوس یکی از مهم ترین نکات این تیم است.
    آبدون به ویژه آزادی عمل بیشتری دارد و در کناره ها باهوش بغزی می کند و به خوبی به خط حمله اضافه می شود و یا از کناره ها اقدام به سانترهای خوبی می کند.
    میرالس نیز زیبا بازی می کند و بازیکنی است که باید توسط آرسنال تحت نظر گرفته شود. او بهترین گلزن لیگ یونان در فصل گذشته شد و وقتی آماده باشد چیزهای زیادی برای عرضه دارد و یک بازیکن سرعتی و خطرناک است.
    نقاط ضعف
    از همان شروع مسابقه قهرمان یونان نشان داد که روی سانترها مشکل دارد.
    مارسی حداقل سه فرصت در داخل محوطه جریمه داشت که باید از آن ها بهتر استفاده می کرد. در حرکات سرعتی به داخل محوطه جریمه آن ها به خوبی حریف را دنبال نمی کردند و دفاع ساکن یونانی ها موقعیت های زیادی به حریف فرانسوی داد.
    مردان کلیدی
    اولوف ملبرگ: مدافع ملی پوش سوئدی کوله باری از تجربه دارد و خط دفاع المپیاکوس را رهبری می کند. البته سرعت او بسیار کم است اما بازی خوانی بسیار خوبی دارد. او قبل از این که خطرات جدی شوند سعی در دفع آن ها داشت و همواره هم تیمی هایش را که جایگیری بدی داشتند پوشش می داد.
    کوین میرالس: خلل و فرج موجود در دفاع آرسنال می تواند مورد استفاده این مهاجم قرار گیرد. او پس از انجام چند بازی دیگر هوشیارتر خواهد شد و حرکات انعطاف پذیر او می تواند خطرساز باشد.
    جمع بندی
    آرسنال می تواند به کسب شش امتیاز از هر دو بازی مقابل این حریف یونانی چشم داشته باشد. المپیاکوس حریفی است که کیفیت دارد اماتنها یک شگفتی ممکن است موجب عم برتری آرسنال مقابل این تیم شود.

10. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    مساوی نتیجه بدی نبود واقعا
    اونم برای دومین بازی با بازیکنان جدید
    کوسیلنی واقعا داره خوب کار میکنه
    ضربات سر رو هم خیلی خوب داره میزنه و برگشت میده
    سونگ واقعا نیازی به تعریف نداره
    من فقط یه خورده نگران جا موندن های مرتساکر هستم :(
    بنایون فوق العاده پر تلاش ظاهر شد
    نمیدونم چرا عاشق این پسر شدم :(

با این مصاحبش هم خیلی خیلی حال کردم
    دقیقا همون چیزایی رو گفت که دوست داشتم بشنوم و منو بیشتر شیفته خودش کرد و از چیزی که فکر میکردم مطمئن شدم

بنایون: انتخاب اینجا تصمیم ساده ای بود
    'می خواهم به آرسنال نشان دهم شایسته ی حضو در اینجا هستم، من این را ثابت خواهم کرد'

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یوسی بنایون مصمم است که به آرسن ونگر ثابت کند که وی تصمیم درستی در جذب وی اتخاذ کرده است.
    بنایون در روز پایانی نقل و انتقالات طی انتقالی قرضی از چلسی به آرسنال پیوست و مشتاق است که اعتماد آرسنال به خودش را با تلاش برای کسب جام برای این باشگاه پاسخ داد.
    کاپیتان تیم ملی اسرائیل فاش کرد که او علاقه ی آرسنال به خودش را پیش از آن می دانسته است و می گوید شانس پیوستن به توپچی ها را سریعاً قبول کرده است.
    " من بسیار آرام بودم. مسأله در رسانه ها دراماتیک پیش رفت اما منی می دانستم که انتخابات کمی در انگلیس دارم."
    " بین من و چلسی توافق شد که تا روز پایانی صبر کنیم تا آن ها یک بازیکن دیگر جذب کنند. من می دانستم پیشنهادات کمی دارم و وقتی آرسنال بین این پیشنهادات مطرح شد دیگر انتخاب برایم ساده بود."
    بنایون در استمفوردبریج دوران نا امید کننده ای را پشت سر گذاشت و می گوید که ترک این باشگاه تنها گزینه ی پیش روی وی در این زمان بوده است.
    " در چلسی شانسی نداشتم زیرا مصدوم بودم. من بدشانس بودم. احساس کردم شانس زیادی پیش رویم نخواهد بود بنابراین تصمیم نخستم ترک چلسی بود."
    " برای من بازی کردن در یک باشگاه بزرگ و در لیگ قهرمانان اروپا یک فرصت بزرگ است."
    " من نمی خواهم چیزی را به چلسی نشان دهم. من می خواهم به آرسنال نشان دهم که شایسته ی حضور در اینجا هستم و این را ثابت خواهم کرد. من می دانم که در طی چند سال گذشته آن ها بدشانس بوده اند."
    " آن ها همیشه نزدیک به فتح جام بوده اند و من معتقدم که می توانیم این کار را انجام دهیم. راهی طولانی پیش رو داریم و باید پیشرفت کنیم اما ما کیفیت زیادی داریم و هر کاری برای فتح جام انجام می دهیم."

منبع :
    GunnersTrust.com

12. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ونگر:در مورد بنایون آخر فصل تصمیم خواهم گرفت.

ونگر: آرسن ونگر امضای قرارداد دائمی با بنایون را رد نمیکند.
    بنایون که به تازگی با قرارداد قرضی به آرسنال پیوسته، سه شنبه شب توانست از ابتدا برای آرسنال بازی کند. آرسن ونگر وضعیت بنایون را تا آخر فصل بررسی میکند و سپس تصمیم نهایی را در مورد وی اتخاد خواهد کرد.

" هنوز خیلی زود است که بگویم با او قرارداد دائمی امضا میکنم یا نه. فقط از او میخواهم که مثل بقیه هر چه توان دارد به کار بگیرد، نه بیشتر و نه کمتر."

" او همیشه با تمام توان خود بازی میکند و معتقدم به خوبی با تیم هماهنگ خواهد شد. او توانایی بازی در کناره ها و همچنین مرکز زمین را دارد. اگرچه فکر میکنم او ترجیح میدهد که در کناره ها بازی کند."

" در کل، بنایون سه شنبه شب ثابت کرد که از لحاظ بدنی کاملا آماده است."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 3 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مصاحبه هاشو میخونم کلا انگیزه میگیرم

بنایون: این رویایی است که به حقیقت تبدیل شده
    مصاحبه یوسی بنایون با تلویزیون آرسنال.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت های هافبک توپچی ها با تلویزیون آرسنال.

یوسی، تنها برای دو هفته است که در اینجا هستید، زندگی در آرسنال چگونه است؟
    از هر لحظه آن لذت می برم. در دو بازی شرکت داشتیم، از هر دقیقه آن لذت بردم و امیدوارم این روند ادامه داشته باشد.

شما می گویید انتخاب آرسنال برایتان خیلی آسان بود، چه چیز این باشگاه شما را مجذوب خود کرد؟
    این یکی از بزرگترین باشگاه های اروپا است. به اندازه کافی خوش شانس بوده ام تا برای چندین باشگاه بزرگ بازی کنم و وقتی شانسی بدست اوردم تا برای باشگاه بزرگی مانند آرسنال بازی کنم، به مانند رویایی است که به حقیقت تبدیل شده.

قبل از اینکه به اینجا بیایید چند نفر از بچه ها را می شناختید؟
    از نظر بازی کردن مقابل انها بازیکنان زیادی را میشناختم. تنها بازیکنی که کمی می شناختم میکل آرتتا بود زیرا دوستی دو طرفه ای را در لیورپول داشتیم بنابراین چندین بار با هم ملاقات کردیم. بازی مقابل انها هرگز اسان نبود بنابراین خوب است که حالا کنار آنها هستم!

از بازیکنانی که نمی شناسید کدامیک واقعا شما را تحت تاثیر قرار دادند؟
    من خیلی فوتبال تماشا می کنم بنابراین خیلی از انها را می شناسم. کیفیت بسیاری وجود دارد و بازیکنان جوان زیادی در تیم هستند. متاسفانه جک ویلشیر که از نظر من یکی از بهترین بازیکنان انگلستان است مصدوم است. بازیکنان جوان زیادی هستند، آرون رمسی، تئو والکات، که من مطمئنم پیشرفت خواهند کرد و خود را در آرسنال اثبات می کنند.

بنابراین این یک دوران قرضی طولانی است، بعد از آن چه برنامه ای دارید؟ دوست دارید این قرارداد را دائمی کنید؟
    البته، فکر میکنم هر بازیکنی دوست دارد این کار را انجام دهد اما برای من، مساله اصلی متمرکز شدن بر روی یک فصل خوب است و سعی کنم دو دستی از فرصت های خود استفاده کنم. مطمئنم اگر خوب کار کنم، این ارتباط ادامه خواهد داشت.

شما اکنون 31 ساله هستید، چند سال دیگر می توانید در سطح اول بازی کنید؟
    امیدوارم خیلی بیشتر. در بعضی کشورها 31 سال کمی بالاست اما در انگلستان اوج حرفه شماست و هنوز سالهای بسیار یپیش روی خود دارید. به لمپارد و جرارد نگاه کنید که در این سن هستند.

تصور میکنم واقعا مشتاق هستید جامی را در اینجا بدست آوردی.
    بله، این دلیلی است که شما بازی می کنید. خصوصا وقتی در باشگاه بزرگی هستید می خواهید جام ها را از ان خود کنید. من خیلی با لیورپل نزدیک به فتح ان بودم و همینطور با وستهم. وقتی به باشگاهی مانند آرسنال می رسید رویای شما فتح جامهاست و مطمئنم که کیفیت انجام چنین کاری را داریم.

خود را در دو بازی گذشته چطور ارزیابی کردید؟
    عالی بود که در بازی خانگی حضور داشتم. تنها دو روز بود در کنار تیم حضور داشتم و و 30 دقیقه بازی کردم بنابراین خیلی راضی بودم. مهم بود که آن بازی را پیروز شویم، خصوصا بعد از اتفاقی که در الدترافورد افتاد. مهم نیست چطور بازی می کنید، نیاز دارید 3 امتیاز را بگیرید و اعتماد به نفس خود را بدست اورید. دورتموند دیدار بسیار سختی بود و یک امتیاز خارج از خانه در لیگ قهرمانان همیشه نتیجه خوبی است.

در مقابل دورتموند شما را در میانه زمین دیدیم و البته در سمت چپ هم حضور داشتید. این ترکیبی است که باب میل شماست.
    فرصتی بدست اوردم تا اینجا در پستهای متفاوت بازی کنم. در المان در اکثر زمان بازی کار را در مرکز ادامه دادم و کمی در در کناره ها بودم.

بلکبرن دیدار بعدی است، از سفر به ایوود پارک چه انتظاری دارید؟
    آنجا مکان دشواری است. همیشه رفتن به انجا سخت بوده. انها شروع بدی در این فصل داشتند و تنها یک امتیاز بدست اوردند بنابراین می خواهند بازی را پیروز شوند. مطمئنم ما کیفیت رفتن به انجا را داریم. می خواهیم بعد از چند بازی بد در شورع فصل، پیروز شویم

مردم می گویند منچستر یونایتد و منچستر سیتی برای کسب جام مبارزه می کنند، واکنش شما به ان چیست؟
    فکر میکنم گفتن چنین چیزی خیلی زود است اما می توانید درک کنید که چرا انها چنین چیزی می گویند! در این لحظه آنها فوتبال خوبی ارائه می کنند و کاملا راحت بازی های خود را پیروز میشوند. من هنوز هم فکر میکنم تیم های مدعی دیگری نیز حضور دارند، مانند ما، چلسی و لیورپول که در تمام فصل با آن دو تیم رقابت خواهند کرد.
    منبع :
    GunnersTrust.com

16. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اون زمان که بنایون تو تیم ریسینگ سانتاندربازی میکرد ازش خوشم میومد و واقعا فکر نمیکردم یه روزی بیاد به آرسنال!

کلا این بازیکن یه خصوصیت خوب داره اونم اینکه تو هر بازی که باشه واقعا با تمام وجودش تلاش میکنه.

امیدوارم به همین ترتیب ادامه بده تا آخر فصل قراردادش رو تمدید کنن چون اگه برگرده به چلسی تحت هر شرایطی جایی تو ترکیب

اصلی نخواهد داشت.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض بلکبرن راورز - آرسنال، پیش نمایش

من اون زمان که بنایون تو تیم ریسینگ سانتاندربازی میکرد ازش خوشم میومد و واقعا فکر نمیکردم یه روزی بیاد به آرسنال!

کلا این بازیکن یه خصوصیت خوب داره اونم اینکه تو هر بازی که باشه واقعا با تمام وجودش تلاش میکنه.

امیدوارم به همین ترتیب ادامه بده تا آخر فصل قراردادش رو تمدید کنن چون اگه برگرده به چلسی تحت هر شرایطی جایی تو ترکیب

اصلی نخواهد داشت.
    خوبی این بازیکنای جدید اینه که همشون خیلی با انگیزن و با تجربه.
    تو مصاحبه های بنایون و آرتتا کاملا میشه این انپیزه و تجربه رو دید. روحیه خوبی به تیم میدن.

هفته پنجم لیگ برتر
    ورزشگاه ایوودپارک - شنبه 17 سپتامبر 2011 ساعت 16:15

Blackburn VS Arsenal

پیش نمایش بازی آرسنال در هفته پنجم لیگ برتر و در سومین دیدار خارج از خانه خود مقابل بلکبرن راورز قرار می گیرد.

مصدومین و محرومین دو تیم:

آرسنال:

دیابی و ویلشیر (مچ پا)، اسکیلاچی (ماهیچه ساق پا) توماس ورمالن (آشبل)

تردیدهایی در مورد حضور توماس روسچکی (زانو)، ریو میاچی (ماهیچه ساق پا) و آرون رمسی (مچ پا) وجود دارد.

بلکبرن راورز:

تردید هایی در مورد حضور دیوید دان (ماهیچه ساق پا)، ریان نلسن (زانو) و مورتن تدرسن (ران) وجود دارد.

* دو تیم بازیکن محرومی ندارند.

تاریخچه بازی های رو در رو:

- دو تیم آرسنال و بلکبرن روورز تاکنون در رقابت های مختلف 117 بار به مصاف هم رفته اند. آرسنال موفق به کسب 57 پیروزی شده است. بلکبرن روورز نیز 29 بازی را برده است. 31 بازی این دو تیم هم با نتیجه مساوی به پایان رسیده است. آرسنال 212 گل در مقابل بلکبرن روورز به ثمر رسانده و بلکبرن روورز نیز 145 بار در مقابل آرسنال گلزنی کرده است.

- بلکبرن روورز در بازی های خانگی خود مقابل آرسنال 57 بار به میدان رفته است که حاصل آن، 19 پیروزی، 15 تساوی و 23 شکست بوده است. در این بازی ها 95 گل زده و 87 گل نیز دریافت کرده است.

رفت و برگشت (لیگ): 106 بازی، 51 برد آرسنال، 25 برد بلکبرن روورز، 30 مساوی

در خانه بلکبرن روورز (لیگ): 53 بازی، 21 برد آرسنال، 17 برد بلکبرن روورز، 15 مساوی

رفت و برگشت (لیگ برتر): 34 بازی، 18 برد آرسنال، 8 برد بلکبرن روورز، 8 مساوی

در خانه بلکبرن روورز (لیگ برتر): 17 بازی، 9 برد آرسنال، 5 برد بلکبرن روورز، 3 مساوی

* پر گل ترین بازی دو تیم، تساوی 5-5 دو تیم در خانه بلکبرن روورز و در فصل 1962/1963 بوده است.

* پرگل ترین برد آرسنال مقابل بلکبرن روورز برد 8-0 آن ها در خانه در فصل 1932/1933 بوده است.

* پرگل ترین برد بلکبرن روورز در مقابل آرسنال، برد 7-0 آن ها در خانه مقابل وولویچ آرسنال و در فصل 1909/1910 بوده است.

نکات حاشیه ای بازی:

* توپچی ها 7 دیدار از 10 دیدار آخر خود مقابل بلکبرن را با پیروزی پشت سر گذاشتند که شامل 2 دو نتیجه 6 - 2 و دو نتیجه 4 - 0 است.

* بلکبرن تنها یک دیدار از 10 دیدار قبلی خود مقابل آرسنال را پیروز شده است.

* راورز در 10 دیدار قبلی خود در ورزشگاه ایوود پارک تنها یک پیروزی بدست آورده است.

* رابین ونپرسی در 10 دیداری که مقابل بلکبرن قرار گرفت 8 بار موفق به گلزنی شد.

* ونپرسی می تواند با زدن دو گل دیگر، تعداد گل های خود در پیراهن آرسنال را به عدد 100 برساند.

* دیوید دان در 8 دیداری که با بلکبرن مقابل آرسنال قرار گرفت 5 بار موفق به گلزنی شد.

* آندری ارشاوین در 5 دیداری که مقابل بلکبرن انجام داده 3 گل به ثمر رسانده است.

* بلکبرن در خانه خود تاکنون 9 بار مقابل آرسنال شکست خورده که بیشتر از هر تیم دیگری به شمار می رود.

* آرسنال در 9 بازی قبلی خارج از خانه خود تنها یک پیروزی بدست آورد که فصل گذشته مقابل بلکپول بود.

* بلکبرن تا اینجای فصل 5 امتیاز را در حالی از دست داد که از حریف پیش بود و از این نظر بدترین آمار را در لیگ برتر دارد.

* نتایج این فصل، ضعیفترین شروع بلکبرن و آرسنال در تاریخ لیگ برتر بوده.

* بعد از شکست 8 - 2 مقابل منچستر یونایتد، این نخستین سفر آرسنال به شمال غربی انگلستان است.

* آرسنال تاکنون 99 شکست خارج از خانه در لیگ برتر داشته.

لیست دو تیم برای این بازی:

Blackburn: Robinson, Salgado, Dann, Samba, Givet, N'Zonzi, Dunn, Rochina, Formica, Hoilett, Goodwillie, Olsson, Nelsen, Grella, Pedersen, Bunn, Linganzi, Petrovic, Slew, Blackman, Aiyegbeni, Goulon, Vukcevic, Roberts
    Hanley, Lowe
    Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Arshavin, Song, Frimpong, Arteta, Walcott, Van Persie, Fabianski, Santos, Park, Benayoun, Oxlade-Chamberlain, Chamakh, Miquel, Gervino

این بازی روز شنبه 26 شهریور 1390 | 17 سپتامبر 2011، ساعت 16:15 به وقت ایران در ورزشگاه ایوود پارک برگزار خواهد شد.

قضاوت این دیدار بر عهده آندره میرینر می باشد.

تیم آرسنال در بازی قبل خود با نتیجه 1 - 0 در خانه بر سوانسی سیتی غلبه کرد و بلکبرن راورز نیز در لیگ برتر و در خارج از خانه 1 - 1 مقابل فولهام به تساوی دست یافت.

ترکیب احتمالی دو تیم به پیشنهاد یورو اسپورت:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •