من در خط میانی بازی خواهم کرد
کوین پرینس بوآتنگ در صحبت هایی اعلام کرد که دیگر به عنوان یک بازیساز استفاهده نمی شود.

این مرد غنایی با بازی پشت مهاجمین نقش کلیدی در قهرمانی فصل گذشته اسکودتو روسونری ها داشته است و او گل پیروزی بخش میلان مقابل اینتر در سوپر جام ایتالیا را در هفته گذشته در این پست به ثمر رساند.
ماکس آلگری به او پیشنهاد داده است که این فصل نیز کار خود را در همین پست ادامه دهد اما کوین پرینس بوآتنگ اعلام کرد که آلگری به او گفته است که با شروع فصل جدید او به خط میانی بازخواهد گشت.
او در مصاحبه با توتو اسپورت چنین گفت " پست مورد علاقه من این پست از بازیسازی است و من از آن لذت می برم اما نه برای مدت طولانی"
" آلگری به من گفته است که در فصل جدید من در خط میانی بازی خواهم کرد ,جناح چپ یا راست.من فکر می کنم میلان به عنوان یک تیم کامل است و من اعتقاد ندارم که خرید ضروری است اما من تصمیم گیرنده نیستم.اگر بازیکنی به تیم اضافه شود بنابراین می شود چیزهایی را فتح کرد.رقابت برای افراد خوب است و همچنین برای تیم"
میلان همواره ادعا کرده است که بک هافبک چپ را به خدمت خواهد گرفت اما شاید هدف اصلی میلان ریکاردو مونتولیوو و آلبرتو آکوئیلانی باشد که هر دو می تواند به عنوان بازیساز مورد استفاده قرار گیرند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید