تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 154 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1537

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض میلان-جنوا : آیا هدف جدید اریکسون است؟

کریستین اریکسون می تواند هدف جدید همکاری جنوا و میلان باشد.

میلان و جنوا دو باشگاهی هستند که دارای رابطه ی خوبی بخصوص در نقل و انتقالات هستند-در طی سال های اخیر معاملات بسیاری ما بین این دو باشگاه صورت گرفته است و آخرین معامله آن ها به انتقال استفان ال شاراووی بازمی گردد,ستاره 18 ساله ای که سری بی را به لرزه افتاد.

به گزارش کوریره دلا اسپورت به نظر می رسد که روسونری ها و باشگاه جنوا قصد دارند تا یک ستاره جوان دیگر را به صورت مشترک به خدمت بگیرند و حدس زده می شود که این نام کسی جز کریستین اریکسون 19 ساله بازیکن آژکس آمستردام نمی باشد.

این روزنامه رمی ادعا می کند که گالیانی و انریکو پرزیوسی به زودی در رابطه با انتقال این ستاره جوان مذاکره خواهند کرد و به نظر می رسد راه بسیار آسانی را پیش رو ندارند چرا که این ستاره دانمارکی کسی است که پیشنهاد منچستر سیتی ثروتمند را رد کرده است.

اریکسون یک پدیده در فصل 2010/11 لیگ آژاکس شد و به صورت منظم نیز برای تیم ملی دانمارک بازی می کند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من در خط میانی بازی خواهم کرد

کوین پرینس بوآتنگ در صحبت هایی اعلام کرد که دیگر به عنوان یک بازیساز استفاهده نمی شود.

این مرد غنایی با بازی پشت مهاجمین نقش کلیدی در قهرمانی فصل گذشته اسکودتو روسونری ها داشته است و او گل پیروزی بخش میلان مقابل اینتر در سوپر جام ایتالیا را در هفته گذشته در این پست به ثمر رساند.

ماکس آلگری به او پیشنهاد داده است که این فصل نیز کار خود را در همین پست ادامه دهد اما کوین پرینس بوآتنگ اعلام کرد که آلگری به او گفته است که با شروع فصل جدید او به خط میانی بازخواهد گشت.

او در مصاحبه با توتو اسپورت چنین گفت " پست مورد علاقه من این پست از بازیسازی است و من از آن لذت می برم اما نه برای مدت طولانی"

" آلگری به من گفته است که در فصل جدید من در خط میانی بازی خواهم کرد ,جناح چپ یا راست.من فکر می کنم میلان به عنوان یک تیم کامل است و من اعتقاد ندارم که خرید ضروری است اما من تصمیم گیرنده نیستم.اگر بازیکنی به تیم اضافه شود بنابراین می شود چیزهایی را فتح کرد.رقابت برای افراد خوب است و همچنین برای تیم"

میلان همواره ادعا کرده است که بک هافبک چپ را به خدمت خواهد گرفت اما شاید هدف اصلی میلان ریکاردو مونتولیوو و آلبرتو آکوئیلانی باشد که هر دو می تواند به عنوان بازیساز مورد استفاده قرار گیرند.

کد:

4. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

از خرید اریکسون به شدت استقبال میشه!
    چون هم سنش پایینه
    سرعتی و تکنیکه
    تجربه حضور در سی ال رو هم داره

اگر اریکسون و منوتولیوو خریداری بشن
    و از بین گرث بیل و کاکا یکیشون بیاد فکر کنم همه راضی باشن!

6. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مکسس می تواند در اکتبر بازگردد

فیلیپ مکسس بر روی بازگشت خود تمرکز کرده است.

این مرد فرانسوی در ماه آپریل بود که دچار مصدومیت جدی از ناحیه زانو شد و حتی تحت عمل جراحی قرار گرفت و هنوز هم دوران بهبودی خود را می گذراند و این بدین معنی است که او نمی تواند در مسابقع آغازین فصل برابر کالیاری به میدان برود.

به گزارش میلان نیوز ایتالیا روند بهبودی مکسس از آن چیزی که انتظار می رفت بیشتر است.تصور می شد او در ماه سپتامبر بازگردد و در حال حاضر به نظر می رسد این مدافع میانی تنها در ماه اکتبر در اختیار آلگری خواهد بود.

این مدافع 29 ساله در یک انتقال آزاد راهی میلان شد و او سخت در تلاش است تا به زودی به میادین بازگردد و او تا زمانی که به آمادگی 100 درصد برسد برای میلان بازی نخواهد کرد.

میلان الساندرو نستا ,تیاگو سیلوا ,ماریو یپس و برنرا را در قلب دفاعی در اختیار دارد

کد:

8. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خب با مالمو هم 2-2 کردیم توی پنالتی بردیم
    زلاتان هم گفته باید بازیکنان بیشتری برای تیم بگیرن
    فکر کنم اخرین دقایق نقل و انتقالات گالیانی بترکونه

10. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض آیا کاکا در ساعات پایانی آگوست به میلان خواهد آمد؟

به نظر می رسد کاکا می تواند در ساعات پایانی نقل و انتقالات به میلان نقل مکان کند

میلان همچنان به تکذیب احتمالی انتقال ریکاردو کاکا ادامه می دهد اما این ستاره مادریدی می تواند در آخرین روز آگوست به میلان بازگردد.

آدریانو گالیانی در صحبت های اخیر خود اعلام کرده بود که بازگشت دوباره کاکا به سن سیرو به دلیل مسائل مالی که در ایتالیا وجود دارد امکان پذیر نمی باشد و همچنین هزینه انتقال او بسیار گران می باشد که قصد صرف چنین هزینه ای را ندارد.

رسانه های حال حاضر ایتالیا و اسپانیا بر این باور هستند که احتمال این انتقال وجود دارد اما تنها در ساعات پایان نقل و انتقالات تابستانی.

اعتقاد بر این است که کاکا در حال حاضر فرصتی دارد تا شرایط موجود در مادرید را ارزیابی کند.

اگر او در هیچ کدام از 4 بازی ابتدای فصل از جمله در سوپر جام اسپانیا برابر بارسلونا به میدان نرود آنگاه کاکا در خواست انتقال به میلان را خواهد داد.

انتقال قرضی او نیز امکان پذیر است با توجه به اینکه رئال او را با مبلغی بسیار گران به ارزش 56 ملیون یورو در سال 2009 به خدمت گرفت

کد:
    پ.ن:کاکا خیلی میتونه به میلان کمک کنه!!
    خیلی هم افت نکرده!
    میتونه طراوت رو به خطا هافبک میلان برگردونه
    صد البته حتی کاکای مصدوم هم از آکوئیلانی سرتره!!

12. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یه بوآتنگ دیگه هم به تیم اضافه شده
    گینگزلی بوآتنگ با 17 سال سن از آکادمی میلان
    توی بازی دیروز هم گل زد
    Last edited by H A M A S; 15-08-2011 at 14:15.

14. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

زلاتان مصدوم شد

ستاره سوئدی برای چند روز باید از میادین دور باشد اما به نظر نمی رسد برای حضور در اولین دیدارفصل مقابل کالیاری مشکلی داشته باشد

سایت گل- زلاتان ابراهیموویچ، ستاره سوئدی میلان، در دیدار شب گذشته تیمش مقابل مالمو که با تساوی 2-2 به پایان رسید، دچار مصدومیت شد.

این ستاره 29 ساله که دوران حرفه ای اش را از همین تیم سوئدی مالمو آغاز کرد، در نیمه اول از ناحیه قوزک پا آسیب دید و در نهایت در دقیقه 60 مجبور شد زمین بازی را ترک کند.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه میلان گفت:" دچار پیچ خوردگی قوزک پا شدم اما دلم می خواست در زمین بمانم زیرا تماشاگران فوق العاده بودند. اما بعد از یک ساعت دیگر نمی توانستم راه بروم.

واقعا درد داشتم اما پزشکان گفتند که مصدومیتم جدی نیست."
    زلاتان برای چند روز باید از میادین دور باشد اما به نظر نمی رسد برای حضور در اولین دیدارفصل مقابل کالیاری مشکلی داشته باشد.

کد:

16. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

که آلگری به بوآتنگ گفته امسال باید بری هافبک کنار بازی کنی
    مثل این که بزودی یه بازیساز خوب میخواد جاشو پر کنه
    که احتمال میدم کاکا باشه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که شناختی از این بواتنگ جدید ندارم
    چند سالشه؟!...ملیتش مال کجاست؟! پستش چیه؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •