تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 80 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 799

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | اف سی هالیوود

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماریو گومز: بایرن تنبل ترین تیم بوندس لیگاست

ماریو گومز، مهاجم بایرن مونیخ، تیمش را تبدیل ترین تیم بوندس لیگا معرفی کرد اما اعلام کرد این مسئله اهمیت چندانی ندارد.
    آمارهای اخیر نشان داده بایرنی ها در هر دیدار در مجموع تنها 110.2 کیلومتر می دوند و از این نظر در بین تیم های بوندس لیگا در رده شانزدهم قرار دارند اما گومز تاکید کرد این مسئله مشکل مهمی محسوب نمی شود و آمار گلزنی تیمش را به عنوان شاهد این مدعا مطرح کرد.
    او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" ما تنبل ترین تیم لیگ هستیم اما بیشترین گل را به ثمر رسانده ایم. بازی ما بر اساس بازی منطقه ای است. ما اجازه می دهیم توپ به گردش در بیاید و تیم حریف به دنبال آن بدود اما ما برای پوشش زمین نیاز به دویدن بی وقفه نداریم."
    شاگردان یوپ هاینکس این هفته در بوندس لیگا 4-0 نورنبرگ را شکست دادند و اکنون با 4 امتیاز برتری نسبت به شالکه در صدر قرار دارند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از هر نظر داریم به بارسا نزدیک میشیم . بارسا هم جزو تیم هایی هست که کمترین آمارهای دوندگی تو لالیگا رو دارن اگه اشتباه نکنم . چند وقت دیگه میگیریمشون .

------------------------------------------------------------------

Anatoliy Tymoshchuk: We could win the Champions League

ملی پوش اوکراینی بایرن مونیخ تاکید کرد که هدف تیمش موفقیت در بوندس لیگا و رقابت های اروپایی هست
    که کار سختی خواهد بود. بایرن مونیخ الان با اختلاف در صدر جدول بوندس لیگا قرار داره و در رقابت های لیگ
    قهرمانـان هم با ۷ امتیاز در صدر گروه A قرار داره . تیموشچوک به سایت فیفا گفته: "در بایـرن هر چیزی غیر از
    پیروزی، یک شکست محسوب میشه. ما الان در صدر جدول هستیم و در راه رسیدن به هدفمون اما چالش-
    های بزرگی پیش رو داریم . لیگ قهرمانان هم تورنمـنت دیگه ای هست که میتونیم قهرمانـش باشیم اما همه
    میدونن که انجام اینکار چقدر سخته."

کد:
    .

2. 6 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

یعنی کروس رو ببریم کنار شواین اشتایگر؟
    خب من مخالفم چون جلوی تیمای ایتالیایی باید با درگیری و جنگندگی میانه زمین رو مال خودمون بکنیم که تیموشچوک گزینه به مراتب بهتری هستش.
    مگر اینکه باستین به بازی نرسه که اونوقت میتونه به جاش بازی کنه کروس
    اگر هم روبن نرسه میتونیم از زوج اولیچ و گومز تو خط حمله استفاده کنیم و مولر همون هافبک راست باشه
    به شرط نبودن شواین اشتایگر ؛ به این صورت :
    .........دفاع ها..................
    کروس ... تیمو
    ..ریبری ..مولر .... روبن
    .........گومز ...........

4. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روبن رو آوردین تو ترکیب ؟ خبری از این بشر نبس که . فعلا هیچ خبری از آمادگیش برای بازی نیس بدبختانه .
    ولی شدیدا امیدوارم شواینی برسه . ولی اگه نرسه کروس میتونه بیاد کنار تیموشچوک بازی کنه که هم خلاقیت کروس رو داشته باشیم و هم جنگندگی تیمو رو .
    پشت مهاجممون هم آلابا میتونه بازی کنه هم اولیچ (درسته؟!). من اولیچ رو ترجیح میدم چون تجربه و البته انگیزه ی بالاش بیشتر بکارمون میاد بنظرم. اگر اولیچ جواب نداد هم آلابایی که این روزا رو فرمه میتونه دفاعشون رو بریزه بهم .
    البته همه ی اینا در صورتیه که شواینی به بازی نرسه که ایشالا میرسه .

خبری هم در مورد مارکو رویس که شایعه ی اومدنش به بایرن پیچیده بود .

رویس به بایرن نمی آید

مارکو رویس، بازیکن آلمانی باشگاه مونشن گلادباخ بدون توجه به علاقه باواریاییها به جذب، اعلام کرد که هیچ برنامه ای برای ترک گلادباخ ندارد:" من با گلادباخ تا سال ۲۰۱۵ میلادی قرارداد دارم و در این باشگاه بسیار احساس خوبی دارم و میخواهم که تمام شایعات درباره انتقال من به بایرن، پایان داده شود. "
    همچنین مارکس ابرل، مدیر ورزشی باشگاه گلادباخ، در مصاحبه ای اعلام کرد :" ما هنوز از یاد نبردیم که بازیکنان با استعدادی مانند اشلادراف، یانسن و پودولسکی به بایرن آمدند و بعد از مدتی نیمکت نشین شدند و فرم اصلی خود را تا مدتها از دست دادند، به همین خاطر باید این سوال را از مارکو پرسید که آیا او دوست دارد به سرنوشت این بازیکنان دچار شود ؟ "
    کد:
    ------------------------------------------------------------------------------

چنروز پیش هم اوتمار هیتزفلد یه مصاحبه ای کرده بود و به صحبتی که با سر الکس داشته اشاره کرده. جایی که سر الکس گفته دوست نداره که با بایرن مونیخ روبرو بشه .

Ottmar Hitzfeld: Manchester United want to avoid Bayern Munich
    in the Champions League

اوتمار هیتزفلد سرمربی تیم سوئیس به صحبت هایی که کمتر از دو هفته قبل با سر الکس فرگوشن
    داشته اشاره کرده و گفته سر الکس بش گفته که دوست نداره با بایرن روبرو بشه.

سرمربی سابق بایرن مویخ تایید کرد که بتازگی با فرگوسن صحبت کرده و فرگوسن گفته که علاقه ای به قرار-
    گرفـتن روبروی صدرنشین آلمان نداره. هیتزفلد در مورد صحبت هاش با سر الکس میگه:" اون گفت که بازی این
    فصلِ بایرن مونیخ رو خیلی دوست داره و اونا رو بعنوان رقبای اصلی فتح لیگ قهرمانان میبینه و میخواد تا جایی
    که امکانش هـست از دودر رو قرار گرفتن با بایرن مونیخ دوری کنه." بازی پیشین بایرن با منچـستر مربوط میشه
    به CL فصل ۱۰-۲۰۰۹ که بایرن مونیخ با گل زیبای آرین روبن ،منچستر رو از دور رقابت ها حذف کرد . بازیکنی که
    هیتزفلد اون رو برای هاینکس مهم میدونه. "روبن واقعا مهمه. با وجود اون بایرنی ها قوی تر و غیرقابل پیش بینی
    میشن." هیتزفلد در مورد بازی های قبلی بایرن هم میگه:" توی ناپل نتیجه ی ۱-۱ نتیجه ی خوبی هست.بایرن
    ناپولی رو تحت کنترل داشت.بندرت تیمی رو در لیگ قهرمانان و بوندس لیگا دیده بودم که تا این حد غالب بر بازی
    باشه. این چیزیه که برابر من سیتی هم دیدیم. "
    کد:

6. 5 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بازیو ساعت 1 شبکه 3 میده . معلوم نیست این روبن کی آماده میشه . شواینی هم ظاهرا میرسه . باید این تیم ایتالیایی رو برد

8. 2 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

توماس مولر: حضور در فینال این فصل چمپیونزلیگ رویایی است

دیدار فینال این فصل رقابت های چمپیونزلیگ در ورزشگاه خانگی بایرن مونیخ برگزار خواهد شد و مولر اشتیاق زیادی برای حضور در دیدار نهایی دارد.

سایت گل- توماس مولر، مهاجم بایرن مونیخ، دوست دارد با تیمش در این فصل قهرمان لیگ قهرمانان شود و این قهرمانی را در آلیانس آره نا، محل برگزاری دیدار فینال، جشن بگیرند.

دیدار فینال این فصل رقابت های چمپیونزلیگ در ورزشگاه خانگی بایرن مونیخ برگزار خواهد شد و مولر اشتیاق زیادی برای حضور در دیدار نهایی دارد.

او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" رقابت های امسال بسیار ویژه است زیرا فینال چمپیونزلیگ در ورزشگاه اختصاصی ما برگزار می شود.

البته که ما می خواهیم قهرمان شویم. قهرمانی در خانه، رویایی خواهد بود. اما ما باید به جای رویا پردازی به سختی کار کنیم."

مولر همچنین در مورد اظهار نظر ماریو گومز که بایرن را تبنل ترین تیم بوندس لیگا خوانده بود، گفت:" ما در حال حاضر سعی می کنیم توپ را بیشتر به گردش دربیاوریم تا فشار بیشتری به حریف وارد کنیم. این باعث می شود تا کمتر بدویم."

او سپس در مورد رقبای این فصل بایرن برای قهرمانی گفت:" به نظر من، همیشه دورتموند جدی ترین رقیب ماست. شالکه هم آرام آرام خود را بالا کشید. آنها را هم باید جز مدعیان دانست بازیکنان با کلاسی دارند و از قدرت تهاجمی بالایی برخوردارند."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/11/2

10. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توماس مولر: فتح لیگ قهرمانان در آلیانس آره‌نا رویاییه که میتونه به حقیقت تبدیل شه

توماس مولر، مهاجم بایرن مونیخ، دوست دارد با تیمش در این فصل قهرمان لیگ قهرمانان شود و این قهرمانی را در آلیانس آره نا، محل برگزاری دیدار فینال، جشن بگیرند.
    او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" رقابت های امسال بسیار ویژه است زیرا فینال چمپیونزلیگ در ورزشگاه اختصاصی ما برگزار می شود.
    البته که ما می خواهیم قهرمان شویم. قهرمانی در خانه، رویایی خواهد بود. اما ما باید به جای رویا پردازی به سختی کار کنیم."
    مولر همچنین در مورد اظهار نظر ماریو گومز که بایرن را تنبل ترین تیم بوندس لیگا خوانده بود، گفت:" ما در حال حاضر سعی می کنیم توپ را بیشتر به گردش دربیاوریم تا فشار بیشتری به حریف وارد کنیم. این باعث می شود تا کمتر بدویم."
    او سپس در مورد رقبای این فصل بایرن برای قهرمانی گفت:" به نظر من، همیشه دورتموند جدی ترین رقیب ماست. شالکه هم آرام آرام خود را بالا کشید. آنها را هم باید جز مدعیان دانست. بازیکنان با کلاسی دارند و از قدرت تهاجمی بالایی برخوردارند."
    کد:

--------------------------------------------------------------------------

Borussia Dortmund's Mario Gotze on Bayern Munich interest: I cannot and will not rule out anything

واکنش گوتزه پس از ابراز علاقه ی بایرن: نمیتوانم و نمیخواهم هیچ چیزی رو رد کنم

ماریو گوتزه، ستاره ی ۱۹ ساله ی دورتموند روی صحبت های قبلیش مبنی بر علاقش به موندن در دورتموند
    تاکید کرد اما اعلام کرد نمیتونه اعلام کنه که بطور دائم در این باشگاه بمونه. گوتزه در صحبت با بیلد گفته: "
    تا سال آینده راه زیادی داریم.کی میدونه. شاید ما چهارم بشیم؟ یا اینکه من مصدوم بشم؟یا همه چیز خوب
    پیش بره ؟ این درسته که من برنامـه ی برای موندن طولانی مدت در اینجـا دارم. و تصریح میکنم که همیشه
    میخـوام توی لیگ قهرمانان بازی کنم. این هدف منه و برام مهـم هست. اما هیچکس نمیـتونه پیش بینی کنه
    که در ماه ها و سـال های آینده چه اتـفاقاتی میفته. اما احسـاس میکنم هیچ جای دیگه ای غیر از دورتمـوند
    فضا برای پیشرفت من فراهم نیست." . گوتزه در مورد علاقه ی بایرن مونیخ برای بخدمت گرفتنش هم گفتـه
    که: "البته این افتخاری هست که باشگاه بزرگی مثل بایرن مونیـخ به من علاقه داره.در واقع من نه میخوام و
    نه میتونم چیزی رو رد کنم."

کد:
    صداش رو میشنوید ؟! صدای اومدن گوتزه به بایرن رو میگم !!

پ.ن:معذرت بابت تکراری بودن خبر اول
    .
    Last edited by OSEN; 02-11-2011 at 21:07.

12. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

بازیو ساعت 1 شبکه 3 میده . معلوم نیست این روبن کی آماده میشه . شواینی هم ظاهرا میرسه . باید این تیم ایتالیایی رو برد
    البته یک بار هم زیرنویس کرد ساعت 23:15 و زنده!
    معلوم نیست .. شاید زنده پخش کردن .
    البته الجزیره هم +9 بازی رو میزاره

14. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم از اونجایی که بازی بعدیمون با من سیتی هست و از اونجا تر!! که از جونشون سیر نشدن و جرات ندارن که اون بازی رو پخش نکنن، پس برانکه صدای طرفدارای سایر تیم ها درنیاد امشب یه بازی دیگه مثل رئال- لیـون پخش بشه . البته ما که از خدامونه همه بازیامون پخش شه ولی...

پ.ن: نمیدونم حالا که عین مور و ملخ دارن شبکه های جدید از خودشون در میکنن (بازار و نمایش و آی فیلم و...) چرا این شبکه ی ورزش رو راه نمیندازن . حداقل تو این شبا که بازیای مهمی داره میتونن دو تا بازی رو پوشش بدن. ماشالا خرجی هم که براشون نداره. یه بازی رو از یه شبکه میدزدن و میفرستن رو آنتن شبکه ۳ . اونیکی بازی هم از یه جا دیگه میدزدن و شبکه ورزش نشونش میده ....

.
    Last edited by OSEN; 02-11-2011 at 22:23.

16. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

به به عجب بازی ای بود
    بایرن نیمه اول ترکوند .
    ریبری غوغا کرد . عالی همه چی تموم بود . گل اول گومز با گل های دیگش فرق داشت خدایی . قشنگ کار کرد .
    نیمه دوم هاینکس باید به تیم جون میداد . مثلا با اوردن اولیچ که بازیکن انرژیکی هست . اخراج باداشتوبر به هیچ عنوان قابل قبول نبود
    تو خاکه آلمان قضاوت به ضرر ما تموم میشه جالبه !
    نویر به نظرم اصلا خوب نبود . داره خراب میکنه نسبت به پارسال تو شالکه
    ضربه آخر گومز هم با حال بود خدایی . یکم جون داشت گل بود . ولی حال کردم برا دروازبانه اونا . دقیقه 94 اونطوری بدویی خیلیه خدایی دمش گرم.

18. 3 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب تبریک بابت برد . بازی رو که ندیدم من اما آمار بازی میگه بایرن بازم بطور قاطع تیم برتر زمین بوده و لیاقت برد با تفاضل گل بیشتر رو هم داشته .
    اما خبر بدی که شیرینی برد رو کم میکنه مصدومیت شواینی هست . شواینی بخاطر شکستگی کتف (ترقوه) برای شش هفته نمیتونه بازی کنه .

20. 2 کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •