تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 320 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کریس رونالدو: اگه این تابستون مورینیو از رئال میرفت، منم میرفتم منچستر سیتی!

کریستیانو رونالدو، اظهار کرد در صورتی که خوزه مورینیو در تابستان امثال از رئال میرفت، اون نیز به منچستر سیتی میپیوست.

رونالدو در فصل 2009 از منچستر با مبلغ 80 میلیون پوند به رئال مادرید پیوست و در فصل گذشته 40 گل برای این تیم به ثمر رساند اما اظهار کرد ممکن بود حضورش در رئال دچار مخاطراتی میشد.

اگر چه وی اعلام کرد از حضور مورینیو در رئال مادرید خوش حال هست و علاقمند به ادامه کار.

وی به Sunday Mirror گفت: " اگر قرار بود از اسپانیا برم، ترجیح میدم به لیگ برتر برگردم، اما الان نه"

" اول از هم ما باید لیگ قهرمانان را ببریم. اگر قرار بود به لیگ برتر برگردم، تیمی از شمال غرب رو انتخاب میکردم، از لندن خوشم نمیاد"

" تملق برانگیز هست وقتی بهتون پیشنهاد سالیانه 20 میلیون پوند رو میکنن، اما من با وکیلم صحبت کردم و فکر میکنم این بهترین کار هست که با مادرید بمونم برای اینکه امثال قراره ما بهترین باشیم، ما خیلی قدرتمند خواهیم بود"

" مورینیو تو مادرید میمونه پس منم باقی میمونم، اگه اون به چلسی بر میگشت، منم به منچستر سیتی میرفتم، اما اون الان مربی تیم هست، پس منم میمونم. "

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +

از حرف های کریس میشه برداشت های بد زیادی کرد، اما کاملا مشخص هست که بطور غیر مستقیم از باشگاه تشکر کرده که دوباره از اون تصمیمات عجولانه نگرفته و مربی رو بعد از یک فصل اخراج نکرده...

2. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه F_14_TOMCAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض كادنا كوپه : مورينيو و تهديد بازيكنان رئال در مورد گزارش دادن اتفاقات رختكن به مطبوعات

مرجع خبري رئال مادريد : خوزه مورينيو دوست دارد كه هر چيزي كه در رختكن گفته مي شود در همان جا باقي بماند . مربي پرتغالي دوست ندارد كه حرفي از رختكن لو برود و به گزارش راديو كادنا كوپه ، بازيكنان را در اين باره "تهديد " كرده است .
    همه چيز بعد از اولين الكلاسيكو از چهار بازي برابر بارسلونا در فصل گذشته آغاز شد . آن جا بود يكي از اخبار سري رختكن به مطبوعات درز پيدا كرد .
    آن جا بود كه مربي پرتغالي شك كرد كه يكي از بازيكنان اين خبر را به مطبوعات داده و بازيكنان را تهديد كرد كه اطلاعات تلفن هاي همراهشان را از مخابرات خواهد گرفت .
    تهديد مورينيو در آن موقع روي بازيكنان تاثيرگذاشت و حتي از آن موقع برخي از آنها از پاسخ دادن به تلفن هاي خبرنگاران امتناع مي كنند .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض تیتر روزنامه های آس و مارکا

چلسی به دنبال په په
    پیشنهاد فصلی 5 میلیون یورو برای 5 سال
    بازیکن پرتغالی در مارس گذشته با رئال مادرید به توافق 4 میلیون یورو و 4 سال رسیده بود
    اما هنوز رسمی نشده است
    خود بازیکن :" مسئله تمدید قرارداد ، زیادی طولانی شده است "
    نیمار امروز اولین بازی خود را در کنار مهاجمان 140 میلیون یورویی انجام می دهد
    آگرو :" در حال حاضر به رئال مادرید فکر نمی کنم "
    یک قدم دیگر به بارسا نزدیک شد : سسک خانه اش در لندن را به فروش گذاشت

درخشش آگرو در آرژانتین
    یک گل فوق العاده به بولیوی (1-1) زد و مسی را تحت الشعاع قرار داد
    طغیان کوئنت رائو پس از اصرار بنفیکا به فروختنش به چلسی
    بارسا امسال فقط 25 درصد پول خرید سسک را می تواند بپردازد

6. 3 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض کاسیاس :" امیدوارم فوتبالم را در رئال تمام کنم "

مرجع خبري رئال مادريد : ایکر کاسیاس پس از چند روز استراحت در قاره آمریکا ، دیروز در مراسم یک کمپ تمرینی که در مادرید برگزار شد شرکت کرد و با بچه های نوجوان هم صحبتهایی داشت .
    دروازه بان و کاپیتان رئال مادرید در این مراسم به تمامی سوالات بچه ها جواب داد . یکی از رایج ترین سوالات در مورد آگرو و نیمار بود ، دو بازیکنی که مد نظر رئال هستند . دروازه بان اهل مستولز در این باره گفت :" این به من ارتباطی پیدا نمی کند ، من مربی نیستم و باشگاه خودش این را می داند . " در مورد بازیکنانی که قرار است جدا شوند هم صحبتی نکرد .
    کاسیاس در مورد خودش هم گفت :" امیدوارم و می خواهم که فوتبالم را در رئال مادرید تمام کنم . "
    در مورد بازیهای رئال و بارسا در فصل گذشته هم گفت :" گاهی شرایط خوب پیش نمی رود . مثل زمانی که امتحان می دهید و نمره اش خوب نمی شود ."

8. 2 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض تلاش نایب رئیس بارسا برای عادی سازی روابط با رئال

مرجع خبري رئال مادريد : کارلوس ویلاروبی ، نایب رئیس بارسلونا در مصاحبه با اینفورماسیون گفت که کاتالان ها می خواهند روابط خود را با رئال مادرید عادی سازی کنند .
    این مدیر باشگاه کاتالانی گفت :" از نظر روابط آکادمیک سال مشکلی بود چرا که اتفاقاتی افتاد که برای فوتبال ، باشگاه ها و هیچ کس خوب نبود . اعتقاد داریم که نباید این اتفاق تکرار شود . می خواهیم که این مسائل را کنار بگذاریم و دیگر در موردش صحبت نکنیم . "
    وی افزود :" این مسئله برای ما تمام شده است . این برای فوتبال ، برای بارسلونا ، برای رئال مادرید یا برای هیچ کس دیگر خوب نبود . به هر صورت این قضیه دیگر گذشته و مربوط به گذشته هاست . در سوپرکاپ ، دوباره از صفر شروع می کنیم . مشکلی وجود نخواهد داشت . "
    حرفهایی که با توجه به بیانیه اخیر راسل مبنی بر قطع روابط با رئال مادرید کمی عجیب به نظر می رسد .

10. 2 کاربر از F_14_TOMCAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

کریس رونالدو: اگه این تابستون مورینیو از رئال میرفت، منم میرفتم منچستر سیتی!

کریستیانو رونالدو، اظهار کرد در صورتی که خوزه مورینیو در تابستان امثال از رئال میرفت، اون نیز به منچستر سیتی میپیوست.

رونالدو در فصل 2009 از منچستر با مبلغ 80 میلیون پوند به رئال مادرید پیوست و در فصل گذشته 40 گل برای این تیم به ثمر رساند اما اظهار کرد ممکن بود حضورش در رئال دچار مخاطراتی میشد.

اگر چه وی اعلام کرد از حضور مورینیو در رئال مادرید خوش حال هست و علاقمند به ادامه کار.

وی به Sunday Mirror گفت: " اگر قرار بود از اسپانیا برم، ترجیح میدم به لیگ برتر برگردم، اما الان نه"

" اول از هم ما باید لیگ قهرمانان را ببریم. اگر قرار بود به لیگ برتر برگردم، تیمی از شمال غرب رو انتخاب میکردم، از لندن خوشم نمیاد"

" تملق برانگیز هست وقتی بهتون پیشنهاد سالیانه 20 میلیون پوند رو میکنن، اما من با وکیلم صحبت کردم و فکر میکنم این بهترین کار هست که با مادرید بمونم برای اینکه امثال قراره ما بهترین باشیم، ما خیلی قدرتمند خواهیم بود"

" مورینیو تو مادرید میمونه پس منم باقی میمونم، اگه اون به چلسی بر میگشت، منم به منچستر سیتی میرفتم، اما اون الان مربی تیم هست، پس منم میمونم. "

کد:
    +
    خب همونطور که انتظار داشتم، کریس این حرفارو، کاملا تکذیب کرده..
    تویه صفحه فیسبوکش، کریس نوشته:
    The Sunday Mirror publishes an interview with me today. All that content is false. I have never spoke with the newspaper, and never made those statements
    (ساندی میرور، امروز یک مصاحبه از من چاپ کرد. تمام اون حرفها، ساختگی هستند. من اصلا با این روزنامه مصاحبه نکردم و هرگز این چنین حرفایی نزدم )

یعنی قشنگ معلوم بود که این مصاحبه، مشکل داره..
    کریس با اون همه جاه طلبی، رئال(یکی از بزرگترین تیم های تاریخ فوتبال) رو ول کنه و بره منچستر سیتی؟!
      محتوای مخفی: ... 

12. این کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رونالدو: من هرگز اون صحبت ها رو نکردم

کریس رونالدو، مهاجم تیم رئال مادرید صحبت نقل شده از وی بوسیله ی Sunday Mirror رو تکذیب کرد.

طبق گفته Sunday Mirror رونالدو گفته بود: " چون خوزه مورینیو در مادرید باقی ماند، منم میمونم، اگه اون باشگاه رو به قصد چلسی ترک میکرد، منم اونوقت به منچستر سیتی میرفتم"

اما کریس رونادو کاملا این صحبت ها را تکذیب کرده و در صفحه Twitter خود اظهار کرد: " Sunday Mirror صحبت هایی را از من نقل کرده، تمام اون صحبت ها کذب هستن. "

" من هرگز با این روزنامه مصاحبه نکردم و هرگز اون حرف ها رو نزدم "

کد:

14. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رئال مادرید در پی نزاع در تمرینات تیم بنفیکا، یک گام به کوئنترائو نزدیک تر شد

روابط این بازیکن با مربی خود Jorge Jesus بعد از درگیری د حین تمرینات روز شنبه به کدورت انجامیده.

این مدافع چپ پای تیم ملی پوش پرتغالی تیم بنفیکا، بارها از علاقه ی خود برای حضور در تیم رئال مادرید خبر داده.

به گذارش روزنامه Correio da Manha این بازیکن در تمرین روز شنبه ی خود از کوره در رفته و با یکی از هم تیمی های خود به جر و بحث پرداخت.

فابیو کوئنترائو در سال 2007 از تیم Rio Ave به بنفیکا پیوست، او ضمن ابراز علاقه به تیم رئال مادرید، اذعان کرده که به قرارداد خود با بنفیکا احترام میگذارد.

هرچند ممانعت از عقد قرارداد با مادرید گویا باعث ناامید شدن این بازیکن شده که در نهایت به درگیری در تمرینات ختم شده، مادرید اعلام کرده حاضر نیست مبلغی بیشتر از 15 میلیون یورو باضافه یک بازیکن برای به خدمت گرفتن وی بپردازد.

کد:

16. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیش خوان برجسته:

مورینیو کاپیتان جدیدی برای هدایت تیم می خواهد

دیگر پیش خوان ها:

به نظر می رسد مورینیو قصد دارد شخص دیگری به غیر از کاسیاس را به عنوان کاپیتان معرفی کند

برای موفق بودن با داورها رابطه بهتری داشته باشی

(منظورشو نفهمیدم که دقیقا منظورش کیه، ولی معنی دقیقش همینه)

در تیمهای قبلی مورینیو، کاپیتان ها همیشه یک دفاع بوده اند

مورینیو برای این اقدام در حال مذاکره با باشگاه و کاسیاس است

سرجیو راموس و ژابی آلونسو گزینه های احتمالی هستن

شاهین به مادرید آمده تا تمرینات با مورینیو را شروع کند

آرسنال بدون فابرگاس تمرینات پیش فصل را در آسیا شروع خواهد کرد

مانزانو از امروز کار خودش را با اتلتیکو مادرید رسما شروع کرد

دیکوویچ، نادال را شکست داد و قهرمان ویمبلدون شد

پیش نمایه آ.س:

پیش خوان برجسته:

مصاحبه اختصاصی نوری شاهین با آ.اس:
    " وظیفه من کنترل میانه میدان است "

دیگر پیش خوان ها :

شاهین: " مورینیو به من یک ماموریت داده که باید در آن موفق شوم "

" بارسلونا تیم خوبیست ولی رئال مادرید بزرگترین و بهترین تیم دنیاست "

نماینده های آگوئرو (IMG) از اتلتیکومادرید خواسته اند تا قیمت این بازیکن را کمتر کند

آنها معتقدند هیچ باشگاهی حاضر نمی شود 45 میلیون یورو بابت آگوئرو پرداخت کند

فابرگاس همچنان بازیکن آرسنال است ولی در تمرینات تیم حضور ندارد

فینال ویمبلدون: نادال نتوانست دیوکوویچ را شکست دهد

// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه

18. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شاهین: بارسلونا باشگاه خوبیه، اما مادرید بهترینه

بازیکن تیم ملی ترکیه معتقد است که تیمش بهترین تیم حال حاضر هست و این مقام را حتی با وجود موفقیت های اخیر بارسلونا، حفظ خواهد کرد. ضمن اینکه از موفقیت خود در این تیم مطمئن است.

این بازیکن جوان، اوایل امسال تابستان از Borussia Dortmund قهرمان بوندسلیگا به رئال مادرید پیوست، وی معتقد است که همچنان تیمش بهترین تیم کل تاریخ است.

وی به AS گفت: "بارسلونا تیم خوبیه، اونا این اواخر تو فرم خیلی خوبی بودن. هرچند رئال مادرید به عنوان تیم قرن شناخته شد و در نتیجه ما همچنان بهترین هستیم. "

بازیکن 22 ساله تیم رئال مادرید سپس از وظایفش در تیم صحبت کرد و اطمینان خود از حضور در ترکیب ثابت.

" مربی ازم میخواد که میانه میدان رو مدیریت کنم. من اعتقاد عمیقی به تواناییام دارم و میدونم که بازی رو از ابتدا شروع میکنم. من هیچ شکی نسبت به تواناییام ندارم و بهترینم رو نشون میدم تا موفق بشم. "

شاهین در کنار حمیت آلتینتوپ، رافائل واران و خوزه کالخون جزء بازیکن جدید تیم هستن که این تابستان به رئال مادرید ملحق شدن. او برای حضور در تیم باید با بازیکنانی مثل ژابی آلنسو، خدیرا، گاگو و لاسانا دیارا رقابت کند.

کد:

20. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •