منم دقیقا همین مشکل رو دارم!
تو حالت Challenge کلید Esc جای F1 عمل میکنه و میخواد کانکت بشه! باید از بازی در بیای و دوباره واردش شی!
منم دقیقا همین مشکل رو دارم!
تو حالت Challenge کلید Esc جای F1 عمل میکنه و میخواد کانکت بشه! باید از بازی در بیای و دوباره واردش شی!
یکی از مراحل چالنج رو انتخاب کن برو تو بازی بعد استارت بزن و خارج شو
میاد منوی اصلی بازی![]()
تمام چالنج ها رو تمام کردم اما همه ماشینها باز نشده
کسی کد تقلب داره که ماشینها باز شن
تا الان همین کارو کردم ولی من میگم برگردی عقب همون لحظه
باید مدال طلا یا پلانتونیوم بگیریتمام چالنج ها رو تمام کردم اما همه ماشینها باز نشده
کسی کد تقلب داره که ماشینها باز شن
بعضی هاشون منوشته مولتی باید بزنی تا ازا دشه !!
کسی تونسته بالاتر از 30 فریم بازی رو انجام بده ..البته رو ultra ؟؟
عزیزم بازی روی 30 فریم لاکه و بیشتر از 30 فریم نمیشه گرفتکسی تونسته بالاتر از 30 فریم بازی رو انجام بده ..البته رو ultra ؟؟![]()
دوستان شما کدوم نسخه رو دارید آخه من شنیدم نسخه Limited Edition این مشکلو داره...........!!!!!!!!!!!!!!!!!البته مال خودم هم همینه........
سلام.
آقا من ابن بازی رو خریدم ولی زبونش چینی یا یه چیزی تو این مایه هاست.
کلا اینطوریه یعنی باید پچی چیزی بگیرم براش یا اینکه از تو تنظیماتش میشه درستش کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
حداقل فریمی که می شه بدون گیر بازی کرد چنده آخه من قبلا رزیدنت اویل 5 رو با لپ تاپم که گرافیک ضعیف 3200hd داره تو تنظیمات متوسط بازی کردم و طبق بنچمارک سایت notebookcheck برای این گرافیک در تنظیمات حداقل می تونستم حداکثر 5 فریم بگیرم در حالی که من با تنظیمات بهتر راحت، بازی کردم. اگه در این مورد توضیح بدین ممنون می شم.
فریم 30 خوبه . فریم بر ثانیه که به صورت fps نوشته میشه یعنی تعداد دفعاتی که صفحه مانیتور در هر ثانیه تصویرش عوض میشه. فریم تا 25 رو بهش میگن فریم خوب. فریم بالاتر از 30 رو چشم انسان قادر به تشخیصش نیست که فریم بالاتره یا پایینتر. من بین 30 و 25 رو هم تشخیص نمی دمروی 20 هم میشه گفت یه فریم متوسط داری اما اصطلاحا ما میگیم لگ داره و حس می کنی بازی بعضی وقتا گیر میکنه و بعد ادامه میده . پاینتر از اون دیگه بازی حال نمیده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)