دوست عزيز شما وارد محلي كه بازي را نصب كرده ايد برويد و وارد فايلي به نام settings شويد .
مي تونيد وارد قسمت Player1 شويد و از منوي كشويي گيم پد خود را انتخاب كنيد و دكمه ها رو به راحتي و با سليقه خود اديت كنيد .
دوست عزيز شما وارد محلي كه بازي را نصب كرده ايد برويد و وارد فايلي به نام settings شويد .
مي تونيد وارد قسمت Player1 شويد و از منوي كشويي گيم پد خود را انتخاب كنيد و دكمه ها رو به راحتي و با سليقه خود اديت كنيد .
سلام دوستان، لطفا نحوه کار با برنامه Game Graphic Studio رو توضیح بدین. و بگید چطور میشه فایلهای پچ با پسوند BIN رو با این برنامه به بازی الصاق کرد.
ممنونم
حسين جان سلام مرسي كه حوابم رو دادين يه سوال ديگه داشتم ازت اونم اينكه من تو اين بازي مشكله اساسي دارم اينكه چرا تصوير و دوربين بازي اينجوري ميدوني چي ميگم وقتي پاس ميدم به كسي كه روبرو يا كنار يا جلويه زمينه تصوير قطع ميشه ميره سمته اوني كه توپ داري ميرسه بهش ادم گيج ميه چرا مثله فيفا نيست تصوير و دوربينش چرا اينجوريه ميشه كمكم كني نميشه كه مثله فيفا از اين دنگ وفنگها نداشته باشه ميفمي كه چي ميگم ها اميدوارم متوحه منظورم شده باشي منتظر جوابت ميمونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوست عزیز باید یک دوربین مناسب انتخاب کنی
در ضمن مثل فیفا نمیشه چون اگر میشد اسمش رو میزاشتن فیفا دیگه
مامالي جان من هر دوربيني رو كه انتخاب ميكنم همينجوريه يعني من هر جا كه توپ دستم باشه بخوام پاس بدم به يكي ديگه يكدفعه تصوير قطع ميشه و دوربين ميره رو اون كسي كه توپ رو ميخواد بگيره يعني توپ رو نميبيني اصلا گيح ميشم نميتونم بازي كنم ولي تو فيفا وقتي پاس ميدي يا شوت ميكني فقط توپ رو نشون ميده و دوربين همراه توپ حركت ميكنه و اصلا اينحوري نيست راهي نداره كسي هست كه بدونه مشكل از كجاست؟
سلام
شما احتمالا تنظيمات دوربين رو تغيير دادن و دوربين به جاي اينكه روي توپ متمركز باشه روي يكي از بازيكنان زوم شده
زاويه دوربين رو روي Wide بزارين و توپ رو select كنين
سلام دوستان
اگه مشکلی توی PES داشتید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
چند اسکوبورد(محل نام تیم و نتیجه)
و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اسکوبوردها رو دانلود کنید مطمئن باشید پشیمون نمیشید.
Last edited by martin_superhuman; 13-12-2006 at 13:55.
جدیدترین Update برای PES 6
امين جان مرسي ممنونم ازت كه راهنماييم كردي مرسي ميرم خونه ببينم چجورياست اين بازي امين تو خودت فيفا رو بيشتر دوست داري يا اين چس 06 رو؟
مسلما Pes6 !!!
فيفا اصلا ارزش نصب كردن هم نداره چه برسه به بازي كردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)