سلام
قابل توجه دوستانی که میخان خرید کنند
قیمت بانه EX520 چهل اینچ ،امروز یک میلیون و پنجاه وپنج.
سلام
قابل توجه دوستانی که میخان خرید کنند
قیمت بانه EX520 چهل اینچ ،امروز یک میلیون و پنجاه وپنج.
hovo جان سلام و خسته نباشید.
یه سوال داشتم به نظرت امکام ارسال تصویر لپ تاپ به صورت بیسیم به روی این تلویزیون 46ex520 وجود داره ؟؟؟البته توو ایران منظورمه؟؟
نه شما شبکه تماشا دارید ما که نداریم
در ضمن شما پایتخت بین المللی ایرانید ما پایتخت فرهنگی
این گاید هم فقط یه ساعت 8 داخلشه اونم ماله وقتیه که شبکه اصفهان هنوز 24 ساعته نشده بود از 8 صبح شروع میشد اینا بعد ار اینکه 24 ساعته شد و دیجیتال شد هنوز یادشون رفته بزش دارن
در ضمن آخه ما کجاو تی وی دیجیتال کجا اما خدایی کیفیت پخشش خیلی الان عالی تو برنامه های زنده نسبت به 1 ماه پیش خیلی بهتر شده یعنی تصویر به نظر میرسه به i رسیده باشه حالا مثلا 420i امید وارم یه روز به 1080p برسیم این قدر تلویزیون کابلی حال میده
من تا حالا چیزی ندیدم اما انگار یه خبرایی هست
لینک dlna امضا من رو آخرین صفحش رو بخون
یعنی چی ، ما شبکه تماشا نداریم .( میشه بیشتر توضیح بدی )
در تهران که الان 576i هست . ما هم امیدواریم که 1080P ببینن . ( به قول یکی از دوستان آرزو بر جوانان عیب نیست )
سلام
می خواستم ببینم فرق nx720 با ex520 چی هست؟ فقط 3 بعدی بودن یا فرق دیگه ای هم می کنه؟
ممنون
شبکه تماشا شبکه جدید دیجیتال که چند شب پیش پخش آزمایشیش رو شروع کرد و فقط فعلا توی تهرانه
24 ساعته فیلم میزاره البته با ifilmفرق میکنه اون بیشتر عربی میچرخه این میخواد فارسی بچرخخه (چی نوشتم)
فکر کنم شما فیلم فول اچ دی تا حالا ندیدی که فکر میکنی اینی که ایران داره روی دیجیتال پخش میکنه 576 باشه
خدایی شما مثلا پاندای کنگفوکار رو با کیفیت720I ببینی همه چی دستگیرت میشه من بلوری شو دان کردم از فیلم باران محشره
خیلی قشنگ بود -(بوق)- میگفت حیف وقت که میزارم این تصاویر آشغال دوبله شده رو میبینیم
کاششکی یکی اینها رو دوبله میکرد
1080p
?
والا چی بگم من خیلی سواد فنی ندارم ولی برو. بچ میگن با امواج و دیجیتال و اینها نمیشه!
یاید کابلی باشه
زمین تا آسمون
حیف پول نیست نری 720 بخری؟حتما بی خیال 2 بعدی شو برو یه 2000 هرتز بخر
الان فهمیدم شما شبکه نمایش رو میگید ، خیلی هم خوب نیست با این کیفیت فیلماش در روز فکر کنم 5 تا فیلم ( ایرانی ، خارجی درهم ) میزاره که شاید دو تاش خوب باشه و در 24 ساعت تکرار میکنه .
موافقم اصلا ارزش اینهمه خرج کردن برای دوبله این فیلم های کیفیت پایین رو نداره .
در مورد اون 576i هم عرض کردم که تهران اینطوری هست .
راست میگی ، پس یکی از بچه ها میگفت در آینده کیفیتش از م ا ه و ا ر ه هم بیشتر میشه .
سلام
منظرتون رو نفهمیدمزمین تا آسمون
حیف پول نیست نری 720 بخری؟حتما بی خیال 2 بعدی شو برو یه 2000 هرتز بخر
میشه بگید چه فرق هایی می کنه به غیر از اینکه سه بعدی هست ؟
ممنون
سلام
لطفا اگه ممکنه فایل آپگرید مدل KLV-40EX400 رو همراه با آموزشش بدید یا اگه از قبل هست لینک تاپیکش رو لطف کنید.
واینکه این مدل اگه آپگرید بشه دیجیتالش فعال میشه ؟؟
باسپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)