سلام من 6960 سامسونگ رو ترجیح میدم قیمت هم 1.980.000 تومان مدل شارپ هم بد نیست اما خوب گرانتر تقریبا 2.450.000 تومان البته با بلوری پلیر اما من که تست کردم تو فیلم های کیفیت بالا شاید کمی بهتر باشه اما امکانات کمتری داره و از همه مهم تر به نظرم توی تصاویر SD چند مرحله پایین تر از سامسونگ کیفیت ساخت هم که هر دو ساخت ایران هستند نمیشه گفت واقعا کدوم بهتره .
در باره 57000 هم چیز بدی نیست 2 اینچ بزرگتر قیمت هم 1.780.000 هزار تومان کیفیت تصاویر HD از دو مدل بالا ضعیف تره 3 بعدی اون هم چون 100 هرتز خیلی چیز شاخی نیست و مدل 69100 از اون بهتره اما به هر حال 3 بعدی ارزان تر و راهتری از اکتیو ها داره و 2 اینچ بزرگ تر اون هم برای هر کسی یه میزان اهمیت داره شاید اگر از فاصله 3 - 4 متری ببنید خیلی 2 اینج مهم نباشه اما از فاصله بیشتر از 4 متر خوب این 2 اینچ بزرگتر خودش مزیت حساب میشه
به هر حال من با توجه به امکانات قیافه و خیلی چیزهای دیگه 6960 رو ترجیح می دم اما خوب نیاز های هر آدمی متفاوته و خودتون باید تصمیم بگیرد اگر خواستید می تونم جایی رو معرفی کنم که هر 3 این ها ر کنار هم ببینید و مقایسه کنید .