من موندم که ۴۰ بردارم یا ۴۶...خونمون کوچیکه و ۷۰ متره! از طرفی ما دیر به دیر وسایل رو عوض میکنیم و من میترسم ۴۰ بردارم،زود دموده بشه و حوصلش رو نداشته باشیم بعدا؟!!تو بانه که EX720 سایز 46 رو با 2 تا عینک و یه فیش 3 تاییی می فروشن.
من موندم که ۴۰ بردارم یا ۴۶...خونمون کوچیکه و ۷۰ متره! از طرفی ما دیر به دیر وسایل رو عوض میکنیم و من میترسم ۴۰ بردارم،زود دموده بشه و حوصلش رو نداشته باشیم بعدا؟!!تو بانه که EX720 سایز 46 رو با 2 تا عینک و یه فیش 3 تاییی می فروشن.
رفیق من یک led 40 برداشتم حدود چندین ماه پیش هنوز یک سال نشده
درسته واقعا ازش راضی هستم و دارم باهاش حال می کنم و برای خونمون خوبه
ولی دوست داشتم بزرگ ترش رو بر می داشتم
ببین اگه زیاد نزدیک تلویزیون اینا نمی ری و مثل من اندازه باست مهم هست 46 ور دار اگه جلو تلویزیون همش می شنید و فاصلتون کمه همون 40 رو بردار
م یدونی اخه اگه نزدیک بشینی بزرگ باشه یکم فک کنم کله درد می گیری اگه دور باشی راحت تری
حالا کی از تصویر بزرگ بدش میاد ؟؟؟
هر جور دوست داری اندازه 46 اینچ رو بگیر با یک متری چیزی برو به خانواده نشون بده با هم دیگه نظر بدین
که می خواهید یا نه
البته من سوالات قبلی شما خبری نداشتم فقط خواستم کمکی کرده باشم
راستی بچه ها کسی نمی دونه الان ارزون ترین مدل چیه
فقط یک چیزی که بشه نگاش کرد ؟؟؟
ممنون...پس میرم تو نخ ۴۶ اینچ..... فعلا ۱۵۰۰ پیاده شدم برا این!!! ببینم میز و سینما خانگی چی هست بردارم باهاش که ارزون باشه و دانشجویی!!!
دوستان الان که مدل های جدید اومد تا 2 تومن میشه چیز خوبی ازشون گرفت یا باید برم سراغ همون مدل های قدیمی؟
کلا با 2 تومن چی میتونم بگیرم 3D اش هم خیلی مهمه
یه تصویر کلاً مشکی اجرا کن. بهتر جواب میده
سونی معمولاً پیسکل میسوزونه :(
من 1 هفته میشه LED EX720 خریدم . بدون گارانتی . اصل مالزی .روی کارتن هم نوشته EX72. و با 2 تا عینک 3 بعدی سونی اصل . اگه نمایندگی یک دونه میده مطمئن باشید یکیش رو میدزده . و فکر میکنم حدودا 100 هزار تومن قیمت هر عینک باشه . پس بدونید که کجا میره ؟؟!! بله بازار آزاد .
به نظر من خیلی ایده اله سایزش . البته الان بعید میدونم کمتر از 1500 گیر بیاری !! نمایندگی ندارن ( نگرد نیست !) اگر هم گیر بیاد من پرسیدم 2300 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! همین سایز 40 اینچ . کلا فقط تلویزیون و کنترل و پایه و همین 2 تا عینک هست .
سلام
یه سؤال:
می خواستم بدونم که سامسونگ، تلویزیون "فول ال ای دی (Full LED)" داره یا نه؟
با تشکر.
نه نداره، Full array ) Full LED ) اگه می خواید برندهای سونی، ال جی، Vizio (ویزیو)، شارپ و...
سامسونگ مدلایی داره که edge led باشند و local dimming هم داشته باشن مثل UND8000 که قیمتشون هم یکم بالاست.
سامسونگ و پاناسونیک Full LED ندارند متاسفانه.
راستی شما از سام سرویس نپرسیدین چقدر از پول تلویزیونتونو بر میگردونن در صورت انصراف از تعویض؟
نه پرسیدم نمایندگی هام اکثرا 2 تا عینک میدن.
من امروز رفتم نمایندگی.... یه دونه عینک میده که هیچ، رو هر تلوزیونی(من نمونه های ۴۰ و ۴۶ اینچ رو پرسیدم!!) از مدل های ۷۲۰ و ۵۲۰ حداقل یه میلیون گذاشته بودن!!!!و مدل ۷۲۰ که سه بعدی داره، همراهش یه عینک میادن!نه پرسیدم نمایندگی هام اکثرا 2 تا عینک میدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)