تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم قهرمان لیگ قهرمانان اروپا 2010-2011 خواهد شد؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا ( اسپانیا)

88 48.89%
  • منچستر یونایتد ( انگلیس)

92 51.11%
صفحه 44 از 49 اولاول ... 34404142434445464748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 481

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | فینال

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

منم به خودم و به همه بارسایی ها تبریک میگم . خیلی بازی قشنگی بود .

2. 2 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اول تبریک میگم به بارسایی ها....خیلی خوب بازی کردند و حقشون هم بود....اما یه نکته رو من بگم....همتون میدونید بهترین تیم از لحاظ مهره بارسلوناست...نمیدونم از کدوم شبکه بازی رو میدیدید....چندبار گزارشگر گفت ژاوی...اینیستا....و چند بار گفت کریک...گیگز؟!!
    ضعف عمده منچستر مثل فینال 2009 خط میانی بود....هم حمله خوب کار کرد دیشب هم خط دفاع که اگه ویدیچ نبود بازم گل میخوردیم.....بهترین بازی رو اورا انجام داد....پارک هم با تمام وجود بازی کرد....اما نمیدونم چی باعث شد دیشب گیگز اونجوری باشه...فکر میکنم شایعات اخیر....اما در هر صورت خطوط میانی دیشب محو بود....فرگوسن تا کی میخواد رو داشته هاش پا فشاری کنه....واقعا از نظر هافبک ها ضعیف هستیم.....اگه از اول والنسیا دفاع راست بود و نانی وینگر راست شاید نتیجه بهتر میشد.....بارسا دیشب اومده بود که ببره...هرچند اول بازی استرس داشتند و یونایتد خوب شروع کرد....اما هافبک ها توپ به مهاجم ندادند....اون چند تا توپ رو هم ویدیچ وفردیناند فرستادند....دیشب چوب نداشتن هافبک رو خوردیم....بازم به طرفدارهای بارسا تبریک میگم...شایسته این قهرمانی بودند...رونی اگه بازیکنی مثل ژاوی پشتش باشه دیگه ببینید چه میکنه....الان که تنهایی داره با تمام وجود واسه یونایتد بازی میکنه....حرکات اخر بازی بوسکتس هرچند تو نتیجه تاثیری نداشت اما خلی اذیتم کرد...شایسته بازیکنی که تو بارسا بازی میکنه نیست....
    امیدوارم فصل بعد بازیکن بیشتر بخریم تا دیگه شاهد همچین بازی های ضعیفی از یونایتد نباشیم

4. 9 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

ببینم این آمار 80-90 درصد سایتا رو که رای به برد منچستر دادن از کجا آوردی؟
    توی نظرسنجی سایت گل اینترنشنال که یکی از پربازدیدترین سایتای ورزشی دنیا هم هستش 53درصد رای به قهرمانی منچستر دادن
    پس اونا هم همه نفهمن و باید به عقلشون شک کرد چون شما اعتقاد داری هرکی زده منچستر پس هیچی نمیفهمه از فوتبال هان؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برین تاپیک اختصاصی تیم بارسا تو همین p30world رو نگاه کنین...
    لینکهاش اونجا هست...
    Last edited by LiverBarca; 29-05-2011 at 13:25.

6. 2 کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب سلام به همگی
    اول اینو بگم که حدود دقیق 45 دقیقه نشستم و یه پست رو تایپ کنم که برق رفت و همه چی پر.

ابتدا من هم باید به بارسا تبریک بگم نه به خاطر برد دیشب نه .بخاطر هنری که در لباس فوتبال ارائه میده .بخاطر ارائه سبک نوینی از فوتبال که باید گفت به فوتبال شخصیت داد.

اما امروز باید به منچستر افتخار کرد .باید به تیمی افتخار کرد که با جوانانی به فینال رسید که خیلی ها قبل از شروع فصل گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان رو هم دشوار می نمودند اما همان ها فراموش کرده بودند که ما منچستریم و مردی به عنوان سرمربی داریم که فراتر از همه پیش بینی هاست.اری امروز هیچکدام از طرفداران منچستر نباید ناراحت و شرمگین بابا این باخت باشیم .باید سرمان را بالا بگیریم و افتخار کنیم به اینکه منچستریم.باختیم اما با شایستگی و غرور و با ارائه بازی شرافتمندانه باختیم .

واقعا تبریک گفتن در هر پوششی به این گروه هنرنمایی بارسا دشوار و مشکل است.
    اسم هایی مانند گواردیولا،مسی،ژاوی،اینیست ا،پویول،ابیدال و... مسلما اسم هایی هستند که امروز در قالب طرفدار هر تیمی که باشی باید ستود و بزرگ داشت.

وصف صحنه های زیبای بازی دیشب بسی سخت و شاید ناممکن اما..
    چقدر لذت بردم زمانی که جام را ابیدال بر بالای سر خود برد کسی که معنای امید را باز زنده کرد و ما را به یاد فینال 99 انداخت .کسی که انهمه بعد از تحمل و مقاومت در مقابل ان بیماری لعنتی بالاخره با شکوه برگشت و افتخار افرید.کسی که وقتی از او یاد می شود بی اختیار یاد مرحوم ناصر حجازی می افتم که انهمه رنج و درد را تحمل کرد و پرید.یادش گرامی.خدایا لااقل امثال بابک معصومی ها را برای ما نگه دار....

دیشب بازی را از بارسا دیدیم که فک کنم که در طول این فصل کمتر به این حد از کیفیت دیده بودیم اگه بارسا در طول فصل فوقالعاده بود این بازی چیزی فراتر بود.

همه ما منچستری ها قبل از بازی قدرت بارسا را می شناختیم و دل به حرف فرگوسن کبیر بسته بودیم که میگفت مشکل بازی فینال 2009 را فهمیده ،میگفت که فهمیده باید چیکار کنیم؟میگفت که در این بازی ان نقطه ضعف ها را برطرف خواهد کرد اما براستی چه شد؟
    اری فرگی کبیر مشکل را دریافته بود اما فوتبالی که بارسا ارائه میدهد فراتر از هر راه حلی است.به نظر من در این برهه هیچ تاکتیک شرافت مندانه ای نمیتواند این تیم را متوقف کند.تیمی که به نظر من شاید جزو 5 تیم برتر در طول تاریخ در همه رده های فوتبالی است.

ما دیشب خوب بازی کردیم اما میگم بارسا فراتر از حد انتظار بود.کاش اسطوره ای مث گیگز دیشب هنرنمایی همیشگی خود به رخ میکشید اما هفته سختی که او پشت سر گذاشته بود یا بهتر بگم برایش پشت سر گذاشته بودند مانع از نمایش همیگش اش شد.والنسیا هم مث همیشه نبود.اما میرسیم به محبوبی درون دروازه .ادوین فن در سار .واقعا سخته که درون دروازه منچستر
    کسی غیر از او ببینی.دیشب تا اخرین لحظه فینال 99 جلو چشمانم بود و امید را احساس می کردم اما به قول یکی از دوستام تیم مقابل بارساست و با همه تیم ها فرق میکنه.کاش رفتنت مث اشمایکل سراسر غرق خوشحالی بود اما تو برای ما همیشه همان فن در سار محبوب خواهی ماند .اشک های دیشبش مطئنا بخاطر دوری از منچستر هست نه ....

حدود 5 یا 6 سالم بود که جام جهانی 94 رامیدیدم البته برام توفیق اجباری بود.به لطف داشتن خانواده ای فوتبال دوست همیشه در کنار عموها و دایی و دیگر اقوام فوتبال رو میدیدم.هنوز ان پنالتی لعنتی فینال روبرتو یادم هست.بعد از اون بود که به خاطر خانواده پدری خود را استقلالی و به خاطر درخشش های مارادونا ارژانتینی میدیدم و البته در کنار اینها خود را یه منچستری تمام عیار.
    هدف من از اوردن این بیوگرافی اینه که بگم در طول تمام سالیانی که فوتبال میبینم هیچوقت فوتبالی به نابی و مدرنی فوتبالی که امروز بارسا ارائه میده ندیدم.هر چند کارشناسان ندا از
    لغزش پایه های این کاخ خودساخته را میدهند.

دیشب همه لرزش دستان فرگی کبیر را دیدند و متاسفانه در همین تاپیک هم دوستانی بودند که توهین کردند به فرگوسن به همین ها بگویید یادشان باشد که این دستان بار ها و بارها جام هایی را بر بالای سر برده که شما از پس ان اشک هایتان را سرازیر نشانده اید .دستانی که اینچنین می لرزد نشان از عشق و هیجان و تعصب نسبت به تیمی است که سالها مانند بچه ای او را بزرگ کرده و امروز در قامت شیاطینی سرو قامت لرزه بر اندام حریفان می اندازد.

8. 17 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad-ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینم این آمار 80-90 درصد سایتا رو که رای به برد بارسلونا دادن از کجا آوردی؟
    توی نظرسنجی سایت گل اینترنشنال که یکی از پربازدیدترین سایتای ورزشی دنیا هم هستش 53درصد رای به قهرمانی منچستر دادن
    پس اونا هم همه نفهمن و باید به عقلشون شک کرد چون شما اعتقاد داری هرکی زده منچستر پس هیچی نمیفهمه از فوتبال هان؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیز شما خودت رو ناراحت نکن.
    کسی که فرگوسن رو مسخره میکنه ازش بیش از این انتظار نمیره
    ---------------
    به عنوان یه رئالی قهرمانی بارسا رو تبریک میگم!
    دیشب یه فوتبال بی نقض رو ارائه کردن که حتی من رئالی هم به وجد آورد.

10. این کاربر از Javad-ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

دوستان فراق از اینکه ما هوادار کدوم تیم هستیم و فراتر از همه کریهی که قبل و بعد بازی انجام میدیم اما برای من خیلی‌ ناراحت کنندس که عده از دوستان برای افول بارسا ( تیمی خود سیر الکس و چند ماه پیش آقای خاص از سبک بازیش تمجید میکنند ) لحظه شماری میکنند من تنها دل‌ خوشیم دیدن یه بازی کامل از بارسا حتا وقتی‌ میبازه به شعور من بیننده و همچنین هوادار توهین نمیکنه ( متاسفانه عکس خیلی‌ از تیم‌های وطنی که خیلی‌ آرو از فوتبال ملی‌ زده کردن) .
    دوستان من بارسا ثابت کرده که متعلق به کاتالان نیست بلکه سرتاسر دنیا دوست دارن فوتبال به وجد میاره .
    من همیشه دوست دارم هم تو لیگ اسپانیا و هم قهرمانان بارسا با تیمی بازی کنه که حرفی‌ برای گفتن دارن ،به عنوان یه هوادار بارسا می‌خواهم ریل با تمام قوا در مقابل ما بازی کنه و همچنین تیمهای دیگه، این که سال بعد بارسا زمین بخور چه سود برای عاشقان فوتبال داره جدا رو جوابش فکر کنید ؟
    ممنون

12. این کاربر از hitman908 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نكاتي كه كمتر ديده شد

1- بازي خوب ويديچ كه جداي از باخت منچستر نبايد از اون گذشت بدون شك يكي از دلايل اومدن منچستر به فينال بود
    2- بازي خوب روني و به ويژه ضربه خوبش زدن يه گل در فينال يعني نمره خوب يادمون نره مسي هم يك گل زد
    3- گل زيباي منچستر گرفتن توپ در كناره ها و بازي تركيبي با يكي دو پاس كوتاه جلوي متخصصين اين كار يعني ژاوي و اينيستا كار كه اگر بارسا دوباره اجازه شكل گرفتن بهش ميداد ميتونست حتي باعث تغيير نتيجه هم بشه
    4- و از همه مهمتر سخت ترين 10 دقيقه ي ابتدايي براي بارسا در چند سال اخير
    نقشه فرگوسن مشخصا زدن يك گل زود هنگام بود و اگر در دقايق ابتدايي شانس با بارسا يار نبود باز هم نتيجه ممكن بود چيز ديگري باشه به ويژه روي يك پاس توي عمق و فشار مهاجم منچستر و پاس رو به عقب پيكه كه من هنوز هم نفهميدم والدز چجوري اونقدر سريع واكنش نشون داد و با پا توپ رو دور كرد
    حقيقت اينه كه با وجودي كه بارسا خيلي برتر بود و آمار هم اين رو نشون ميده اما براي بردن شانس هم به كمكش اومد

نكاتي كه اذيتم كردن
    1- فيلمبرداري خيلي بد كه سينا هم اشاره كرد شايد بدترين فيلمبرداري چند سال اخير بود اصلا از ويمبلي انتظار نداشتم
    2- زوم دوربين روي دستهاي سرآلكس به نظر من بدترين انتخابي بود كه فيلمبردار و كارگردان انجام دادن كارگردان يه بازي فوتبال بايد مثل سينما درس اين رشته رو خونده باشه تاريخ اين رشته رو دونسته باشه اگر قهرمان فيلمها قداست داره و هميشه سعي ميشه شكست ناپذير نشون داده بشه قهرمان فوتبال هم قداست داره
    لرزش دستهاي فرگوسن چه چيزي رو ميخواد به بيننده القا كنه؟ خرد شدنش رو؟استرسش رو؟ فرگوسن پا به سن و سالي گذشته كه اسمش دوره كهن ساليه لرزش براي همچين كسايي اون هم در همچين شرايطي طبيعيه شما در بازيهايي با هيجان كمتر هم اگر دوربين بره روي دستهاي فرگوسن لرزششون رو خواهيد ديد پس ويژه اين بازي نبود استرس فرگوسن تا جايي كه من يادمه در اكثر بازيها اينجوري بوده و براي كنترلش سعي ميكنه آدامس بجوه يكي ديگه ممكنه سيگار بكشه يكي ديگه ممكنه آب نبات بزاره توي دهنش مثل كرايوف روي نيمكت بارسا
    من وقتي فرگوسن رو نشون ميدادن به تلويزيون نگاه نميكردم واقعا ديدن يه قهرمان در چنين شرايطي سخته و اي كاش كارگردانهاي فوتبال اين رو درك كنن و بفهمن كه فيلمبرداري فوتبال با سينما فرق داره
    و باز هم انتظار نداشتم در انگليس اينقدر روي اين جور صحنه ها تمركز بشه
    3- از برد و گلزني تيمم خيلي خوشحال ميشدم دست ميزدم گل گل ميكردم اما اين فقط تا زماني ادامه داشت كه دوربين وندرسار رو نشون نداده بود و به محض نشون دادن چهره وندرسار ناخودآگاه سكوت ميكردم بازم هم برام سخت بود ديدن شكسته شدن دروازبان كهنه كاري كه به اندازه سرمربي تيمم سن داره
    گل خوردن از كسي مثل پدرو كه نصف وندرسار سن داره شايد در ابتدا براي من بارسايي خوشحال كننده باشه اما وقتي به اين فكر ميكنم كه فردا ممكنه مثلا يه بازيكن 17 يا 18 ساله پويول رو لايي بده واقعا ديدنش سخته و بيشتر دوستان منچستري رو درك ميكنم.... به ويژه اينكه وندرسار در آستانه خداحافظي هم بود
    كلا اين صحنه ها بيرحميهاي خاص فوتباله كه در كنار شاديها هميشه من رو اذيت ميكنه
    و انگار اين سنت فوتباله كه هميشه غم و شادي رو مثل سنگ و شيشه كنار هم نگه داره

14. 16 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز واقعا متن زیبایی بود . خیلی خوشم اومد وقتی خوندم .
    اما عمده ترین دلیلی که باعث باختمون شد محو شدن خط میانی از بازی بود .
    گیگز واقعا چند بار پاش به توپ خورد ؟ چرا اسکولز از اول تو بازی نبود ؟ چرا نانی از اول بازی نکرد ؟ والنسیا هم عقب بازی میکرد .
    اگه جنگ میانه میدان رو میتونسیم از ان خودمون کنیم حداقل نتیجه ی دیشب رقم نمیخورد . واقعا یه هافبک بازی ساز خوب جاش اون وسط زمین کمه .
    اما گذشته دیگه برنمی گرده . بهتره به جای افسوس به اینده نگاه کنیم . مالکای منچستر بهتره یکم خرج تیم کنن چند تا بازیکن خوب برای میانه زمین بگیریم . می ترسم یه روزی برسه ما هم رویه ارسنال روپیش بگیریم . نمیگم بده اما با جوون ها که نمیشه به جنگ تیم های بزرگ رفت . این مشکل ارسناله . که میترسم به ما هم سرایت مکنه .
    باز هم به طرفدارای بارسا تبریک میگم .
    بعد فینال رم از بارسا خیلی متنفر شدم چون برام باخت بااون تیمی که داشتیم سخت بود اون تیم ستاره های بیشتری نسبت به این تیم داشت .
    اما دیشب بازیشون قشنگ بود رفتارشون قشنگ بود ( بلند کردن جام توسط ابیدال ) بهم گفت که چیزای دیگه ای به جز خود فوتبال هم هست .
    ولی بهترین و شرافتمندانه ترین راه برای شسکت این بارسا بازی مثل خودشونه . جنگ میانه زمین .

16. 2 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم به نوبه خودم این قهرمانی رو به طرفداران بارسلونا تبریک میگم.
    بازی خیلی خوبی بود و بارسلونا هم مستحق قهرمانی بود این بازی حاشیه های خیلی جالبی هم داشت مخصوصا عصبی بودن فرگوسن روی نیمکت که خیلی صحنه تاثیر گذاری بود.نشون میداد که چقدر مربیان زیر فشار روانی هستن.
    امیدوارم طرفداران منچستر هم صبور باشن و این باخت رو خیلی زود فراموش کنن.

18. این کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من واقعا از بازی خیلی قشنگ بارسلونا متعجب شدم
    پاس کاری حرفه ای حتی این تیک در فضا های خیلی کم هم پاس کاری خیلی قشنگی از خود نشان دادن
    به نظر من بارسلونا شایسته ی قهرمانی بود
    و این قهرمانی رو تبریک میگم

20. 2 کاربر از armin_software بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •