تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 171 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    دوستان این تاچ پد ما قابلیت چند لمسی کار نمیکنه. قبلا کار میکرد و خیلی عالی بود ویندوز عوض کردم اینطوری شد. نمیدونم کدوم درایور روش نصب کردم که کار میکرد. ممنون میشم راهنمایی کنید.

با تشکر...

ویرایش: درستش کردم
    Last edited by mosolim; 22-07-2011 at 07:56.

2. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام من دستگاهم رو یک هفته ای هست که خریدیم الان با این تاپیک اشنا شدم.وقتی سرویس تگ رو می زنم حتی مدل دستگاهم رو هم اشتباه نشون میده اگه ممکنه بهم بگید مال من هم تقلبی و.. هست یا نه.ممنون
    سرویس تگ دستگاه هم 5YLXSP1

می بخشید ولی تو بایوس دستگاه هم همین رو نوشته.مگه میشه بایوس رو دست کاری کرد.فقط یک راه مونده اونم چک کردن انلاین هست که بلد نیستم.درایورهاش هم به هم ریختست یک کلیپ شو امریکایی با کیفیت اچ دی روش اجرا کردم فرم فرم پخش میکنه و تصویرش اصلا جالب نیست اگه کسی درایور هاش رو برای فروش داره یا میتونه کلا کمکی کنه ممنون میشم بهم پیغام بده.
    دوست عزیز شما گفتید که دستگاهتونو تهیه کردین اما نگفتید که ایا Inspiron 5110 خریدید یا Vostro V130. شماره سرویس تگی که گفتید 5YLXSP1 بوده و مربوط هست به این لپتاپ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با این شکل و شمایل:

اما این تاپیک مربوط میشه به inspiron n5110 با این شکل و شمایل:

حاالا اگر لپتاپتون این شکلی هست و مطمئن هستید که شماره سرویس تگ درست اعلام کردین برچسب سرویس تگ لپتاپ و همچنین شماره سرویس تگ لپتاپ شما به شکل دستی عوض شده که امکانش هست. بله میشه سرویس تگ بایوس لپتاپو تغیر داد. اگر این طور باشه و لپتاپی که خریدید n5110 هست معمولا این کار برای این صورت میگیره که لپتاپ ریفر هست و برای این که شخص پی نبره به این کار میان و سرویس تگ و برچسب سرویس تگ دستکاری میکنن.
    اما کسی که بلد هست سرویس تگ بایوس دستکاری کنه اینقدر پخمه نیست که بیاد و سرویس تگ یک لپتاپی بزاره که کلا با مدل خریداری شده شما متفاوت باشه. ریفر به معنای این هم نیست که لپتاپتون سریع خراب میشه. اگر صفحات قبلو بخونید توضیح داده شده.
    با این حرف ها اگر میبینید که جنس فروخته شده به شما این مشکلو داره و مطمئن هستید میتونید شکایت کنید البته اگر بتونید به حقتون برسید.

چک کردن آنلاین هم برای شما دقیقا همین اطلاعاتو نشون میده. متاسفم که نمیتونم بیشتر از این توضیح بدم چرا. اما اگر میخواهید به صورت آنلاین چک کنید با اینترنت اکسپلولر لینکی که فرستادمو باز کنید و در صفحه به دنبال کلمه Change Service Tag بگردید روش کلیک کنید و کمله Find My Service Tag بفشارید. به صورت مرحله ای راهنمایی میشید که چه کاری باید انجام بدین.
    در مورد درایور میتونم تمام درایورهایی که برای لپتاپ خودم دانلود کردمو روی یک dvd رایت کنم و در جایی در تهران تقدیمتون کنم البته این درایورها فقط روی n5110 جواب میده.
    Last edited by mansia; 22-07-2011 at 08:28.

4. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما گفتید که دستگاهتونو تهیه کردین اما نگفتید که ایا Inspiron 5110 خریدید یا Vostro V130. شماره سرویس تگی که گفتید 5YLXSP1 بوده و مربوط هست به این لپتاپ:
    کد:
    با این شکل و شمایل:

اما این تاپیک مربوط میشه به inspiron n5110 با این شکل و شمایل:

حاالا اگر لپتاپتون این شکلی هست و مطمئن هستید که شماره سرویس تگ درست اعلام کردین برچسب سرویس تگ لپتاپ و همچنین شماره سرویس تگ لپتاپ شما به شکل دستی عوض شده که امکانش هست. بله میشه سرویس تگ بایوس لپتاپو تغیر داد. اگر این طور باشه و لپتاپی که خریدید n5110 هست معمولا این کار برای این صورت میگیره که لپتاپ ریفر هست و برای این که شخص پی نبره به این کار میان و سرویس تگ و برچسب سرویس تگ دستکاری میکنن.
    اما کسی که بلد هست سرویس تگ بایوس دستکاری کنه اینقدر پخمه نیست که بیاد و سرویس تگ یک لپتاپی بزاره که کلا با مدل خریداری شده شما متفاوت باشه. ریفر به معنای این هم نیست که لپتاپتون سریع خراب میشه. اگر صفحات قبلو بخونید توضیح داده شده.
    با این حرف ها اگر میبینید که جنس فروخته شده به شما این مشکلو داره و مطمئن هستید میتونید شکایت کنید البته اگر بتونید به حقتون برسید.

چک کردن آنلاین هم برای شما دقیقا همین اطلاعاتو نشون میده. متاسفم که نمیتونم بیشتر از این توضیح بدم چرا. اما اگر میخواهید به صورت آنلاین چک کنید با اینترنت اکسپلولر لینکی که فرستادمو باز کنید و در صفحه به دنبال کلمه Change Service Tag بگردید روش کلیک کنید و کمله Find My Service Tag بفشارید. به صورت مرحله ای راهنمایی میشید که چه کاری باید انجام بدین.
    در مورد درایور میتونم تمام درایورهایی که برای لپتاپ خودم دانلود کردمو روی یک dvd رایت کنم و در جایی در تهران تقدیمتون کنم البته این درایورها فقط روی n5110 جواب میده.
    خیلی خیلی ممنون.ولی به خدا من بی سواد نیستم وقتی میام تو تاپیک 5110 پست می زنم میدونم مدل لپ تاپم چی هست.5110 مشکی هست متاسفانه مشکلاتشم زیاد هست همینطوری که شما گفتید حتما کار فروشنده هست.من می خوام بدونم ایا راهی هست با فاکتور فروش از این اقا شکایت کنم اصلا کجا باید شکایت کنم.یه مشکلی هم که داره بلوتوسش دریافت می کنه ولی ارسال نمی کنه .یک کلیپ شو با کیفیت اچ دی رو فرم فرم پخش میکنه در کل اصلا ازش راضی نیستم.وقتی مودم دایل اپ دل رو بهش وصل می کنم یه صفحه ابی میاد و کامپیوتر ریست میشه.واقعا مردونگی تو ایران مرده .من نمیدونم با این لپ تاپ که دو هفته هم نیست خریدم باید چکار کنم.

6. این کاربر از sara asadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون.ولی به خدا من بی سواد نیستم وقتی میام تو تاپیک 5110 پست می زنم میدونم مدل لپ تاپم چی هست.5110 مشکی هست متاسفانه مشکلاتشم زیاد هست همینطوری که شما گفتید حتما کار فروشنده هست.من می خوام بدونم ایا راهی هست با فاکتور فروش از این اقا شکایت کنم اصلا کجا باید شکایت کنم.یه مشکلی هم که داره بلوتوسش دریافت می کنه ولی ارسال نمی کنه .یک کلیپ شو با کیفیت اچ دی رو فرم فرم پخش میکنه در کل اصلا ازش راضی نیستم.وقتی مودم دایل اپ دل رو بهش وصل می کنم یه صفحه ابی میاد و کامپیوتر ریست میشه.واقعا مردونگی تو ایران مرده .من نمیدونم با این لپ تاپ که دو هفته هم نیست خریدم باید چکار کنم.
    قصد جسارت نداشتم اما خوب تا حالا موردی پیش نیومده بوده که سریال لپتاپ عوض شده باشه با لپتاپ دیگری که هیچ ربطی بهش نداره و بعد تازه این که سریال اون لپتاپه هم ریفر باشه و بسیاری از قطعاتش هم ریفر باشه. این شاهکاره کسیه که سریالو دستکاری کرده. در مورد شو که گفتید احتمالا درایور گرافیک و directx درست نصب نشده اند. تست کنید شاید حل بشه. مودم اکسترنالو به پورت usb2 بزنید.
    اگر میخواهید شکایت کنید همین امروز برید پیش فروشنده و حتما با یک مرد 30 سال به بالا برید که حتما جواب دریافت کنید. منظورمو که میدونید؟! در ایران فکر نکنم از نظر قانونی به جایی برسید مخصوصا این که این مسائل کامپیوتری, جزئیات زیادی داره و در ارتباط با اینترنت هست. بهترین کار و بهتون گفتم که چه کاری کنید البته فکر نکنم با حرف زدن در مغازه کاری از پیش ببرید و باید از راه دیگه ای پیش برید.....

قبل از بردن لپتاپ حتما هارد کامپوترتونو از اطلاعات شخصی و خصوصی به صورت مطمئن پاک کنید تا زمینه سوء استفاده پیش نیاد و لپتاپو کامل در بسته بندی ببرید اونجا که بهونه گیری پیش نیاد. اگر پیشنهاد لپتاپ دیگری از همین مدل کردند قبل از تعویض سریالشو اینجا قرار بدین. اما کسی که سره دیگریو کلاه میزاره بهتره دیگه باهاش معامله نشه.
    امیدوارم حل بشه
    Last edited by mansia; 22-07-2011 at 13:18.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام دوستان میشه بگید لپ تاپم ریفر هست یانه؟
    دوست عزیز . تصویر صفحه service contracts and warranties هم قرار بدید چون بدون اون صفحه نمیشه قطعی گفت اما این مشخصات نشون میده لپتاپ ریفر نیست.
    Last edited by mansia; 22-07-2011 at 10:40.

پروفشنال swamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    * TEHRAN *

پيش فرض

a07 هم برای بایوس برای دانلود گذاشته شد تو سایت دل

10. 2 کاربر از swamp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اگر یه گفته های مانسیا ی عزیز عمل کردید لطف کنید اینجا بگید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

با سلام دوستان میشه بگید لپ تاپم ریفر هست یانه؟
    به احتمال 99% مشکلی نداره
    اگر عکس قسمت Service Contract & Warranties رو بزاری یا سرویس تگو بزاری جواب قطعی تری میگیری

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

a07 هم برای بایوس برای دانلود گذاشته شد تو سایت دل
    دوستان این اپدیت مربوط میشه به پشتیبانی این کامپیوتر از cpu جدید.

Fixes and Enhancements
    1. Added new CPU support

بنابراین به نظر میرسه که dell میخواد n5110 با cpu جدیدتر به بازار ارائه کنه.

لینک دانلود بایوس a07
    کد:

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

واسه من از 03 به 07 آپدیت شد حالا چی میشه؟؟
    یعنی چه تغییری میکنه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •