تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 314 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه hldvpsdk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    ببخشید دوستان من دوباره سوال میپرسم البته قبلا این سوال رو پرسیدم اما میخوام نظر بقیه رو هم بدونم.
    پردازنده 2410m که در لپ تاپ 6050 وجود داره تو بازی ها مشکلی ایجاد نمیکنه؟قدرتش ضعیف نیست برای crysis و mafia2. حالا میخوام نظر بقیه رو هم بدونم.
    واسه گرافیک 6770 مشکلی ایجاد نمیکنه؟محدودیتی مثلا؟

در آغاز فعالیت rasool63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Malayer

پيش فرض

سلام
    ببخشید دوستان من دوباره سوال میپرسم البته قبلا این سوال رو پرسیدم اما میخوام نظر بقیه رو هم بدونم.
    پردازنده 2410m که در لپ تاپ 6050 وجود داره تو بازی ها مشکلی ایجاد نمیکنه؟قدرتش ضعیف نیست برای crysis و mafia2. حالا میخوام نظر بقیه رو هم بدونم.
    سلام دوست عزيز
    براي اكثر بازيها تعداد دو هسته براي پردازنده كافيست و بعضي از بازي ها سه هسته نياز است، بايد توجه داشته باشيد هرجه هسته ها بيشتر باشد مصرف انرژي بالاتر ميرود در كل چون كاربرد شما بازي است ميزان دو هسته معقول مي باشد

بنچمارك 6770 با دو بازي مورد نظر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Mafia 2= ultra
    Crysis = high

3. این کاربر از rasool63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iran.sniper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    حساس نشو !

پيش فرض

کسی جواب منو نمیده ؟؟؟
    چرا من هر بازی نصب میکنم حتی با تنظیمات پایین بازی حالت لوک خوردن داره ؟ کسی امتحان کرده مشکل داره ؟
    جواب بدین plz

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستای عزیز که باراهنماییاشون توخرید این لب تاپ کمکم کردن مخصوصا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
    آقامن 2هفته ای میشه این مدل روخریدم دیروزکه داشتم اطلاعات لب تاپ خودموبابرنامهcpu-zبا عکسایی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از برنامه cpu-zگرفته بودچک میکردم بایه موردبرخوردم که بااطلاعات ایشون فرق میکرداونم توقسمت Motherboardبخش Modelبودکه برا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زده بودمدل10.1cولی برامن10.22هست میخواستم بدونم ایناباهم چه فرقی میکنن یا خدایی نکرده لب تاپ من موردی نداره که؟؟؟؟؟؟خواهش میکنم راهنماییم کنید

6. 2 کاربر از mrb01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه .princess's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

کسی جواب منو نمیده ؟؟؟
    چرا من هر بازی نصب میکنم حتی با تنظیمات پایین بازی حالت لوک خوردن داره ؟ کسی امتحان کرده مشکل داره ؟
    جواب بدین plz
    دوست عزيز يه ويندوز 64 نصب كنيد بهتر جواب ميگيريد اما محض احتياط همه قسمتهاي تنظيم گيم لپتاپ رو به حالت دي فالت برگردونيد و در حالت اپتيمال پرفمنس بذاريد شايد جواب بده ايشالا موفق باشي

8. این کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Reza-90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان این مدل Esata نداره ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

ببخشید منظور از ریفر چیه؟
    اگه Lenovo y570 ازون ور بیارم خوبه؟

تنها لپتاپي كه ميدونم با اين مدل قابل رقابت هستش لنوو 570 شما اگه خواستيد از اون ور بياريد حتما از سايت خريداري كنيد تا قابليت كاستمايز داشته باشيد چون اگه قرار باشه به ويندوز ا دلار كه تو ايران ميتونيد خريداري كنيد چرا بايد 100 $ هزينه كنيد ميتونيد يه لوازم جانبي مثل كول پد خوب واسش خريداري كنيد ايشالا موفق باشيد

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------

دوستان این مدل Esata نداره ؟
    ايني كه دارم ميگم ازش مطمئن نيستم اما از يكي از دوستان شنيدم كه پورت يو اس بي 3 اين لپتاپ قابليت پورت اي ساتا هم داره اما بازهم شك دارم تو ريويوش هم نديدم كلمه اي از اي ساتا بريده باشه اما واسم زياد مهم نيست و بكار نمياد بيشتر قدرت و سرعت لپتاپ واسم مهمه

در آغاز فعالیت Reza-90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ايني كه دارم ميگم ازش مطمئن نيستم اما از يكي از دوستان شنيدم كه پورت يو اس بي 3 اين لپتاپ قابليت پورت اي ساتا هم داره اما بازهم شك دارم تو ريويوش هم نديدم كلمه اي از اي ساتا بريده باشه اما واسم زياد مهم نيست و بكار نمياد بيشتر قدرت و سرعت لپتاپ واسم مهمه
    بله . فکر نکنم داشته باشه . خیلی سایتها رو گشتم ولی ندیدم داشته باشه .

شاید منظور اون دوستمون این وسیله بوده که به USB3 میخوره :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Desert Rose

پيش فرض

سلام
    يه سوالي كه در مورد Core i5 و ‍Core i7 هست اينه كه 7 داراي 4 هسته حقيقي و 4 هسته مجازي هست كه اين باعث ميشه كارهاي سنگين پردازشي بابه راحتي انجام بشه شايد معني مجازي و حقيقي يكمي قابل تصور نباشه اما ميشه واسه راحتي اينطور تصور كنيد كه وقتي قرقره اي رو به وسيله ريسمان به حركت در مياريد شايد كمي سخت باشه اما اگه يه قرقره ديگه در كنارش به صورت سري قرار بديد ،سنگيني بار تقريبا نصف ميشه اما چرخش قرقره اولي باعث چرخش قرقره دومي ميشه اين تكنولوژي Hyper-threadingدر آي 7 بكار رفته اما در آي 5 اينطور نيست و از همون چهار هسته حقيقي خودش استفاده ميكنه جالبتر اينكه در آي 3 تكنولوژي Hyper-threading بكار گرفته شده اما با دو هسته حقيقي و دو هسته مجازي اما نكته اي كه برگ برنده رو بين آي 5 و آي 3 تعيين ميكنه اينه كه آي 5 از فناوري Hyper-Threading درسته كه استفاده نميكنه اما از يه فناوري ديگه اي استفاده ميكنه كه بنام Turbo Boost هستش ساده بخوام بگه كاري كه اين تكنولوژي انجام ميده اينه كه سرعت بيشتري به صورت خودكار به پردازنده مي‌ده طوري كه با اين تكنولوژي به راحتي ميتونيد 7 فايل سنگين رو همزمان اجرا كنيد در حاليكه آي 3 اين خصوصيات رو نداره... هر دوي اين تكنولوژي ها رو يعني Hyper-Threading , Turbo Boost و به اضافه 4 تا هسته حقيق ميشود آي 7 حالا اگه تكنولوژي Hyper-Threading رو ازش حذف كنيد ميشه آي 5 و به نظرم اگه كارهاي گرافيكي و يا گيم مد نظرتونه روي كارت گرافيك سرمايه گذاري كنيد ولي اگه كارهاي محاسباتي مد نظرتون بود و همينطور سرعت كارها و روون بودن برنامه ها مد نظرتونه آي 7 بگيريد در ضمن داشت يادم ميرفت آي 7 يه تكنولوژي ديگه اي هم داره بنام SD GRAPHIC كه رنگها ي عكس و فيلم رو تقويت ميكنه و طبيعيتر جلوه ميده در مورد كارت گرافيك هم اين مدل 6770 فقط تو لپتاپهاي سري گيمينگ من DDR5 رو ديدم ولي بازهم عرض ميكنم كارت گرافيك پي سي از لپتاپ خيلي قويتره ولي باز هم اين كارت گرافيك در حد قابل قبول و در حد ابرومندانه اي ميتونه از مقام خودش دفاع كنه خيالتون راحت باشه هر بازيي كه تا حالا عرضه شده با رزولوشن متوسط حتي بالا رو به راحتي ميتونه ساپورت كنه ولي فكر نكنم مترو 2033 رو با ديتل بالا خيلي روون اجرا كنه اگه رو كيفيت متوسط يا بالا تنظيم كنيد ميتونه مترو 2033 رو روون اجرا كنه فكر نكنم هيچ بازيي مثل 2033 گرافيك بالا بخواد اين گرافيك معادل 555 جي فورس هست كه تو لپتاپ لنوو 570 بكار گرفته شده اما مطمئن نيستم كه اون DDR5 هستش يا DDR3 ... به هر حال اين لپتاپ با اين قيمت بهترين لپتاپ حال حاضر ايرانه تا 2-3 سال به راحتي از عهده هر نرم افزاري به راحتي بر مياد خيالتون راحت باشه ايشالا موفق باشي

13. 3 کاربر از .princess بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Persian_1984's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    بچه هایی که منتظر Lenovo Y570 هستند. من با شرکت سازگار تماس گرفتم. ورود این مدل به ایران تیر ماه امسال هست. از نظر کانفیگ همون کانفیگ هایی که تو سایت Lenovo قید شده وارد ایران میشه. تقریبا برتری خاصی نسبت به این مدل از HP نداره. تنها برتری بوت شدن سریعتر ویندوز (در حدود 10 ثانیه سریعتر) نسبت به لپ تاپ های دیگه هست که بخاطر تکنولوژیه بایوس هست. حدود 200 گرم سبکتر هست که البته شاید کانفیگ های بالاترش سنگینتر باشه و وزن 2.7 کیلو که داده شده برای کافیگ پایه هست. کارت گرافیک GT 555m که ظاهرا هم سطح 6770 هست. فاقد finger print هست. بعضی ها میگفتند که صفحه نمایش با قابلیت سه بعدی داره که اینطور نیست. و اما قیمت y570 هم در حدود 1400 - 1500 به من گفتن. کلا برتری خاصی نداره . وزنش یک برتری محسوب میشه که شاید نشان از ضعف در استحکام هم باشه باید جنس بدنه لپ تاپ را از نزدیک دید.
    یک نکته میمونه اونم کیفیت ساخت و طول عمر لپ تاپ هست که زمان مشخص میکنه. چندان روی سابقه یک برند نمیشه طول عمر لپ تاپ را تخمین زد . هر برند سری های متفاوتی ارائه میکنه که بعضی اوقات خوب در میاد بعضی اوقات بد. کسایی که روی طول عمر لپ تاپ خیلی حساسند بهتره لپ تاپ هایی را انتخاب کنند که حداقل یک سال از ورودش به بازار گذشته و امتحانش رو پس داده.

15. 2 کاربر از Persian_1984 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •