به نظر من که سایز صفحش خوبه خوراک گیم و نت و فیلم دیدن...من الان ویو2 دارم 3.7 اینچه اندازش خوبه ولی عالی نیست...
در مورد مشکل صفحش فکر کنم شانسی باشه برای رفیقم همچین مشکلی نداره...
دوستدار شما یاشار
به نظر من که سایز صفحش خوبه خوراک گیم و نت و فیلم دیدن...من الان ویو2 دارم 3.7 اینچه اندازش خوبه ولی عالی نیست...
در مورد مشکل صفحش فکر کنم شانسی باشه برای رفیقم همچین مشکلی نداره...
دوستدار شما یاشار
کسی جواب منو نمیده؟؟![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا اشكال نداره گريه نكنيد انشا الله درست ميشه
آخه اين شركت چه فكري كرده گوشيي اي صحفش لمسي نيست را با قيمت 600 داده توبازار
100 تومن بزاريد روش گوشي لمسي،دو هسته واقعي و ...بخريد(منظور gs2)
Last edited by mohammadsm; 06-08-2011 at 20:02.
ترول (Troll) یک اصطلاح اینترنتی است و به کسانی اطلاق میشود که در جوامع آنلاین مثل فرومها یا بخش کامنتهای یک سایت، پیامهایی بیربط، ناراحت کننده و فتنه آمیز ارسال میکنند با این هدف اصلی که بقیه را وادار به عکسالعملهای احساسی کنند و باعث بحثهای بیربط به موضوع اصلی شوند. این کلمه میتواند هم به شکل اسم برای فرد ارسال کننده بکار رود و هم به شکل فعل برای خود عمل (مثلا ترولوری یا ترول کردن).
بخونید جالبه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا پنج شنبه یکی gs2 شو داده بود بهم راش بندازم، یه چهار پنج ساعتی دستم بود، یه مقایسه کوچیک میذارم:
گوشیو که روشن میکنی، اولین چیز صفحه نمایشه که به چشم میخوره، تو این که کنتراست بینهایت سامسونگ واقعا واقعا واقعا حیرت آوره، و روشنایی بلک زیوری (0) واقعیه، شکی نیست، اما وقتی بیشتر دقت میکنی میبینی سامسونگ با اون صفحه نمایش امولد گند زده به گوشی ! این صفحه نمایشا رنگ هارو غیر واقعی نشون میدن، سفیدی که پنل شارپ اچ تی سی سفید نشون میده سامسونگ آبی متمایل به سبز نشون میده، و قرمزهارو جیغ میکنه. قطعا اچ تی سی و یا بقیه ی برندها میتونن از این پنل های نمایش سوپر امولد سامسونگ استفاده کنن،پس تو این که دلیلی دارن که ازینا استفاده نمیکنن شکی نیست !مثلا اپل با اون عظمت بیمار که نیست الکی رتینا بزنه !
این مساله ی ال سی دی رو طولانی گفتم، چون شما متعصبین سامسونگی خیلی روش مانور میدین !
حالا بقیه :
2- وایفای : سامسونگ آنتن دهی فوق العاده ضعیفی داشت، در حد یک یا دو خط ! در صورتی که اچ تی سی همیشه سه خطش پر بود، تنها نقطه ضعف سنسیشن اینه که وقتی دستتو میذاری رو آنتن کامل قطع میشه!
3- روونی سامسونگ و اچ تی سی تقریبا با هم برابر بودن، اصطلاحا اسموث بودن، فقط سنسیشن بعضی موقع ها تیک های کوچیکی میگرفت، اونم برای سنس 3 خوف هست! اما دو بازی رو روشون اجرا کردم، بابل بلاست که بخاطر برنامه نویسی ضعیفش خیلی رو پردازنده فشار میاره! سامسونگ توش کامل لگ داشت، اما اچ تی سی به جز چند تا مرحله، همرو روون اجرا میکرد و انگری برد که جفتشون بدون لگ اجرا کردندیگه انتظار نداشتین تو چند ساعتی که دستمه بازیای اچ دی رو امتحان کنم ؟
4- دوربین : دوربین سامسونگ تو حالت عکس ، عکساش خیلی واضح تر و واقعی تر بودن، اما تو حالت فیلم، فیلم ها تاریک و بیرنگ بودن . من اگر بخوام انتخاب کنم، سنسیشن رو بر میدارم !
5- تاچ : هر دو گوشی در مورد حساسیت یکجورن، فقط سامسونگ یخورده جلوتر از دستت حرکت میکنه! اینجوری برنامه نویسی شده، تنها مشکل اچ تی سی گیر کردن هاشه، که اونم به ندرت اتفاق میفته، برای من تو هفته ی پیش فقط دیروز یعنی جمعه حدود دو ساعت گوشی ساسپوند بود، که اونم با آپدیت بعدی یا کاستوم رام حل خواهد شد ... زیاد بد نیست ! (فک کنم با استفاده ی زیاد از گوشی این اتفاق میوفته)
6- خوش دستی گوشیه که نگم دیگه ! مکعب مستطیلو که کارخونه پلاستیک سازی ایران پلاستم میتونه تحویل ملت بده!من گوشی با کیفیت خوب و خوش استیل میخوام!
7- دکمه های زیر گوشی، واقعا عذاب آورهمال سامی ! تنها خوبیش اینه که با اون دکمه سخت افزاریم میشه گوشیو آنلاک کرد، ولی چلق چلقش میره رو اعصاب !
8- دیگه یادم نیست، تقریبا همه چیو نگاه کردم، مهماش همینا بود که گفتم. گوشیارو دادم دست دو تا از فامیلا که هیچ اطلاعی از گوشی نداشتن، جفتشون سنسیشنو برداشتن! اینم برا بند 6. + آنتن جی اس ام هم خیلی ضعیف بود، ولی کیفیت مکالمه از اچتیسی بیشتر
خلاصه اینکه بعد کار با گلکسی اس بیشتر به گوشیم علاقمند شدم! امیدوارم زود تر مشکلات نرم افزاریشم حل بشه !
راستی اچ تیسی زیاد تر از سامی داغ میشد، اونم برا جنس بدنه بود که بنظرم خوبم هست چون سی پیو باطری سریعتر خنک میشن !
در کل هیچ گوشی بدون عیب نیست! یکی زیادی معیوبه یکی یکم معیوبه، سامی هم کلن معیوبه ... دیزاین هارو نگاه کن، همش کپی پیست و طرحای احمقانه. شخصا موتورولا و بعد هم اچتیسیو قبول دارم
**
----
راستی گفتم زیر صفحه گرد و خاک میره، من تو شمال اینو روی تخت قهوه خونه رو پتو حل دادم برسه دست یکی دیگه، شب که نگاش کردم دیدم زیر صفحه پرز رفته، ولی زیاد تابلو نیست! یه آیپدم بود مال یکی از آشناها زیر صفحش شن رفته بود تو ساحل : ))
-
اگر این ترول رو قبل تایپ دیده بودم ، غذا نمدیادم بهش، الان حیفم میاد پستمو پاک کنم !![]()
Last edited by e.khafan!; 06-08-2011 at 21:35.
ال ای دی ، زیر نوار اسپیکر گوش، سمت راسته ، دقیقا بقل دوربین، زیاد جالب نیت وقتی داره شارژ میشه !
کلن بیشتر اچ تی سیای اندرویدی دارن، هر رویدادی رو اگر ندیده باشین، چون صفحه خاموشه با چشمک زدن به شما تذکر میده، موقع شارژ نارنجی میشه
گوشیای سیستم عاملی یه زمانی رو میخوان مثل ویندوز یا macos یا هر چیز دیگه ای تا لئد شن، این زمان توی اندروید نسبتا زیاده، اما با فست بوت لود اچ تی سی که قابل خاموش روشن شدنم هست میتونید گوشیو در عرض چند ثانیه (زیر ده ) روشن کنید و سریع به کارتون برسید .. ار با iOS کار کرده باشی میدونی چقدر زجر آوره گوشیو بعد باطری تموم کردن روشن کنی .. ولی این این مشکلو نداره !
دوست گلم نگفتی مکعب کدومه؟فک کنم سامی بوده منظورت
---------- Post added at 03:23 AM ---------- Previous post was at 03:20 AM ----------
چراغ وضعیتش با چه رنگی هشدار میده؟مث نوکیا سفیده یا همون نارجی میزنه؟
شما از صدای خروجی اسپیکرش راضی بودی؟
از کمکت خیلی ممنون![]()
به به روحیم عوض شد با این پست نمردیم شما بالاخره فهمیدی داری بی انصافی میکنی در مورد گوشیت حالا دلیل پستهای منو فهمیدی دوست عزیز خفن؟ حالا قدر گوشیتو بدون
توجه : بچه ها این مقایسه ای که این دوستمون گذاشته مطمئن باشید درسته چون ایشون به گوشیش خیلی ایراد میگیرفت
Last edited by sAeEd_kHaAn; 07-08-2011 at 07:57.
بله دیگه سامی بود، اچتیسی با اون منحنی های زیباش مکعبه ؟؟؟
چراغ وضعیت
سبز - چشمک زن : رویداد جدید
نارنجی - چشمک زن : کم بودن باطری، فکر کنم زیر 15%
نارنجی : در حال شارژ
سبز : فول شارژ
اسپیکرم ، کیفیت صدا خیلی عالیه (فوق العاده نیست) با تکنولوژِی SRS enhancement خیلی کیفیت صداش خوب و بمش هم عالیه . من زیاد از اسپیکر استفاده نمیکنم، ولی یه بار دوستم با گوشی خودش امتحان کرد صدای این نصف اون بود ، اون گوشیش پی وان سونی بود.
عزیز جان بی انصافی که نمیکردم! واقعا اون مسایلو داشت، اما بعد دیدن سامی متوجه شدم اونا چیزای عادی ایه !به به روحیم عوض شد با این پست نمردیم شما بالاخره فهمیدی داری بی انصافی میکنی در مورد گوشیت حالا دلیل پستهای منو فهمیدی دوست عزیز خفن ؟ حالا قدر گوشیتو بدون![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)