تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 130 اولاول ... 344041424344454647485494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1298

نام تاپيک: سریال ساختمان پزشکان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

ســـلام

در مـــورد قسمـــت دیــشب :

خوب بود ! یعنی همونطور که بقیه هم گفتن نسبت به قسمت های قبلی بهتر بود !

ولی متوجه چیزی شدم ... این قسمت خیلی زود تر از قسمت های قبلی ساخته شده بود ... یعنی حداقل این قسمت بعد از قسمت مشاوره دکتر نیما با زن دکتر سهرابی ساخته شده بود ! ... ولی دیشب پخشش کردن !

به چند دلیل این حرفو میزنم :

- آخه جریان مشاوره زن دکتر سهرابی با نیما ماله خیلی وقت پیشه و چه لزومی داشته که تویه این قسمت یاد آوری بشه!

- خانوم شیرزاد چند وقتی هست که دیگه میتونه دکتر افشار رو از دکتر ملکی تشخیص بده و این جریان ماله اوایل سریال بود ، ولی تویه این قسمت باز هم داشت سر این جریان خل بازی در میاورد : دی

- به جان خودم تویه قسمت قهر کردن پدر و مادر نیما ، یه سکانس که مادر نیما اومده بود خونه نیما و داشت با نازنین حرف میزد ، یه تلویزیون LCD من تویه خونه دیدم ! شاید اشتباه کنم ولی شک زیادی دارم !

ولی در کل قسمت جالبی بود ! عالی نبود ولی بد هم نبود !

2. 9 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

ســـلام

در مـــورد قسمـــت دیــشب :

خوب بود ! یعنی همونطور که بقیه هم گفتن نسبت به قسمت های قبلی بهتر بود !

ولی متوجه چیزی شدم ... این قسمت خیلی زود تر از قسمت های قبلی ساخته شده بود ... یعنی حداقل این قسمت بعد از قسمت مشاوره دکتر نیما با زن دکتر سهرابی ساخته شده بود ! ... ولی دیشب پخشش کردن !

به چند دلیل این حرفو میزنم :

- آخه جریان مشاوره زن دکتر سهرابی با نیما ماله خیلی وقت پیشه و چه لزومی داشته که تویه این قسمت یاد آوری بشه!

- خانوم شیرزاد چند وقتی هست که دیگه میتونه دکتر افشار رو از دکتر ملکی تشخیص بده و این جریان ماله اوایل سریال بود ، ولی تویه این قسمت باز هم داشت سر این جریان خل بازی در میاورد : دی

- به جان خودم تویه قسمت قهر کردن پدر و مادر نیما ، یه سکانس که مادر نیما اومده بود خونه نیما و داشت با نازنین حرف میزد ، یه تلویزیون LCD من تویه خونه دیدم ! شاید اشتباه کنم ولی شک زیادی دارم !

ولی در کل قسمت جالبی بود ! عالی نبود ولی بد هم نبود !
    یادآوری نشد !! یه کلمه اون زنه سهرابی گفت از وقتی اوردمش پیش شما خیلی بهتر شده ! خواستن یه جوری دیالوگ درست کنن فیلم پر شه دیگه

اتفاقا همین قسمت قبلش رمان قرمز و آبی بسته بود به دستاش نمیتونست تشخیص بده !

شاید اینجوری باشه به هر حال فکر نمیکنم ربطی داشته باشه ! خب واسه این قسمت اومدن تلویزیونشونو عوض کردن ! آخه ملت به این چیزا که توجهی نمیکنن ! یادشون میره ... احتمالا واسه این قسمت مجبور شدن این کارو کنن !

4. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

اتفاقا دیشب داشتم به این فک میکردم . آره منم یادمه LCD بود

6. 2 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

خوب بعد از چند قسمت زووم کردن رو کارها و مشکلات نیما امشب با عوض کردن موضوع واقعا یه قسمت خوب و پر طنز رو شاهد بودیم.
    خیلی خوب بود امشب.
    من یکی که خوشم امد

8. 6 کاربر از BIKHIAL_ALL_75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

داشتم فکر می کردم نقش دکتر نیما رو مهران مدیری هم می تونست بازی کنه
    چون قبلا نشون داده نقش ادمای بد شانس و بدبخت و تا حدودی دست و پاچلفتی رو خوب می تونه بازی کنه
    در مرد هزار چهره و دو هزار چهره دیدیم.
    شاید نقش روانشناس رو بهنام تشکر بهتر در بیاره ولی اگر کارگردانش مدیری بود با متن های قوی برادران قاسم خانی بسیار سریال بهتری میشد نسبت به سروش صحت که سریال 4 خونش بسیار ضعیف بود.

هر چند مهران مدیری چند سالی هست که کلاس کاریش بالاتر رفته و دیگه طنز های روتین ساختمانی کار نمی کنه.

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

با كمال احترام با اين حرفتون موافق نيستم دوست عزيز

به نظرم مهران مديري به اندازه ي كافي يه همچين نقش هايي رو ايفا كرده و همه از تمام توانايي هاي مديري تو اينچنين نقش ها اطلاع داريم ... كسايي كه خيلي بلا سرشون مياد ... هميشه تو سري خور هستند و همه چيز رو ميندازن تقصيرشون ... ( مثل پاورچين / مرد هزار چهره و ... ) و به نظرم بازي كردن مديري خيلي كليشه اي ميكرد كار رو ...

اين رو هم اضافه كنم در استاد بودن مديري هيچ شكي نيست ... من از طرفداران ايشون هستم. اما يه وقتايي تو طنز يه نوآوري هايي لازم ميشه ... همين حضور بهنام تشكر در نقش اصلي سريال ... همين باعث ميشه كه بيننده اين نقش براش تازگي داشته باشه هرچند در ابتدا خوب نتونه ارتباط برقرار كنه ... اما بعد از گذشتن يكي 2 قسمت از طرف خوشش مياد.

نمونه هايي اينچنيني تازه رو در طنز خيلي داشتيم ... نمونه ي قبلي كه تازگي شاهدش بوديم شخصيت فاميل دور در كلاه قرمزي ... شايد ابتدا خيلي ها ميگفتن بياد به 2 شخصيت محبوبتر يعني كلاه قرمزي و پسر خاله بها داده بشه اما بعدا و در آخر سريال بلا شك همه بهترين شخصيت رو فاميل دور ميدونستند... چون بهش اجازه ي ابراز وجود و فرصت داده شد.

11. 7 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

چون قبلا نشون داده نقش ادمای بد شانس و بدبخت و تا حدودی دست و پاچلفتی رو خوب می تونه بازی کنه
    موافق نیستم

اتفاقا به نظر من نقشی که نیما بازی میکنه با نقشی که مهران توی فیلمای خودش بازی میکنه از زمین تا آسمون فرق داره !
    نیما بدشانس هست ولی فک نکنم دست و پا چلفتی باشه !!
    به نظر من که مهران مدیری اصلا سبک کاریش به نقش یه روانشناس نمیخوره و اصلا نمیتونه مثل بهنام تشکر بازی کنه این نقشو !
    و همینطور بهنام نمیتونه توی یه نقش مثل مسعود شصت چی بازی کنه !
    میگن هر که را بهر کاری ساختن

13. 4 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نکته جالب این قسمتش٬ تقلب ناصر تو شطرنج بود٬ رسما کیش و مات می کرد

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با وجود ناصر بد نبود................

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با كمال احترام با اين حرفتون موافق نيستم دوست عزيز

به نظرم مهران مديري به اندازه ي كافي يه همچين نقش هايي رو ايفا كرده و همه از تمام توانايي هاي مديري تو اينچنين نقش ها اطلاع داريم ... كسايي كه خيلي بلا سرشون مياد ... هميشه تو سري خور هستند و همه چيز رو ميندازن تقصيرشون ... ( مثل پاورچين / مرد هزار چهره و ... ) و به نظرم بازي كردن مديري خيلي كليشه اي ميكرد كار رو ...

اين رو هم اضافه كنم در استاد بودن مديري هيچ شكي نيست ... من از طرفداران ايشون هستم. اما يه وقتايي تو طنز يه نوآوري هايي لازم ميشه ... همين حضور بهنام تشكر در نقش اصلي سريال ... همين باعث ميشه كه بيننده اين نقش براش تازگي داشته باشه هرچند در ابتدا خوب نتونه ارتباط برقرار كنه ... اما بعد از گذشتن يكي 2 قسمت از طرف خوشش مياد.

نمونه هايي اينچنيني تازه رو در طنز خيلي داشتيم ... نمونه ي قبلي كه تازگي شاهدش بوديم شخصيت فاميل دور در كلاه قرمزي ... شايد ابتدا خيلي ها ميگفتن بياد به 2 شخصيت محبوبتر يعني كلاه قرمزي و پسر خاله بها داده بشه اما بعدا و در آخر سريال بلا شك همه بهترين شخصيت رو فاميل دور ميدونستند... چون بهش اجازه ي ابراز وجود و فرصت داده شد.
    البته منم گفتم که اگر 4 - 5 ساله پیش بود شاید بازی می کرد ولی الان همین که بازی نمی کنه بهتره چون نو آوری هم لازمه.

17. این کاربر از Golbarg01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •