دوستان یه جیل بتا اومده مال 4.3.3 هست؟؟؟
واسه ی iOS 5 B1 و B2 که گرین پویزن قشنگ اسم آیپد 2 رو زده بود... بدون هیچگونه بتا و اینایعنی دقیقا همون طوری که آیفون جیل میشه
تازه فک می کنم جیلبرک بتا1 قبل از جیلبرک 4.3.3 بتا آیپد 2 بود
![]()
دوستان یه جیل بتا اومده مال 4.3.3 هست؟؟؟
واسه ی iOS 5 B1 و B2 که گرین پویزن قشنگ اسم آیپد 2 رو زده بود... بدون هیچگونه بتا و اینایعنی دقیقا همون طوری که آیفون جیل میشه
تازه فک می کنم جیلبرک بتا1 قبل از جیلبرک 4.3.3 بتا آیپد 2 بود
![]()
دوستان من تبلت رو برای کار اینترنت میخوام.اهل بازی و فیلم نیستم زیاد.البته بدم نمیاد که بعضی اوقات 2-3 تا فیلم هم بذارم توش باشه.
16 گیگ کافیه؟
کلا خود سیستم عامل و فایلهای روت یا اصلی چقدر از فضا رو میگیره و چند گیگ از 16 گیگو ما داریم برای اطلاعات شخصیمون و فایلهای نصبی؟
مرسی
تجربه شخصی:از 32 گیگابایت ، 29 گیگ و خورده ای (فکر کنم 29.3) می تونی استفاده کنی.
واسه ی آیفون هم 16 بس نیستدوست عزیز شما حتی اگه نرم افزار نخوای ، وقتی دستگاه رو بگیری خود به خود نرم افزارت میاد... بعدشم شما اگه نرم افزار نمیخوای از این Kindle ها هم هستن
ولی آیپد رو مطمئن باشین کم کم روش نرم افزار هم میریزین اونم زیاد
و نرم افزار هایی که واس آیپد اختصاصی هستن هم معمولا حجمشون بالاتر از آیفونه...
پس 32 گیگ هم کفایت میکنه دیگه؟
و سوال دیگه ای که داشتم اینه که فرض کنید آیپد رو از اینترنت سفارش بدیم.
چه چیزهایی بطور معمول باید باهاش بخریم؟منظورم کیف؟محافظ؟ کلا چی و چه مدل و چه شکلی باید بخریم همراه باهاش که کارمون 2بار کاری نشه؟؟
در واقع متعلقات اضافی چیا هستن که ثابتن و باید خریدشون ؟
تجربه شخصی من این بود که در مورد آیفون و آیپد.چیزایی مثل کیف و محافظ و اینا رو بعد از یک مدت گذاشتم کنار!!یعنی همشو خریدم و الان بلا استفادست!
چون همیشه بعد از یه مدتی احساس می کردم اضافین ، یکی از خفن ترین چیزهای آیپد طراحی و ضخامتشه که با کیف و کاور و اینا از بین میره....
در مورد وسایل جانبی هم فکر می کنم که اول آیپد بگیرید،بعد ببینید که چقدر لازم دارید مثلاً عکسهای دوربین دیجیتال رو مستقیماً بریزید رو آیپد.یا واقعاً چند بار پیش میاد که از تبدیل hdmi استفاده کنید،یا وسیله های دیگه ای که هست تو بازار...
البته این نظر شخصی من بود و من موجود خسیسی هستم!![]()
به نظر من از همه مهمتر اون محافظ سلفوني روي صفحه نمايشه چون روش خش بيوفته دلت كلي واسش كباب ميشهبعدشم اسمارت كاور روشه كه بازم بستگي به سليقه ات داره. camera conection kite هم حتماً به كارت مياد به هر حال هميشه لازمه يه فايلي از رو آيپدت برداري يا بريزي روش
كه فكر كنم همه اينا سر جمع 150 تا 200 برات آب ميخوره
![]()
archipay عزیز میتونی بهم یه عکسی چیزی از اون محافظ سلفونی صفحه نمایش بهم بدی؟ یه پیغام شخصی برات فرستادم بهم بگو اینایی که میگی کدوم یکی از محصولات اون سایته؟
محافظ صفحه نمایش حتما جنس خوب بخرین چون جنسای ارزون هم شفافیت رنگ ها رو نشون نمیدن هم عملکرد تاچشون خوب نیس... یا zagg بگیرین یا یه برند دیگه که اسمش یادم نیساسمارت کاور هم کی گفته روشه؟؟؟ از سایت اپل هم سفارش بدین باید پول اسمارت کاور رو جدا بدین چه برسه به اینکه تو ایران اگه اسمارت کاور روش باشه هم فروشنده ها ور میدارن جدا می فروشن
کمرا کانکشن هم عملکردی شبیه OTG نداره و فقط دوربین میشه بهش وصل کرد و نمیشه درست حسابی ترنسفر فایل انجام داد... و کلا کمرا کانکشن کیت اصلا نیاز نیس... اگه میخواین یه اسمارت کاور بگیرین ، یه اسکرین شیلد که به نظر من ZAGG خیلی عالیه و یه کیس هم واسه ی پشتش بگیرین... کیس هم یه کیس درست حسابی بگیرین... جنس ارزون نگیرین که خودش بدتر دستگاه رو خش میندازه
![]()
درود
دوستان آیپد خریدم و رسید دستم
iPad2 - 64GB - Wifi_3G White
ورژنش توی iTunes نوشته 4.3.3 جدیده؟
از کجا میشه جیلبریکش کرد یا کلا آپدیت؟
بذارین واضح بگم من امروز این اومده دستم.
مراحل بروزرسانی و چه میدونم نصب برنامه ها و جیلبریک کردن و کلا آموزش هارو از کجا میتونم بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)