نوب جان اگه میشه بیشتر چیز های مرتال کمبت انلیمتد از مرسی کردنو تغییر چهره رو اگه میشه بده اخه وقتی من مهد کودک می رفتم بازی می کردم تغریبا همه چیز رو بلد بودم اما همه یادم رفته
نوب جان اگه میشه بیشتر چیز های مرتال کمبت انلیمتد از مرسی کردنو تغییر چهره رو اگه میشه بده اخه وقتی من مهد کودک می رفتم بازی می کردم تغریبا همه چیز رو بلد بودم اما همه یادم رفته
چی شد پس راستی هر کی تو مرتال کمبت 4 کامپوتر مشکل داش به من بگه
این بازی 2 بعدی هست ولی ارزش دانلود کردن رو داره ، شخصیتها بسیار عالی طراحی شدند ، گرافیک فوق العاده ای داره ، دارای 85 شخصیت و 156 زمین بازی میباشد
عزیزم شما چرا همش میگید مرتال کمبت آنلیمیتد یا مرتال کمبت آنلیمتد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اولا که کلمه مرتال کمبت رو به مورتال کمبت تغییر بدید
بعدش هم اسم اصلی بازی (( مورتال کمبت آلتیمیت )) هست ، و اسم اصلیتر بازی که هیچوقت بهش اشاره ای نشده (( آلتیمیت مورتال کمبت )) و باز هم اسم اصلیتر (( آلتیمیت مورتال کمبت 3 )) میباشد :
ULTIMATE MORTAL KOMBAT 3
درمورد تغغیر چهره یک توضیحی میدی ؟؟؟؟؟ منظورت رو نفهمیدم
من با این که مورتال کمبت باز هستم ولی اعتراف میکنم زدن این کد خیلی سخت هست
باید یک جایی بایستید که بعد از زدن 2 بار جلو در رمز فاصله Reptile تا حریف 3 یا 4 قدم بشه و جوری 2 بار بالا رو بزنید که با زدن بالای دومی Reptile (که بعد از زدن بالای اول به هوا رفته) به زمین برسه و آنگاه دکمه HK را بزنید ، آنگاه Reptile ماسک خودش رو درمیاره و .............
برای زدن این کد خیلی تلاش کنید
درست شد شما یه فایل move list از مورتال کمبت التیمیت برام اپ می کنی
صبر کن برم صبحانه بخورم بعد
![]()
راستی آقا آرش شما یه توضیح راجع به تغییر چهره به من بدید تا من میرم صبحانه بخورم
همون کابال دیگه وسط صفحه میره بعد باید x کدوم دکمست همون مشت هوایی 2 بار جلو 1پایین بعد جلو خوب بعدش خودت گفتی ادامشو میگم اد یاهوتو برام پیغام خصوصی کن.
ادامه اش این هست : (از چپ به راست)
NEGAH DAR) LP (VA BEZAN) F,D,D,F (LP RA RAHA KON VA BEZAN) LP)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)