تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 99 اولاول ... 344041424344454647485494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

5

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    زحمت کشیدی برای بچه ها ولی اینا هر کدوم حداقل 2سال سابقه ی کاری میخاد بیخیال

2. این کاربر از doolkhis44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ok.baby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام عزیزان.
    من دختری دانشجوی سال آخر کارشناسی نرم افزار هستم.قصد دارم با یکی شریکی خدمات کامپیوتری بزنم.
    جمعیت شهرمون 300 هزار هس و دانشجو خیلی زیاد داره. و کافی نت و خدمات کامپیوتری هم زیاد داره.
    با وجود این، ایده های جدید دارم و احساس می کنم می تونم مشتری جذب کنم.
    مشکلم اینه که نمیدونم افراد از یه خدمات کامپیوتری انتظار چه کارهایی دارن؟ (با توجه به اینکه میخوام پروژه های دانشجویی هم انجام بدم.)
    و نمیدونم با اطلاعاتی که دارم، میتونم از پس درخواست مشتری ها بر بیام یا نه.
    از افرادی که خدمات کامپیوتری دارن میخوام که بهم بگن، حداقل اطلاعاتی که برای داشتن خدمات کامپیوتری نیازه، چیه؟

برای انجام پروژه :
    به ویژوال بیسیک و اکسس مسلطم و از پس پروژه های دانشجویی بر میام.
    C و C# و C++ متوسط میدونم.
    Sql الان در حال یادگیریم. پروژه ی مهندسی نرم افزار برای خودم تونستم یه نمره ی متوسط بگیرم.
    طراحی سایت با دریم ویور و html با یه ذره جاوا اسکریپت هم بلدم.
    تو بیلدر و طراحی آتوران و پاورپویت و ورد استادم.
    عمومی :
    شریکم آرشیو انواع نرم افزارارو داره و جدید ترین بازی هارو و هر دومون از پس رفع اشکال عمومی ویندوز برمیایم.
    سخت افزار هیچ کدوممون چیزی نمیدونیم، فقط 2 ماه کاراموزی رفتم که زیادم فایده نداشت.
    از شبکه هم فقط شریکم یه ذره میدونه.

عزیزان لطف کنن و بگن که حداقل چه علم و اطلاعاتی برای زدن یه شرکت کامپیوتری نیاز هست؟؟
    خواهش میکنم زودتر جواب بدید، خیلی تو بلاتکلیفی موندم....

داره خودمونی میشه fariba000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوست عزیز بازار فروش قطعات کامپیوتر بازار مردونه ای هست. ضمن اینکه چند تا مورد هست که باید مد نظر داشته باشید شما مجبورید برای به سود رسیدن از ریسمان دروغ بطور مداوم استفاده کنید. انتظار سوخت شدن قطعاتی که میخرید رو داشته باشید و توان مالی نگهداری جنسهاتون تا زمان بالا رفتن قیمت اونها در بازار رو داشته باشید.
    روی هم رفته این کار بطور معمول از آقایون برمیاد. نمیخوام بگم که خانمها خدای ناکرده بی عرضه هستند نه من خودم یه خانم هستم ولی چون در شرکتهای کامپیوتری کار کردم و این افراد و روشهاشون رو دیدم و خلقیاتشون رو میشناسم پس حداقل تجربه ام در مورد این بازار کمی از شما بیشتره.
    و اما پیشنهاد حقیر:
    با توجه به اینکه مدارسی که دیپلم کامپیوتر به محصلین رشته کامپیوتر میدن حتما از اونها در آخر مهارتهای مرتبطت رو میخوان و بدون اونها دیپلم نمیدن بهترین موقعیت هست که آموزشگاه بزنید. شما اگر بتونید در شهرتون مجوز تاسیس بگیرید که چه بهتر و اگر حتما باید مهندسی داشته باشید میتونید از کسائی که این مجوز رو دارند اجاره کرده یا بخرید.
    در هر صورت سرمایه ای رو که برای شرکت کامپیوتری در نظر گرفتید با مقدار کمتری میتونید به یه آموزشگاه تخصیص بدید و چون نیاز همیشگی جامعه است با توجه به جایی که انتخاب میکنید (که تحقیق لازم داره) حتما موفقیت بیشتری خواهید داشت.
    موفق باشید
    با تشکر فریبا

5. 2 کاربر از fariba000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوست عزیز بازار فروش قطعات کامپیوتر بازار مردونه ای هست. ضمن اینکه چند تا مورد هست که باید مد نظر داشته باشید شما مجبورید برای به سود رسیدن از ریسمان دروغ بطور مداوم استفاده کنید. انتظار سوخت شدن قطعاتی که میخرید رو داشته باشید و توان مالی نگهداری جنسهاتون تا زمان بالا رفتن قیمت اونها در بازار رو داشته باشید.

ممنون بابت جوابت
    یعنی خدمات کامپیوتری در واقع کار اصلیش فروش قطعات هست؟؟

تدریس دوست ندارم و تو شهر کوچیک ما چند مرکز معتبر و پر رفت و آمد هست، جایی برا پیشرفت نیس.

داره خودمونی میشه fariba000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون بابت جوابت
    یعنی خدمات کامپیوتری در واقع کار اصلیش فروش قطعات هست؟؟

تدریس دوست ندارم و تو شهر کوچیک ما چند مرکز معتبر و پر رفت و آمد هست، جایی برا پیشرفت نیس.
    من نگفتم شما پاشو برو سر کلاس درس بده. گفتم آموزشگاه بزن. خوب ممکنه آموزشگاه تو شهر باشه ولی مطمئنا مردم دوست دارن هر چه نزدیکتر به خودشون باشه. تا جایی که من میدونم شرکت کامپیوتری یعنی جایی که سیستم بسته میشه و قطعات فروخته میشه.
    موفق باشید
    با تشکر فریبا

8. این کاربر از fariba000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز oghyanoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

16 میلیون پول تو دستمه. چه کار باهاش کنم که هم خاک نخوره و سودی هم داشته باشه؟؟؟

10. این کاربر از oghyanoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

البته با توجه به توضيحات خانوم ok.baby كار مد نظر ايشون خدمات سخت افزاري نيست و دنبال تاسيس شركتي هستند كه كارهاي نرم افزاري و برنامه نويسي انجام بدن
    من چنتا نكته رو بهتون بگم :
    1 :اگه هدفتون در حد پروژه هاي كوچيك و دانشجويي هست فقط كافيه اگهي بديد نه دفتر ميخواهيد نه مغازه نه چيزي
    2: اگه به فكر كار درست حسابي هستيد كه اينده دار هم باشه بايد علم خودتون رو هم گسترش بديد
    ببخشيد اينو ميگم اما اطلاعات برنامه نويسي كه شما ميگيد در حد عالي نيست كه بتونيد باهاش كار كنيد در حد همين پروژه هاي دانشجويي ساده هست
    الان نياز شديد به #C تو ايران حس ميشه همچنين شبكه كه اوضاعش عالي هست
    3: اين كاري كه مد نظر شماست اصلا خانوم اقا نميشناسه حتي اگه زماني بخوايد وارد قسمت سخت افزاري هم بشيد ميتونيد يك اقا براي اين كارها استخدام كنيد و شما مديريت بكنيد
    4: اموزشگاه : از دور به نظر كار خوب و پر در امدي هست بي دردسر ، اما خيلي درامدش به دردسرش نمي ارزه و البته تا به درامد زايي برسيد سرمايه كلاني بايد هزينه كنيد

12. 6 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

16 میلیون پول تو دستمه. چه کار باهاش کنم که هم خاک نخوره و سودی هم داشته باشه؟؟؟
    یا بذار موسسات مالی اعتباری ، یا اگه می خوای کار ریسکی کنی بنداز تو خط سکه! ولی بهترینش اینه که ماشین ثبت نام کنی آزاد بفروشی.
    موفق باشی.

14. این کاربر از Erfan.B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

1 :اگه هدفتون در حد پروژه هاي كوچيك و دانشجويي هست فقط كافيه اگهي بديد نه دفتر ميخواهيد نه مغازه نه چيزي
    2: اگه به فكر كار درست حسابي هستيد كه اينده دار هم باشه بايد علم خودتون رو هم گسترش بديد
    ببخشيد اينو ميگم اما اطلاعات برنامه نويسي كه شما ميگيد در حد عالي نيست كه بتونيد باهاش كار كنيد در حد همين پروژه هاي دانشجويي ساده هست
    الان نياز شديد به #C تو ايران حس ميشه همچنين شبكه كه اوضاعش عالي هست

ممنونم بابت راهنمایی بسیار بسیار مفیدتون.
    نظرم کاملا نسبت به شرکت عوض شد. چون هدفم از شرکت بیشتر انجام پروژه ها و فروش نرم افزار بود.

1. برای سی شارپ و شبکه ، راهی غیر از کلاس رفتن هست که بتونم تو این دو زمینه پیشرفت کنم؟ (میترسم برای کلاس هزینه کنم و فایده ای هم نداشته باشه...)
    فعلا دارم با کتاب سی شارپ کار می کنم.

2. به نظر شما تا من بیام #C در حد عالی یاد بگیرم، چیز جدیدتری نمیاد که باز این سی شارپ بره کنار؟

3. آگهی که گفتید، منظورتون تو روزنامست؟ کسی هم هست که اونجا تبلیغاتو ببینه؟ (خودم تا حالا برا پروژه سری به روزنامه نزدم.)

16. 2 کاربر از ok.baby بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنونم بابت راهنمایی بسیار بسیار مفیدتون.
    نظرم کاملا نسبت به شرکت عوض شد. چون هدفم از شرکت بیشتر انجام پروژه ها و فروش نرم افزار بود.

1. برای سی شارپ و شبکه ، راهی غیر از کلاس رفتن هست که بتونم تو این دو زمینه پیشرفت کنم؟ (میترسم برای کلاس هزینه کنم و فایده ای هم نداشته باشه...)
    فعلا دارم با کتاب سی شارپ کار می کنم.

2. به نظر شما تا من بیام #C در حد عالی یاد بگیرم، چیز جدیدتری نمیاد که باز این سی شارپ بره کنار؟

3. آگهی که گفتید، منظورتون تو روزنامست؟ کسی هم هست که اونجا تبلیغاتو ببینه؟ (خودم تا حالا برا پروژه سری به روزنامه نزدم.)
    1: كلاس يكي از روش هاست كه كار شما رو تو يادگيري راحت كنه و اصل خود شماييد ، من خودم اكثر نرم افزارهارو (حتي با اينكه رشتمم نبوده) از روي هلپشون يا كتاب و البته تمرين ياد گرفتم

2: ببينيد شما وقتي اصول اصلي رو و يك زبان پايه رو ياد بگيريد يادگيري بقيه چيزها كاري نداره ، اصل كد زدن بلد بودن اصول اصلي و ذهن باز هست كه فرقي نمي كنه تو چه ساختاري باشه و شما هر وقت لازم شد و چيز جديد تري اومد ياد ميگيريد

3 : بله روزنامه ، سايت ، تراكت ، دوست و اشنا و ... ببينيد شايد كمي زمان ببره تا ادما بفهمند شما پرو‍ه انجام ميديد اما اگه كارتون خوب باشه بعد چند ماه يا يك سال سرتون شلوغ ميشه

پ.ن : پيشنهاد من اينه كه تو زمينه اي كه ميخواي فعاليت كني خيلي دقت كني و كاري كني كه جاي پيشرفت داشته باشه و به فكر همين يكي دو روزت نباشي واسه اين كار هم با چند نفر ادم حرفه اي كه تو زمينه رشته تو دارن كار درست حسابي مي كنن مشورت كن همچنين يكي دو هفته روزنامه بخر ببين شركت ها دنبال چي هستند

18. 4 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •