به غیر از مدل آنلاک فکتوری تمام تبلت هایی که 3G ساپورت میکنن بدون استثناء عبارت verizone روش درج شده دوست عزیز .
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------
چند قیمت گذاشتی ؟ کدوم مدل ؟ لوازم جانبی ؟
به غیر از مدل آنلاک فکتوری تمام تبلت هایی که 3G ساپورت میکنن بدون استثناء عبارت verizone روش درج شده دوست عزیز .
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------
چند قیمت گذاشتی ؟ کدوم مدل ؟ لوازم جانبی ؟
دوستان سلام. درمورد دومدل زوم اگراشتباه نكنم مدل واى فاى كارتن آن آبى رنگ است مثل مال خودم يعنى ٦٠٤ ومدل 3G كارتن آن قرمز رنگ است
مثل مال يكى ازدوستانم يعنى ٦٠١ درمورد كيفيت ديدن فيلم بازوم كه دوستمان گفتند خوب نيست من كه آيپاد تورا نيزدارم والان هم با آن اين مطلب را
مى نويسم تمام عكسهام وفيلمهام را درزوم مى ريزم وباآن نگاه مى كنم وكلى هم لذت مى برم من براى تبلت زوم خودم حتى پايه داك وكيبردوايلس وكيف
آن را گرفتم ومنتظرآبديت جديد آن هستم چون واقعآ تبلت بسيارخوبى هست وباآبديت جديدبهتر هم خواهدشد
میشه بفرمایید دوست شما مدل 601 رو از کجا خرید فرمودن؟
راستی.الان شما میتونین app های کرک شده نصب کنید؟
Last edited by hajoo; 13-07-2011 at 23:38.
زوم وای فای به آندروید 3.2 آپدیت شده و با این آپدیت کارت حافظه رو پشتیبانی میکنه . و قابلینهای بیشتری به تبلت اضافه میشه و بهبود در کارایی افزایش پیدا میکنه .
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من دوستم 1 مدل از این تبلت رو دیروز از بازار خریر 880 تومان فروشنده گفت 3g هست و سیم قبول می کنه ولی هر چی ما سیم کارت انداختیم توفیقی نکرد و نتونستیم به اینترنت وصل شیم یکی از دوستان گفت احتمالا به شما انداختن و مدل mz-604 که wifi only هست بهتون دادن حالا ما چطور میتونیم مدل رو بفهمیم رو گوشی هر چی گشتیم پیدا نکردیم.ممنون
با سلام
مبارکتون باشه .
اما مشخصات رو باید زیر باطری و یا روی جعبه و دفترچه ها نوشته باشه . اما به نظرم با این قیمت مدل وای فای باشه . چون gsm انلاک حدود یک میلیون و بالاتره قیمتش /
MOTOROLA XOOM Android Tablet Wi-Fi 32 GB
حدود 745هزار تومان ( فروش ویژه )
-----------------------------------------------------------------
Motorola Xoom 10.1 Android Tablet 32GB, 3G + Wi-Fi
حدود 1150000 تومان ( ورژن GSM و آنلاک فاکتوری )
دوستان جواب سوال منو ندادین که در حال حاضرمیشه روی آندروید 3 نرم افزار کرک شده نصبید؟
سلام بچه ها.
لطفا قبل از اینکه زوم بخرید حتما با asus epad transformers کار کنید.
من همه نقد هاشو خوندم و باهاش کار کردم .توی تمام سایتای معتبر گفتن با اختلاف از زوم بهتره واقعا کیفیت صفحه و زوایای دیدش فوق العاده است (3 سر و گردن از زوم بالاتره .صفحه زوم TFT LCD و صفحه اسوس IPS LCD هست)
باتریش هم بهتره و یه داک صفحه کلید خیلی کاربردی و خوب داره قیمت 16GB حدود 635 هست.
خوب این چه ربطی به این تایپیک داشت !!
اصلا" ایسوز چه ربطی به موتورولا داره .
هر دو از لحاظ سخت افزاری یکی هستن . فقط نوع ال سی دی تفاوت داره . از لحاظ باطری هم زووم بالای 80 ساعت پخش موزیک داره و بالای 10 ساعت میتونه فیلم پخش کنه و باطری خوبی داره .
از لحاظ ابعاد و دیزاین و کیفیت ساخت هم زوم خیلی بهتره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)