این یکی رو که از HTC Sense به صورتی تابلو تقلید کردن![]()
این یکی رو که از HTC Sense به صورتی تابلو تقلید کردن![]()
سلام دوست عزیز تو این صفحه که من خوندم چیز بدی در مورد فیلمبرداری 1080p نگفته بود برعکس تو فیلمبرداری 1080p نمره عالی گرفته بود و gsmarena خیلی هم تعریف کرده بود از فیلمبرداریش
فقط گفته بود تو حالت فیلمبرداری full hd یه مقدار تو نور کم نویز داره.تازه شما باید با گوشیهای دیگه هم مقایسه کنی تا بگی نویز این گوشی بده یا خوب
کلا تو فیلمبرداری fullhd بهترینه تو گوشی ها انقدر بچه ها رو نترسون
LG Optimus 2X رو قورت داد تو فیلمبرداری 1080p ایول سامسونگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kissyou; 15-04-2011 at 11:58.
تا اونجا که من دیدم تا زمانی که آرم S اومد 10 ثانیه و بوت کاملش 19 ثانیه طول کشید![]()
سلام .
قیمتای این سایتو ببینیدتو سنگاپوره.هزینه پستش تا ایران 77 دلارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط یک چیزی مالیاتی چیزی بهش نمیخوره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گلکسی 2 رو هم زده به زودی.
سلام
تست بنچمارک و مقایسه صفحه با دیزایر اچ دی و همچنین نکسوس اس با صفحه super clear lcd
الیته این تست با نسخه اولیه تست شده و بنچمارکی بالای 2500 داره!
سلام
دو تا preview دیگه از این هیولا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم دو تا ویدیو از سرعت عجیب غریب این گوشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم از مقایسه با xperia arc:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
arc تو هیچ قسمتی نسبت به S II برنده نشده فقط چندجا تونسته مساوی بگیرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من از لحاظ امکانات تمام اطلاعات کافی رو دارم
نیازم رو در حد گالاکسی اس i9000 دیدم
در واقع از روز اول که اومد می خواستم بخرمش ولی گرون بود(برای من)
الان پول دستم رسیده و می خوام بخرم ولی صبر کنم تا گالاکسی اس 2 بیاد تا قیمت گالاکسی پایین بیاد؟
چند وقت دیگه میاد تو ایران و رو قیمت اثر میذاره؟
بچه ها گوشی گالاکسی 2 ضد خشه ؟؟؟
سلام
قیمت بدون قرارداد: 857$
---------- Post added at 08:54 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------
سلام
به نظر من اگر عجله ایی برای خرید گوشی ندارید فعلا صبر کنید.
در مورد سوال دومتونم فقط خدا میدونه.
سلام
این گوشی مجهز به Gorilla Glass هست که نسبت به شیشه های معمولی مقاومت بیشتری از خودش نشون میده.
از یکی از بچه ها شندیم که پشتش خش میوفته
راست میگه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)